Header

Nu är fotbollssäsongen slut och vanligtvis så betyder det att jag och Johannes har bokat en resa till London. Men inte i år, tyvärr. Johannes ska åka med sin pappa och sin morfar. En grabbresa och så får jag inte följa med. Jag hittade dock ett par bilder från när jag och mamma åkte dit i våras. Jag älskar London så himla mycket. Jag skulle lätt kunna tänka mig att bo där.

Min fina fina mamma. 

Likes

Comments

Idag har jag varit och fixa mina fransar hos Maria. Hon är så himla duktig! Jag kommer nog aldrig att sluta med att göra fransar nu när jag väl har börjat! Det är så himla skönt att typ inte behöva tänka på smink alls i veckorna, det är bara att kliva upp!

Jag har varit väldigt trött idag.  Det var ett under att jag inte somnade på britsen hos Maria haha. Jag och Hanna gick på efterfest, vilket kanske så här med facit i hand inte var en så bra idé haha.. Men nu blire mys i soffan med karln!

Likes

Comments

Förra lördagen så var det avslutning med bästa laget. Vi körde laser-tag och Korvgrillning sen vare fest för hela slanten på kvällen. hugehjärta!

Likes

Comments

För att jag tycker att det är snyggt? Varför har du ditt hår på det där fula sättet? Tror du att någon frågar Ariana Grande varför hon har sitt hår så? Inga jämförelser med Ariana mer än att vi ibland har samma frisyr.

Likes

Comments

Innerst inne så är det inte mäklare eller något annat fjant som jag vill bli. Utan modebloggare! Träning ger färdighet har jag hört så om ett tag kanske jag är fullfjädrad professionell bloggare?


Likes

Comments

Det blev en del kalas också under sommaren (herregud att jag inte tagit tag i detta förrän nu).. Johannes syrra fyllde och jag fyllde år jag mää.. Så hann jag med att hänga lite med Hanna i Bollan också..

Likes

Comments

Alltså fuck cancer så jävla mycket! Jag hatar verkligen den där jäkla sjukdomen. Som kan sprida sig inombords utan att någon märker, inte ens en själv. Det värsta är att den drabbar precis alla. Det spelar ingen roll om man är gammal eller ung. För ett tag sedan så var det en bekant som gick bort i cancer och nu fick jag precis veta att en från min klass har precis fått en cancerdiagnos. Vi är alldeles för unga för cancer! Det känns så jävla orättvist! Det väcker så jävla mycket ångest. Tänk om någon i min närhet går runt med cancer utan att veta om det? Och när de får reda på det så är det försent att göra något. Tänk om jag går runt med cancer? Fy fan. Fy fan. Fy fan.


FUCK CANCER.

Likes

Comments

Jag, Johannes och familjen var på bröllop i somras. Min morbror var det som gifte sig. Det var mitt första riktigt stora bröllop. Det var hur kul och härligt som helst! Jag tycker att de var ett så himla fint brudpar!

Likes

Comments