Hej !!!

Längesen jag skrev nu hahah..... men vi har haft sport lov och under lovet var jag i Italien. Jag var ungledare, så vi hade massa rundturer runt hela rom oså. Själv tycker jag det är ganska långtråkigt men det är ändå bra att jag fick möjligheten att se allt, haha. Vi var på colosseeum, Vatikanstaten, och massa mer ställen.

Här kommer lite bilder från Italien!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HEJ!!!

Måndags kväll va såå mysig. Jag och Matilda gjorde en frukt-tallrik med choklad och det blev så gott. Vi pratade även med några kompisar. I tisdags fikade jag med en kompis. Vi åt på ett ställe som heter yerba och gud va gott och mysigt de var!! Sen kollade vi bara i lite affärer och så. I onsdags firade jag min bror som fyllde 12, jag bakade två tårtor och sedan åt vi på ett ställe i Uddevalla som heter stars and stripes.

Här kommer lite bilder från dagarna

// Johanna <33

Likes

Comments

Hej !!!!!

Oj vad längesen det var jag skrev på denna blog haha... Iallafall hade jag tänkt att börja igen, eller lägga ut inlägg lite då och då. Är superduper taggad! Jag hade en jättebra jul och hoppas att ni också hade det.

// Johanna <3

Likes

Comments

Hej!!
I onsdags var de en så sjukt mysig o kul dag. I skolan så gjorde vi typ inte så mycket. Men sen på kvällen frågade jag om 5 tjejkompisar ville med ut till lavön. Vi åkte sedan ut typ kl. 18.00. Vi tog med mat och badkläder osv.

Vi gick över bergen för att komma ut för vi hade ingen båt haha. Men iallafall när vi kom ut satte vi igång grillen och bastun. Pappa fick ta hand om grillen, och vi bara satt och snackade och hade sjukt kul. Efter maten bytte vi om och bastade. Super mysigt! När vi var klara gick vi till bilen och körde hem.


Här kommer lite bilder från kvällen!

Likes

Comments

Hej!!
Får bli ett sent inlägg idag haha, iallafall idag har jag inte gjort jätte mycket. Jag och mamma åkte ner till båten för att städa den så vi så snart som möjligt kan sjösätta den, efter de åkte jag hem och åt. Jag bakade även äpple paj, den blev super god! Sen satt jag och väntade på Vera. Vi gjorde inte så jätte mycket, vi gick ner till hamnen och satt och pratade om allt möjlig, så mysigt!!

När Vera åkte hem smsade jag Nanna och frågade om hon ville med till gymmet och de ville hon haha. Så vi sprang upp dit och var där en stund, sedan gick vi hem, Nanna åkte hem och jag åt banan pannkakor med keso och vatten melon!

Ha de bra puss!

Likes

Comments

HEJ!!!

Shit va längesen Hahah, men iaf jag funderar på att börja igen nu när de snart är sommarlov och det har Lugnat ner sig i skolan osv.

Idag fick jag ställa in alla planer jag hade planerat för jag är svin förkyld. Så de blir en tripp till Lavön istället. Där ska jag bara ta de lugnt och inte göra så mycket. De är ju sjukt varmt också! Hoppas det fortsätter vara så här varmt nu...

För några dagar sen gjorde jag o min bästa kompis Nanna denna kaffe dryck som är på bilden, guuud va gott de blev! Jaja ha de gott puss

Likes

Comments

​Som ni kanske märkt har de inte varigt mycket inlägg/bloggande dom senaste veckorna. Så jag har bestämt mig att ta en paus i bloggandet men kommer börja så snart som jag har lite mer tid och inte behöver tänka på skola mm.

Ha de bra så ses vi snart! 

//Johanna 

Likes

Comments

Freeeedag äntligen!!!

Denna vecka har varit lång.... jag har haft 8 prov. Så de har varit mycket plugga den här vecka, inte så mycket inägg eller blogg. De hoppas jag ska bli fler nästa vecka då jag bara har 4 prov. Idag har vi kompleteringsdag så vi tar ikapp de vi har missat.  Konfirmationen har börjat och idag ska jag träffa alla konfirmander på hela orust så de ska bli kul. Hoppas ni också har de bra! // Johanna

Likes

Comments

Hej! De va ett tag sedan jag skrev men de har varit/ är väldigt mycket i skolan och mycket med doktorn pga mitt hjärta.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska köra upp mig till bussen som går till skolan. De är så mycket mer prov och läxor om man jämför 7:an med 8:an. De blir mycket svårare och mycket mer att ta in. Men man får helt enkelt försöka sitt bästa. Hur mår ni då? Har ni de bra i skolan?

Likes

Comments

JAG VILL HA!!! Aaaaaahh de är så sjukt snyggt med septum!


Likes

Comments