Header

Dagens arbetsplats! Hela kontoret är på konferens förutom en av assistenterna så jag är här och hjälper till lite med att svara i telefon och bara finnas på plats egentligen. Så kul, trivs verkligen här!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I somras så köpte vi en till katt som vi döpt till Toulouse. Så söt och gullig men helt sjukt busig. Han förstör mer än gärna väskor, tavlor, möbler. Han är även en jävel på att stöka ner. Jag hade storstädning i början på veckan men redan nu så är det stökigt igen.. Men han är så gosig så det väger upp allt det dåliga! Nästan..

Likes

Comments

Ett av de sista inläggen jag skrev i mars så skrev jag om när jag och mamsen var i London. London är min absoluta favoritstad! Nu är det lite mer än en månad kvar tills vi ska åka. Det blir så klart en Arsensalmatch och shopping när vi åker. Längtar så himla mycket! Behöver något att se framemot på hösten!


Likes

Comments

Sist jag skrev här så var det mars och vi höll på att skriva c-uppsats. Nu har hela sommaren gått och vi är inne i hösten.. Hela sommaren har gått så fort. Jag har sommarjobbat på Willys samtidigt som jag har försökt att pussla ihop lite praktik. Sommaren innebär också att kompisar som bor borta kommer hem! Vilket jag älskar! Det värsta är dock när de ska åka tillbaka "hem" igen.. Det har varit examen, möhippa, midsommar, ny katt, konserter, mat och bröllop. Tänkte summera alltihopa genom att visa lite bilder!


Likes

Comments