Header

​Idag har jag fredag fast det bara är torsdag. Jag har ledigt imorgon och sen måndag och tisdag. Det ska bli riktigt skönt med långhelg. Det känns ganska skönt att vara helt ledig imorgon också eftersom jag och Johannes ska ha fest på lördag. Behöver köpa något att ha på mig, för jag har ingenting som vanligt?! Konstigt att alltid när man ska på fest så finns absolut ingenting att ta på sig.. Funderar på att klippa mig också om det finns någon drop-in tid på stan, hoppas.. Det var ett bra tag sen jag klippte mig nu! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter träning så sladdade jag in på Ica för att köpa hårfärg. Sen hem för att käka god mat framför Sverige - Italien. Men inte har jag tid att sitta och titta på hela matchen eller! Håret måste färgas! In på toa och påbörja färgning av lejonmanen! Jag började kolla på The Originals medan jag stod där. Verkar vara en ganska bra serie, är ju samma originals som i Vampire Diarie, så vad kan gå fel liksom? Nu blire sängen för lite skönhetssömn !

Likes

Comments

I fredags blev det firande för både mig och brorsan eftersom vi fyller år med bara 4 dagars mellanrum. Precis som alltid blir det plankstek som födelsedagsmat. Mamma och pappa är grymma på att göra plankor, mycket godare än på restaurang!


I lördags var det träningsmatch som stod på schemat. Jag vilade eftersom att jag har problem med ett knä. Sen åkte vi till Årsunda där vår tränare bor för lite beachvolleyboll och trevligheter!

Jag var lite (väldigt sliten) när jag vakande igår så jag och Johannes slappade i sängen nästan hela dagen. På kvällen tog vi oss ut för lite sushi och bio. Vi gick på Dunkirk som hade premiär i onsdags förra veckan. Jag har sett framemot den filmen så himla mycket!! Jag tycker att filmer om andra världskriget är så bra! Sen så är jag ju lite svag för Harry Styles också så var taggad på att se honom också ! Och jag blev inte besviken! Det var en bra film!

Likes

Comments

Blev en sjukt stressig dag igår med visning och träning direkt efter jobbet. Johannes var och grillade med några kompisar så jag anslöt till dem efter träningen, så slapp jag laga mat ensam hehe. Idag är det äntligen fredag!
Ikväll ska vi hem till min Mamma och Pappa för att fira födelsedagen lite mer. Tror vi ska fira lillbrorsan också som fyller 19 imorgon.

Likes

Comments

Just nu när husdrömmen fortfarande lever och det är dags för bröllop nästa sommar så är det inte så lätt att spara ihop pengar till en resa. Alla pengar går till sparande, det är roliga saker men inga resor. Och det är ju så kul att resa! Johannes och jag har pratat lite om bröllopsresan och en dröm skulle ju vara att åka till Santorini. Det ser ut som ett paradis! Fy tusan vad jag vill åka dit!

Alla bilderna är från Pinterest

Likes

Comments

Nu kan nedräkningen mot pensionen börja ! Nu är jag gammal på riktigt. Hoppas att med åldern kommer vishet. Men jag är tveksam..
Jag har haft en trevlig födelsedag med frukost på sängen, jobb, gristräning och mat hemma hos mamma och pappa. Älskar ändå att fylla år. Tråkigt att det bara är en gång om året...

Likes

Comments

Imorgon fyller jag 25. Jag tycker att det känns som om det var nyss jag fyllde 24. Usch vad tiden går fort. Gammalt låter det också. 25. Jaja det är en del av livet att åldras.. Fick ett par fina glas av min chef en dag i förskott! Det är ju alltid kul med presenter!

Likes

Comments

En mysig bakissöndag hemma i soffan med lite pizza och Game of Thrones. Imorgon är det dags för att komma tillbaka till jobbet igen. Ångest. Men samtidigt lite skönt att komma in i rutiner igen. Första träningen efter uppehållet också, får se hur knät mår. Hoppas på det bästa!

Likes

Comments

Lördag och rosé är ju livet det! Snart blir det ner på stan för lite uteservering

Likes

Comments