Ja så har min sommar i vilket fall varit och de är mycket på grund utav mina vänner som har pojkvänner, jobbar, gravida, barn.
Så jag har hängt mycket med min lilla älskade mamma som är som 20 i huvudet och även utanför huvudet haha! Har följt med henne lite ut faktiskt med hennes vänner och de har varit riktigt roligt. Är inte precis någon som vill gå på Avenyn och betala 200kr för att få komma in som är så jävla dåligt utan jag sätter mig hellre på en krog där ölen/cidern är billigt och man kan sitta och tjöta men också se roliga människor.
Men annars så har jag varit i köpenhamn och även Öland och de har varit super mysigt. Blir nog även en tripp ner till Malmö igen till Jessica om min ekonomi tillåter.
Sen så om 21 dagar så blir det TURKIET FINALLY! Det är som mitt andra hem, har varit på semester där varje år sen jag var 5-6 år och sen även jobbat där 2 säsonger så vi känner väldigt många utav guiderna och även lokalbefolkning som är super roligt för dom tar alltid med en på massa saker som man aldrig skulle ha gjort som turist.
Nu har jag även gjort klart mitt rum äntligen så ikväll befinner jag mig där i min lite större säng än förra ☺️.

Likes

Comments

Precis så har min dag varit, helt underbar! Har längtat så mycket efter att den här sega sommaren skulle komma och varmare ska de bli och sen tyvärr kallare nästa vecka 😩.
Gick upp kl 9 imorse för att äta lite frukost och sen så tog jag med mig båda hundarna och en packning som ser ut som att jag ska vara borta hela veckan hahah! Och självklart ett paraply för skugga till vovvarna. Vi började trampa oss ner till affären för att köpa en dricka och jordgubbar. Sen så trampade vi vidade till Fiskebäck precis vid havet, är så jävla skönt att man bor nära havet och slippa den där äckliga svettdoften och uppblåsta djur som körs upp på alla möjliga ställen på en på buss/spårvagn! Känns så underbart när man antingen kör bil eller cyklar förbi bussen och man ser människor som är i princip upptryckta mot fönstret och en sur gammal busschaufför som älskar att göra livet surt för andra genom att bara ha sitt äckliga fönster uppe. Nää en bussåkare är jag absolut inte och jag hatar det verkligen mer än allt annat. Jag tar hellre en taxi eller så ligger jag hellre hemma tragiskt nog haha!

Snart så har äntligen dom flesta semester. Dom flesta gör sin sista jobbvecka denna veckan å jag är så jävla glad. Helt plötsligt så slipper jag vara ensam fram till kl 16 då min lilla mamma kommer hem.
Så nu börjar äntligen min sommar också 😄!

Likes

Comments

Första inlägget är alltid lika svårt och alla har typ den stora idén om att bli den största bloggaren i hela världen haha! Men jag har denna bloggen för min egna skull så man kan titta tillbaks.
Synd att jag inte tänkte likadant när jag bodde utomlands i 3 år och arbetade som guide. Men minnena finns allt där i bakhuvudet ändå tills jag blir senil.
Midsommar har ju varit och kan ju säga att man har ju haft finare väder dom andra gångerna så de var lite segt men vi hade riktigt trevligt. Jag var nere i Malmö för första gången ever och tänkte nästan ta på mig skyddväst hahah.. Lyssnar på för mycket rykten... Eller?
Bodde i vilket fall hos Jessica och jag lärde känna henne genom när jag jobba på Teneriffa nu i Oktober-April då hon var min roomie så dd va riktigt roligt att ses igen, även om de bara var ca 3 veckor sen sist då vi var på Summerburst. Man kan aldrig få för mycket av det god!

Idag iaf som min rubrik så var de underbart väder ute så jag och min bror som vara pappaledig med lilla Lowe bestämde oss för att gå ner till havet och köpa glass. Detta kom vi dock på när jag hade kommit hem till han med mina NYA CONVERSE ååå så jag har stora "fina" skoskav nu. Sen så börjar det ösregna när vi skulle gå hem och jag hade bara på mig en kjol och tröja upp till så jag var ju så där lagom glad. Dom som känner mig vet vilken bitterfitta jag kan vara och som även har en tatuering med "Think positive" på ryggen lver inte upp till de hahah men brukar ha det in mind när humöret börjar ta ut i svängarna. Men lilla Lowe "loppan" gör så att man inte kan vara sur.
Imorgon så ska jag även passa de lilla monstret några timmar tidigt på morgonen som jag har gjort några få gånger och jag sa till min bror att jag förstår inte hur ensamstående människor klarar sig.
Stor STOR eloge till er!

Nu så ska jag och två dödströtta vovvar gå och lägga oss så vi kan få lite skönhetssömn innan terroristen kommer och vänder upp och ner på hela hemmet haha!

Likes

Comments