Header

Postad i: Mitt liv

Mina solglasögon är absolut ett av dem bästa köpen jag gjort!

Måndag idag och jag är ledig. Åkte faktiskt till mammas jobb för att hälsa på. Super kul att träffa alla igen! Blir så sugen på att skaffa barn varje gång jag varit där, hehe. För er nya läsare så kan jag förklara att min mamma jobbar som kokerska på ett dagis och där praktiserade jag en del i gymnasiet. Inte i köket då utan med alla barnen!

Snart slutar Andreas jobbet. Längtar efter att få krama om honom. Han landade sent inatt. Blir bara massa mys hela kvällen och till middag har jag tänkt laga egen broccolisoppa.Likes

Comments

Postad i: Mina tankar, Mitt liv

Japp det är vad jag är! Och det är väldigt jobbigt ska jag säga er.

Jag har nog alltid varit feg så länge jag kan minnas. Är också väldigt bra på att överdriva saker och skrämma upp mig själv. Jag är så otroligt rädd om mitt liv bara. Jag vill inte vara på fel plats vid fel tidpunkt.

Ljud är något jag aldrig riktigt klarat av. När jag var på centrum torget med mamma när jag var liten och kyrkklockorna gick igång då visste mamma att det var dags att ta mig därifrån. Jag stört grinade och höll på att bli galen.

Likadant med krigstutan som dem testar den första måndagen klockan 15:00 varannan månad. Men det tar inte stopp där. Nej. Så fort jag hör ett flygplan eller en helikopter som låter väldigt högt tror jag att det ska bli krig och jag blir helt spänd.

Vet ni vad jag mer är rädd för? Jo det ska jag berätta. Att sitta på ett tåg eller tunnelbana och det stannar. Om vi stannar i en tunnel får jag total panik och typ försöker andas mig ur situationen.

Jag går liksom aldrig ur min comfort zone fast jag vet att jag måste göra det.

Jag vet varför jag är rädd. Jag är en person som måste ha kontroll över alla situationer. Jag vill inte hamna i en situation där jag inte kan göra något.

Har ni något ni är rädda för? Berätta! 😊

Likes

Comments

Postad i: Mina tankar, Mitt liv

Idag är vi alla väldigt duktiga på att få allt att se bra ut utåt. Den perfekta bilden på instagram, snaps under en hel dag som visar att man har det roligt, uppdateringar på Facebook om att man ska göra det och det.

Frågan är då. Är det såhär lyckligt? NEJ.

Igår var jag en utav dem som vågade visa på sociala medier att allt inte är bra hela tiden. Jag uppdaterade min snapchat med en hel del videor där jag berättar hur jag mår just nu och vad jag tänker.

Det är väldigt lätt att se den perfekta bilden av andra människors liv eftersom det är den enda vi visar. Vi visar aldrig något negativt eller pratar om våra problem.

Man jämför också väldigt lätt med andra. Det ska man inte göra. Bara för att en tjej du följer på instagram har en underbar dejt med sin pojkvän har du ingen aning om vad som händer efter hon lagt ut den där bilden.

Gå inte på allting ni ser. Det mesta är fake. Jag är trött på att fejka. Jag tänker dela med mig av både positivt och negativt. För det är det verkliga livet.

Likes

Comments