Header

Postad i: Mitt liv, Mina tankar

Trevlig Valborg på er! Har ni några roliga planer idag?

Först och främst vill jag berätta varför jag inte uppdaterade igår. Jag mår skit. Jag kan inte riktigt hantera sorgen efter pappa och sen så är det massa andra saker runt om.

En av mina nära & kära har varit hos läkaren för att kolla upp en knöl i halsen. Det ser inte så bra ut och det måste ske en röntgen så man vet exakt vad det är. Jag hoppas att det går fort. Om det visar sig vara cancer vet jag inte vad jag gör.

Vill bara berätta för er att det inte är så bra med mig just nu. Jag kämpar på men ibland måste man bryta ihop också.

Jag har vaknat upp bredvid min älskling. Om vi ska vara hemma idag eller hitta på något vet vi inte riktigt. Andreas är sjuk så antar att vi blir hemma. Skönt det också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv, Shopping

I onsdags när jag var i stan med Denise & Chrippa passade jag på att köpa lite nytt smink. Jag var på jakt efter en highlighter och ett liquid lipstick.

Jag gick in på Sephora som jag tycker har det bästa sminket och fick hjälp. Highlightern är från märket Becca och läppstiftet är från Kat Von D i färgen Exorcism. Så himla snygg färg!

Det är mitt allra första liquid lipstick så nej jag har inte applicerat det 100% korrekt. Det är något jag får träna upp.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Äntligen är resan bokad! Jag och Andreas åker bort en vecka till Rhodos den 20:e Juli. Det ska bli så mysigt att bara vara vi två, borta från allt. Jag vet utan tvekan att vi kommer komma varann mycket närmre och lära känna varandra på ett helt annat sätt. Känns också väldigt spännande att det är vår första resa tillsammans. Jag längtar ihjäl mig! 😊

Vi bor på Blue Star Beach resort.

Likes

Comments

Postad i: Mitt liv

Mötet som jag hade inbokat idag var på banken. Planen är att jag ska ta över lånet på lägenheten som pappa hade. Det gick väldigt bra och nu är det några saker vi måste ordna innan vi bokar en ny tid hos banken :)

Resten av dagen spenderade jag i stan med syskonen. Vi shoppade och åt. Mysigt med kvalitetstid såhär en onsdag.

Likes

Comments