Lite bilder från Kroatien. Kom hem igår från Kroatien har varigt i Kroatien i 12 dagar var en jätte mysig resa med min familj kommer absolut åka ditt igen, vi var på bland annat hvar som är en jätte fin ö kanske lite mer fest ö så de passar väll tonåringar.

Likes

Comments

Mocka jackan kommer ifrån vila tror jag, boyfriend byxor kommer ifrån Lindex, top vet jag inte, skor din sko. De här är väll kanske en lite mer fest lite mer fest än en vardags outfit enligt mig.

Likes

Comments

Blus kommer ifrån odd molly, kjol kommer ifrån h&m tror jag skor h&m, jacka raglady tror jag

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte försöka börja blogga lite igen. Är inte den bästa på att skriva & sånt men tänkte försöka ändå, jag kommer försöka blogga så mycket jag kan nu under sommaren sen får jag se hur de blir när skolan börjar. Jag tänkte lägga ut outfit bilder bilder på vad jag hör på fritiden och på vardagar och sånt kanske lite recept och sommar grejer. Så jag hoppas ni kommer tycka om min blogg och tycka om att läsa och se mina bilder.

  • 27 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu var det några dagar sen jag kom hem från Lysekil! Jag tipsar om ett super bra matställe som heter Backyard där dom var jätte god mat, sen min favorit affär är penny// Lane för dom har jätte fina märkeskläder och andra fina saker. <3

  • 83 readers

Likes

Comments

Hejj! ♡​

Det här är mitt första inlägg på den här bloggen. Jag ska försöka lägga upp så mycket jag bara kan, ni får gärna skriva i kommentarerna vad ni vill läsa på min blogg så ska jag försöka lägga upp de. Ni får ha en fortsatt trevlig dag puss o kram Johanna ♡​

Likes

Comments