Header

Bortamatch mot Gideonsberg idag så var ganska så tidig uppstigning. Vi spelade långt i från vår bästa match men kommer ändå hem med 3 poäng vilket alltid är skönt.

Kollade på hockeyn på vägen hem men väl hemma i lägenheten var jag så nervös att jag inte kunde titta, haha.

Imorgon ska jag mamsen och min morbrors fru till Stockholm för lite mys. Sen på kvällen ska jag bjuda några kompisar på middag. Den enda kvällen på året jag bjuder på mat är sista april. Gjorde succé förra året, kommer inte överträffa den middagen men det blir nog ganska gott i alla fall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja herregud nu är det fredag igen. Veckorna går så fruktansvärt fort men älskar att det är så också! Försöker jobba bort alla pappershögar som samlas på skrivbordet innan helgen så jag får lite fredagsfint.

Igår åkte jag och två kompisar ner på stan för att titta på Brynäs! Nu skulle guldet hem! Men festen kom av sig ganska så snabbt. Jag tror att vi gävlebor hade tagit ut segern liite i förskott. Som en kompis på twitter formulerade sig : "Gävle - Jinxens mamma". Men är ju alltid trevligt att träffas för att äta gott!


Likes

Comments

Jag har alltså blivit med nytt jobb. Har börjat som mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Skutskär. Det känns sååå jäkla kul! Äntligen har jag ett fast jobb! Nu ska bara provanställningen genomföras sen börjar livet. Då ska lånelöften sökas och hus och tomter skall letas! Längtar!

Skulle i denna nya start dock behöva en ny telefon också. En telefon som man faktiskt kan lita på. Där kameran är bra. Jag vet inte hur många som kommenterar att min kamera måste vara så dålig baserad på hur mina bilder och videos blir på snapchat. Kan inte annat än hålla med, haha. Skulle inte skada att uppgradera abonnemanget heller. Jag surfar slut på min GB hur snabbt som helst.. Det blir så dyrt i längden... Tänker mig typ en IPhone 7 plus. The bigger, the better. Visst är det väl så man säger ?

Likes

Comments