Header

Jag hann med en lång promenad igår också. Hade ”Veckans bläcka” i lurarna som bidrog till att den blev så lång, det är så roligt att höra på Jennie och Karin!

Sen hem och börja laga mat. Jag och Johannes drack ett vin som vi fick i somras som vi har sparat på sen dess. Tyvärr så smakade det kork. Men vi drack upp det ändå. För man slösar inte vin. Så är det bara.
Idag drog vi ner på stan för att hämta min ring. Men även för lite shopping. Nu äre fotboll och tvättstuga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade av att Johannes gjorde i ordning frukost till oss. Jag låtsas sova så jag ska slippa hjälpa till. Världens bästa fästmö det är jag det! Sen hämtade vi upp mamma för att åka på tidig visning av ett radhus i Skutskär som vi vill köpa. Vi gillar det jättemycket så vi hoppas att allt går vår väg!

Planeringen av bröllopet fortgår. Just nu så är det klänning som måste fixas. Det har blivit en ångestfylld grej av någon konstig anledning så jag har väldigt svårt att ta mig för att boka en tid. Men jag måste fixa det i veckan! Jag har även min kära mamma som påminner mig om det så det finns ingen risk att jag glömmer det, hehe.

Så nu sitter jag i soffan och dricker lite te och tittar efter lite inspiration i skenet av min fina ljuslykta/vas som jag fick förra veckan av min chef. Den kommer från Sagaform och 'är såå fin! Jag har sett en glöggkanna därifrån också som är väldigt fin, ser väl typ likadana ut egentligen när jag tänker efter. Fast glöggkannan är mer en kanna då. haha.

(Också väldigt fint att jag får med flyttkartongerna i hallen med alla vårjackor,..)


Likes

Comments

Det är mycket som händer nu. Inte fullt ös hela dagarna men det är många beslut som ska tas och tankar som snurrar. Jag och Johannes håller på och kollar på ett radhus som vi är sugna på att köpa. Så det är så mycket grejer man ska tänka på, renoveringar och pengar och hej och hå. Och jag har mycket tid över till att sitta och älta allt också för det är så lugnt så lugnt på jobbet just nu.

Då är det skönt att jag har bra vänner som får mig att tänka på annat! Mina gäris! ❤️

Likes

Comments

Gud vad veckorna bara springer förbi just nu, det går så fort. Det är ganska lugnt på jobbet just nu men ändå så går det fort som attan.

Igår var jag och Johannes och träffade en bröllopsfotograf som vi tänkte ska fota vår stora dag. Jag träffade av en slump honom på jobbet så jag fick en bra känsla av honom direkt! Redan när vi satt där så bestämde vi oss för att vi kör med honom. Han verkar så bra och han är så taggad på vårt bröllop vilket gjorde att det kändes ännu bättre!

Smet in på Guldfynd efter mötet för att lämna in min ring för rengöring. Det ska tydligen göras en gång per år så nu var det dags. Ringen som Johannes friade med är ganska så mycket för stor för mig så sprang in på Glitter för att köpa en ring som jag kan ha medan den riktiga ringen är på rengöring. En smal liten historia men som jag tyckte var fin ändå..

Ringen syns lite i bakgrunden, typ.

Likes

Comments

Jag och Johannes började titta på Peaky Blinders i somras och vi har fastnat totalt! Säsong fyra har premiär nu på onsdag och vi längtar hur mycket som helst. Den handlar om en gangsterfamilj i Birmingham precis efter första världskriget. De är stenhårda och har liksom sytt in rakblad i sina kepsar för att använda när de slåss. Det låter ganska töntigt när man berättar men jag kan verkligen rekommendera den!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått tummen ur och tittat på bilderna från min och Johannes fest i somras. Här kommer ett lite smakprov. Fina bilder va?

Likes

Comments

Innan konserten i fredags så blev det vin och pasta på Pazzo, det var så gott! Sen gick vi upp till konserthuset för Oskar Linnros. Han var så bra! Det var en så grym blandning mellan hans gamla låtar och de nya. Sen promenerade vi till Kalles på söder för att ta en öl och sen hem för att ladda till Lovans kalas på lördagen.

På lördagen drog jag och Hanna ner på stan för att köpa lite gott att dricka. Vi hade heeelt glömt att det var röd dag, vilket innebär att det är stängt... Vi fick köra nödlösning så det gick bra ändå.. Men besvikelsen i stunden när vi inser att det är stängt var inte att leka med haha. Sen var det kalas. Lovan hade planerat en hemlig aktivitet som vi var spända över vad det kunde vara. Visade sig att det var bowling så det var en bra aktivitet som passade alla åldrar. Sen bjöd hon på middag hemma och kvällen slutade sedan på Hits for You med dans och karaoke.


Likes

Comments

Halvdagar är ju bara helt fantastiska! Idag blev det knappt tre timmars arbetsdag innan det var dags att åka hem. Jag fick åka med chefen in till stan och tog en promenad hem från stan. Så härligt väder. Annars har det ju varit fruktansvärt väder i vad som känns som månader. Men det finns saker att de fram emot! London om mindre än en månad och nästa vecka ska vi träffa en fotograf inför bröllopet!

Ikväll ska jag, Hanna och Stina på Oskar Linnros på konserthuset. Men först blir det Pazzo med lite god mat och förmodligen lite vin också!

Likes

Comments