Header

Jag håller på och fixar och donar med bloggen som ni kanske ser. 
Har ändrat lite header och färger och grejer. 
Det är kul så jag har något att göra på fritiden nu fattas bara att någon läser den också hehe. 
Jag använder google väldigt mycket och jag säger bara gud vilken tur
att det finns dem som lägger upp tips och tricks så att vi som inte kan någonting också
kan få en fin blogg.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag köpte en kalender idag för att kunna hålla reda på allt som händer just nu. Vilka dagar som jag ska jobba, vilka dagar som ska skrivas på timlista och vilka som är fasta. Det är inte lätt för mig som har det svårt med att hålla reda på allt.Likes

Comments

Har ätit lite mat och så kaka och frukt. Sååå gott mums!

Likes

Comments

Hur skön är inte den här låten då?

Likes

Comments

Det är verkligen detta årets tema. Hur trött jag är.. Jag ska det första jag gör när jag får lön gå och köpa gymkort! Så bra kommer det bli!

Likes

Comments

Jag lyckades med att peta mig själv i ögat med mascaraborsten. Jag trodde att jag hade råkat göra mig själv blind. Ajajaj. Johannes är sjuk idag med och ligger och grisar i sängen medan jag ska upp och slita ännu en dag på jobbet.

Måste köpa ett gymkort, jag mår så dåligt.. Är trött hela tiden, dåligt tålamod och jag får huvudvärk varje dag. Fan också..

Likes

Comments

Det var trevligt och så fick vi lite god mat också. Gjorde några övningar som var superbra, fick prata lite mer med hon som bestämmer på min bas så det känns jättebra! Få berätta lite mer om mig själv och berätta om hur jag tycker att det går, och höra lite mer om henne också. Superbra. Invigde nya kappan och fick några komplimanger för den. Det värmde i hjärtat.


Men innan mötet började så hade vi en pappersflygplantävling. Jag trodde jag ju inte att jag skulle vara med på möte så jag hade inte gjort något men jag var lite snabb då och vek ihop ett på 10 sekunder. Jag vann inte men jag kom inte sist heller haha.

Det med Danmarks flagga vann längdtävlingen och det med Norge inspirerat mönster vann dekorationstävlingen. Jag och alla andra som inte vann något fick ett tröstpris iallafall, en liten god klubba. Mums.Likes

Comments