Header

Knappt hann sommaren komma innan hösten kom ordentligt. Minusgrader och frost imorse.. Men annars är det så fint när solen kommer fram och himlen är blå.

Igår var jag på bio med Hanna och såg Snömannen. Jag visste ingenting om filmen förutom att den utspelar sig i Oslo. Jag blev lite besviken (fast ändå inte) när Michael Fassbenders namn kom upp på skärmen. Jag hade tänkt mig att få höra på lite norska i två timmar men så blev det inte. Filmen var helt okej men man var lite skrajsen när man lämnade salongen.

Det skiljer typ 500 m mellan bilderna. Alltid in mot Skutskär blir vädret skit haha..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags var det dags för avslutning med laget. Det var aktiviteter som jag och Evve styrde upp och sedan blev det fest på kvällen. Vi tyckte att det blev lyckat och det tror och hoppas jag att de andra tyckte också. Igår var jag väldigt klen och det var väldigt väldigt jobbigt att städa lokalen. Det var min sista avslutning med laget så det var skönt att den blev bra!

Likes

Comments

​Igår blev jag och Elina bjudna på Fish Tacos hos Hanna. Det bjöds även på lite rödvin. Både mat och vin var mumma! Vi firade även att Elina precis hade skrivit på kontraktet för sin första egna lägenhet! Så kul för henne! Idag är jag det tröttaste jag någonsin har varit, men det var det värt!

Likes

Comments

Jag har letat sedan Johannes friade efter en bröllopsklänning men det är så svårt att hitta någon som jag gillar. Jag är inne lite på en bohemiskt stil på klänning och bröllop. Men har inte hittat en klänning som jag gillar och passar min budget. 45 000 - 60 000 kr finns inte tillgängligt för att köpa en klänning... Tyvärr haha .. Jag gillar ByMalinas brudkollektion så jag siktar på att prova lite klänningar där någon gång snart.

Likes

Comments

Jag har fått en idé om att jag ska bli en löpare nu. Vas behöver en löpare ? Jo ett par bra skor! Så jag klickade hem ett par idag från sportamore när det var 25%.

Likes

Comments

En månads paus från bloggen har det blivit. Sista matchen för säsongen har kommit och gått, det ska bli så skönt att få vara fri från fotboll! 

I eftermiddag ska jag och några tjejkompisar åka till fjällen för att vandra. Jag känner mig lite lost på vad man packar och så där. Ingen mamma som säger åt mig vad jag ska ha med mig som sist jag åkte till fjällen.. Men har i alla fall packat en tidning med korsord, skavsårsplåster och sminkborttagning. Och lite kläder också så klart. Det ska bli kul med en tjejhelg i alla fall! 


Likes

Comments