Header

Så jävla mysig dag idag. Även fast jag var tvungen att helt bokstavligt lägga mig på ett barn för att det skulle lugna ner sig, få barnet att lyssna på mig. Blev slagen, sparkad och biten under hela processen. Man måste bara älska barn. Ett barn kissade på sig 2 ggr. Man måste bara älska barn. Alla barn sätter sig i vattenpölen för att leka. Man måste bara älska barn.

Men jag ÄLSKAR mitt jobb! Världens bästa arbetsplats!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fin morgon!

Likes

Comments

Världens bästa dag idag! Även fast jag fått en örfil av ett barn, blivit sparkad, slagen och biten. Då är det en bra dag när allt det kan hända och ändå så är man nöjd!

Likes

Comments

Har äntligen kommit ihåg att ta med mig solglasögon till jobbet! Jag har en känsla av att detta kommer att det kommer att bli en bra dag!

Likes

Comments

Jag gick upp svintidigt för att åka till en fysioterapeut. Jag hade missuppfattat hela konceptet och blev inte hjälpt alls av besöket. Men jag fick dock en massage för 200kr det var skönt.

Kom tidigt till jobbet. Hade glömt att det var personalmöte. Vi på min basgrupp skulle ordna med mat så jag var tvungen att stanna efter jobbet för att gå och handla . Maten som vi gjorde var supergod så det var ju ett stort plus i kanten! Jag tror nog jag ska ordna ihop något liknande till helgen när Johannes har fått pengar.

Jag hade bestämt mig för att gymma redan igår så det var bara att knalla dit. Rolig historia på vägen hem fann jag en bide på trottoaren. Som inte var där när jag gick till gymmet. Raringar dom där norrmännen. Det slutar iallafall med att jag kommer hem 21.20 och jag lämnade hemmet imorse vid 6.30. Har även hunnit med att bråka med Johannes om pengar vi är vänner nu. Men jag har aldrig fattat vilken snåljävel han är. Det sjukaste jag har varit med om.Likes

Comments

Jag tänkte jag skulle berätta för er om mitt lilla äventyr när jag skulle gå och gymma.

Jag tänkte jag skulle vara lite duktig och gå och gymma lite så här på en söndag. Efter många om och men så kommer jag till slut iväg. Det tar cirka en kvart att gå till gymmet och som sällskap hade jag Filip och Fredriks podcast i lurarna. När jag kommer fram till gymmet så kommer jag inte in. Sats Drammen ligger tillsammans med en massa andra affärer. Sats ligger uppe och affärerna nere. Jag måste alltså gå in på ett ställe där affärer och gym ligger tillsammans. Inga problem kanske ni tänker men då tänker ni fel! För att alla affärer är stängda på söndagar förutom några få undantag. Så där står jag utanför och kommer inte in. Går runt för att se om det finns en annan dörr. Det finns en annan dörr men den är också låst. Jag ser att det är folk som är där inne och gymmar men jag kommer inte in. Jag blir helt jävla galen och bestämmer mig för att gå hem igen.

Det jag inte förstår är varför inte jag har fått information om hur jag ska gå tillväga om jag vill träna på en söndag. Jag har fått information om att man måste vara fräsch  när man tränar. Inte lukta för illa. Men den informationen om hur man tar sig in i anläggningen på söndagar glömde dom bort. Man skulle kunna tro att jag bor i bibelbältet i Usa. Men nej jag bor i Norge. Varför ska det vara så fruktansvärt omöjligt att träna på en söndag? Jag fattar verkligen inte.

Ibland längtar jag hem så mycket. Hemma i Sverige finns det iallafall gym dit man kan gå vilken dag i veckan man vill.

Likes

Comments

Inget Sverige. Jag ligger hemma i sängen efter en kväll på byn. Hade de koseligt. Men nu är jag hungrig alltså. Johannes som är världens bästa pojkvän, har varit i mjöndalen och sovit inatt och på vägen hem ska han köpa McDonalds. Han är bara bäst.Likes

Comments

Äntligen fredag! Och imorgon ska vi till Sverige! Jag gleder meg!

Sverige

Likes

Comments

På lördag ska vi till Sverige. Så om någon har vägarna förbi Strömstad så kan vi väl kanske ses och ta en fika?

Likes

Comments