Header

Bakissöndag och bästishäng. Jag sjöng Cara Mia på Hits for You så bara det borde kunna avslöja att jag var lite sliten i söndags. Men blev en prommis till stan, lunch på Coffee Lounge ( deras Caesarsallad asså), sen kaffe och minigolf. Vill flika in att jag faktiskt vann minigolfen! Kanske är en ny möjlig karriär för mig?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Johannes mamma har så fina detaljer hemma hos dem! Jag längtar så mycket till vi flyttar till hus och kan ha katterna ute. Då kanske vi får ha alla fina saker i fred...

Likes

Comments

Jag har aldrig beställt från Cocopanda men jag kommer absolut att göra det fler gånger! Klickade hem lite budgetsmink igår (25e är ju inte förrän imorgon hörni) och idag när jag kom hem så låg det på hallgolvet. Eller vem försöker jag lura, jag är inte så kräsen när det gäller smink, oavsett när på månaden jag handlar. Iallafall det gick sjukt snabbt att få hem det, vilket jag är mycket nöjd med!

Likes

Comments

Jag har hittat en ny podd som bara efter ett avsnitt är en favorit. Livet på läktaren med Maja Nilsson och Sanna Dahlström. Maja är tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf och Sanna är tillsammans med John Guidetti, vilka båda är proffesionella fotbollsspelare. Victor i Manchester United och John spelar i Celta Vigo. Älskar att höra hur deras liv ser ut! Maja har också en blogg där hon skriver så bra om sin vardag. Genom hennes blogg får jag också leva ut min egna dröm om att flytta till England, hehe.

Likes

Comments

Det har blivit en del sena kvällar nu på slutet som börjar ta ut sin rätt när man ska upp till jobbet! Men det är ju så härligt att umgås så det är värt det!

Likes

Comments

Vet inte hur många gånger som jag kommer tjata om London. Tills jag tröttnar kanske?

"When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford." - Samuel Johnson

Tveksamt om det någonsin kommer att hända haha. Nu börjar längtan sakta men säkert komma smygande. Jag och Johannes brukar åka på hösten men i år har jag svårt att tro att det blir något i år, med bröllop nästa sommar och sparande till hus. Men drömma får man ju göra. Det kanske ramlar ner en förmögenhet från himlen snart hehe.

Likes

Comments

Men tjenare allihopa!
Helgen börjar närma sig sitt slut. Igår så åkte jag och Johannes ut till Valbo för att köpa lite porslin på Cervera. Jag har fastnat för Pernilla Wahlgrens kollektion Picadilly som Cervera sålt. Men nu så ska den tydligen utgå ur sortimentet så då var det bara att kliva upp tidigt och åka ut för lite shopping. Sen frukost och sen match. Sen hem för lite ansiktsmask, skumpilumpi och pizza.

Idag ville Johannes träna så jag följde med och gick 3 km. Det var ganska skönt att röra på sig efter 90 min igår. Nu har jag och Hanna "kladdag", som hon i kassan på tempo sa. Vi kollar på film och äter sönder . Älskart. Hade!

Likes

Comments

Jag upptäcker aldrig att regnar förrän jag kliver ut genom porten. Men jag körde ändå på att vara lite fredagsfin med lite klack och grejer. Får se vad kvällen bjuder på men lutar åt att jag och Johannes kör på lite GoT-marathon. Vi började kolla på semestern och nu är vi redan på säsong 5. Det blir lite dåligt med sömn men det får det vara värt haha .

Likes

Comments

Jag säger alltid att det är Johannes som tar upp all plats i garderoben och i hallen med sina skor. Men nu har jag insett att det kanske är jag som är boven i dramat. Både finskor, sneakers och en och annan högklackad sko. I förrgår landade dessa hemma hos oss, nya Stan Smith med lite platå. Jag älskar dem! Mina fötter är fortfarande lite tveksamma men de vänjer sig nog snart! 450 kr på rea. Det tackar man ju aldrig nej till! Haha

Likes

Comments

Kom upp hyfsat tidigt imorse och drog iväg på en liten prommis innan jag gick och köpte frukost. Blev en tur ut mot T-udden men hade inte lust att gå hela vägen ut så jag vek av lite för att gå upp i ett torn som används för fågelskådning. Mysigt att börja morgonen så sen har jag bara chillat hemma. Kollat lite på tv, läst lite bloggar, lite bok. Så skönt. Längtar inte så jättemycket till jobbet imorgon om jag ska vara ärlig. Menmen det är som det är, vuxenlivet.

Likes

Comments