Header

Skulle på återvinningen idag och jag åkte dit till 8.30 cirka. Det öppnar inte förrän 12.00. Jag dog och sket i det. Åkte till stan för att luncha lite med Tove. Sen hem och ut i solen. PÅ MED OLJAN! 

Sov lite och hade det allmänt bra. Sen ner på kastvallen och det var bra. Härliga tjejer gillar man ju alltid. Match på lördag. Fest på lördagkväll. Och jobb på kastvallen på söndag. Verkar som det blir en bra helg. Den här helgen också! 
Detta är inte en solbild från idag. Utan från Turkiet förra året. Den duger den å!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja eller fått och fått. Jag har köpt. Och jag trivs väldigt bra i dom! Nästan så att jag känner mig lite smart. Dock så har jag lite svårt att gå i dem fortfarande. Johannes sa att jag såg ut som jag var sjuk, faktum är att jag känner mig typ full när jag rör på mig i dom.

Idag var jag och Johannes och gjorde stan. Lunchade först och sen in till Tove med lite jordgubbar för hon fyller år idag. GRATTIS! Sen gick vi och drack lite kaffe och sen åkte vi hem.

Eftermiddagen/kvällen har ägnats åt att städa utanför mitt rum. Efter nästan fem timmar så är det klart. Herregud vad mycket vi har sparat på som bara är skräp. Men nu är det fint och det är kanske så att man vågar bjuda hem någon till rummet mitt igen..

Likes

Comments

Snart är det dags att börja ned mot stationen!!!!Likes

Comments

Lönen har kommit och vi firar med pizza och cola innan vi drar mot Sverige! 

Likes

Comments

När kommer lönen då?????

Den MÅSTE komma SNART! inom några timmar..

Likes

Comments

Jag har ju helt glömt bort att visa bilder och berätta hur det var på kampen i söndags.
Det var helt fantastiskt. Strömsgodset är ett topplag i norska tippeligan, alltså den högsta ligan.
Vi gick först till en pub och drack lite öl, sen gick vi vidare bort mot Gamle gress. Biljetten var lite väl dyr men det blir nog den första och kanske enda gången som jag kommer att gå på en kamp.

Det var full fart på läktaren med sånger och ramsor, skitkul. Matchen vanns av Strömsgodset och på slutet sjöng hela Gamle gress för full hals. Jag rös i hela kroppen. Jag förstår varför många blir så intresserade av vissa lag som har så sjuk stämning på sina hemmamatcher.

Likes

Comments

Sitter och laddar inför morgondagens resa med lite Bruce Springsteen. Vi reser imorgon vid 19-tiden och på lördag har vi hela dagen i Stockholm med shopping och kos. Sen på kvällen blir konsert och på söndag reser  vi hem igen, det ska bli så kul! Jag längtar ihjäl mig!

Funderar på att börja med maten snart bara så att vi kan gå och sova supertidigt så det blir imorgon någon gång haha.

Likes

Comments

Hej bloggen.

Det var så klart var det jag som fick städa huset efter festen igår. Jag är så snäll ibland.

Snart ska jag gå ner på byen och möta upp Stine och Jeanette för att gå på kamp. Strömsgodset möter Stavanger. Vi ska dricka lite öl före och kosa oss lite.

Vi snakkes, ha det!

Likes

Comments

Igår var det avskedsfest på barnehagen för mig och en till på jobbet. Det var mysigt och så kul att det faktiskt var någon som kom och ville säga hej då. Jag har 7 arbetsdagar kvar men jag och Johannes åker till Sthlm och ser på Bruce nästa helg och helgen efter det så drar vi hem.

Vi hade lite middag, tapas liknande och sen så var vi några stycken som gick på byen. Några drog hem tidigt från byen men jag, Erna och Stine körde hårt på dansgolvet.Var en kille som kom fram när vi dansade och frågade:
Han: Do you wanna dance?
jag: NO!
han: Why not?
jag: GO!
                                                   
och knuffade bort honom. Hehe vilken jävla sopa.


Idag har jag och Johannes varit och ätit på Mc'ern (donken). Och så kikade vi runt lite i butikerna.

Nu sitter jag och är så jävla mycket det femte hjulet. Johannes har förfest hemma här med några bandykillar. Jag är bara i vägen men har ingen annanstans att gå hehe.

Likes

Comments

Imorgon är det helg! Wihooooo! Fredagen bjuder på avskedsfest på jobben för mig! Det ska bli hur kul som helst! Vi ska laga tapas typ, så idag var jag och köpte 1 kilo paprika. Nu hoppas jag verkligen att min "rätt" blir god! 

Ikväll ska jag och Johannes äta tacopaj. SUPERGOTT! 

HA DET!


Likes

Comments