View tracker

Hillary fick flest röster men Trump vann?! På riktigt asså, detta visar hur sjukt fel USAs valsystem med elektorer är och jag blir så otroligt arg över att någon som Trump just blev världens mäktigaste ledare.
Har sett kommentarer på kändisars bilder där de säger att de röstade på Hillary. Det är allt från positivt till negativt och det mesta negativa handlar om att Hillary är en brottsling. Visst hon kanske gjort några saker som inte varit bra med hon har inte orsakat någon sådan smärta som Trump orsakat. Han har våldtagit kvinnor, uttalat sig rasistisk och sexistiskt, kränkt människor med funktionsnedsättningar etc. Listan på allt dåligt han gjort och sagt kan göras lång. USA:s valsystem är ingen demokrati, det är bara sjukt och orättvist.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Idag har det varit en ganska tråkig dag, skola som vanligt, åkte hem och sen åkte jag till jobbet lite snabbt. Fick även gymmat och nu ska jag snart åka hem och slänga in mig i duschen 😊
Har även följt presidentvalet litegrann idag och passade på att kolla lite på löpbandet. Om Trump vinner vet jag faktiskt inte vad jag tar mig till. Ett äckligt, rasistiskt, kränkande och förtryckande svin är vad han är. Såg att TV4 hade intervjuat människor i USA och frågat vem de skulle rösta på. Sjukt nog svarar KVINNOR att de tänker rösta på Trump!! Hur sjukt är inte det efter alla hans uttalanden och allt han gjort mot kvinnor. Enligt mig är Hillary den som förtjänar att vinna och att en kvinna för första gången skulle bli president hade gjort mitt feministiska hjärta glatt 😍

Likes

Comments

View tracker

Blev en sväng till stan för att äta middag på Kerstins på Torget. Tänkte pinchos först men det var fullt där 😞 dock var detta suuuupergott! Tog hamburgare som vanligt och blev inte besviken 😻

Likes

Comments

Heeeeej!!

Känns som att det var jättelängesen jag bloggade och det var det ju faktiskt. Senast var ju typ i mitten av juli?? Tänkte iallafall försöka nu igen och inte bara sluta direkt.

Vad har hänt senaste då?

Jo under sommaren har jag jobbat på Coop och bara haft det skönt med vänner och familj. Jag började även ettan på gymnasiet i augusti och jag går ekonomi/juridik. Vet inte riktigt vad jag vill bli än men det lutar ju åt typ advokat eller mäklare. Vid sidan av mina studier jobbar jag även på Stellas Lekland i Uddevalla.
Intressantare än såhär är inte mitt liv. Jag pluggar, pussar på Daniel och jobbar typ hehe...

Nu ska vi ta en promenix ner till Ica och köpa lite godis sen ska jag hoppa in i duschen. Har faktiskt varit på gymmet idag (!!!). Hoppas ni får en fortsatt bra eftermiddag och kväll!

Likes

Comments

Blev en båttur över till Grundsund för att handla lite inför kvällens middag 😊 eftersom att vi inte firat min födelsedag på pappas sida av familjen så tänkte vi göra det nu när hela familjen är samlad, trots att jag fyllde år i maj.
Är det någon förresten som vet om man kan ta bort en gillning på ett inlägg? Råkade gilla mitt förra inlägg själv 😂 piiiiinsamt 😳

Likes

Comments