Header

Postad i: Mina tankar, Mitt liv

Jag tänker på pappa hela tiden. Hur hemsk den sista tiden var, att just han blev drabbad, att jag faktiskt aldrig mer kommer få krama honom.

Vi hade en speciell relation. Vi kunde prata om allt och skämtade mycket med varann. Som när jag var liten sov jag ofta med pappa. Han var väldigt kittlig under fötterna. Jag skulle alltid skämta med att jag behövde gå på toa men istället så gick jag ner till hans fötter vid sängkanten för att kittla dem.

Det är mycket tankar. Det som mest är jobbigt är att han aldrig fick bli morfar och inte kommer få träffa mina framtida barn.

Man brukar ju säga att den som går bort har det enklast. Att det är vi som är kvar som står inför en jobbig tid. Jag tror dock inte på det. Vi har ingen aning om var pappa är just nu. Jag tror att han är med oss jämt. Att han har koll på oss och ser vad vi gör och hör vad vi pratar om.

Jag kan bli lite ledsen när jag tänker på att han aldrig mer kommer få njuta av livet. Att han aldrig mer kommer få bre en macka, titta på tv eller resa. Jag är liksom ledsen för hans skull.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag står storhandla på schemat! Som ni vet har jag blivit mer ekonomisk. Jag gjorde en uträkning på hur mycket jag faktiskt spenderat sen nyår och den summan blev jag lite förvånad över minst sagt. Tänk om gör om!

Att springa och små handla på Ica varje dag är ju helt galet. 45:- där, 70:- där, 303:- där. Ni förstår min poäng. Det blir dyrt i längden.

Nu har jag nästan gjort slut på all mat hemma. Det som står i skafferiet är ris och pasta. I frysen har jag pommes. Har dock inget kött, kyckling eller fisk. Idag står hamburgare på menyn. Andreas beställning!

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Idag är det den 20:e vilket innebär min och Andreas dag :) Vi har varit tillsammans i fyra år och fyra månader nu. Vad tiden går fort!

Jag längtar tills vi firar fem år. Då måste vi hitta på något speciellt!

Likes

Comments