Header

Trött söndag idag. Utgång igår med Maria och Evelina. Det var superkul. Jag, Johannes, Fredde och Johan tog taxi till skutskär efter ett stopp på Max. Freddes första fråga när vi kliver in i taxin är: "Taxichauffören, vad tar du för en spya i baksätet?" Jävla sopa.

Idag fick jag skjuts hem så jag kunde byta kläder och sen åka in till stan för att luncha med Ingrid och Carro. Superkul att träffa dom och få prata lite.

Knäppte inte på mina kamrater utan bara på min mat.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lunchade på stan med Emma, kul att få träffa henne igen! Gick lite på systemet och handlade till nyår. Två kassar kom man därifrån med men kanske måste köpa mer? Haha.

Nu sitter jag hemma hos Johannes och inväntar lite julfirande sen ska jag till Evelina för lite kalas. Hoppas hon har citroncupcakes!

Likes

Comments

Tack vare Evelina så blev jag lite fin till nyår. Evelina är så bra! Nej hon är bäst! Vilken tur alltså att jag fick bli lite fin igen, det var länge sen nu. Var kul att träna lite men tråkigt att behöva se att det är så några som är kvar från när jag åkte. Det var synd. Det är inte samma Huge riktigt men det är som det är. Det var kul att få träna fotboll iallafall. 


Likes

Comments

Idag har jag kommit fram till att det är inte Gävle som jag saknar utan det är de som bor i Gävle. Var länge sedan som jag var på så dåligt humör som jag blev efter en tur på stan idag. Herre. Jag längtar hem. Längtar hem till Norge. Men jag vill ta med mig alla gosiga människor.

Ska åka på träning snart med IK Huge. Undrar om dom kommer känna igen mig. Jag är nervös. Det enda som vi har gjort i Åssiden under tiden som jag har varit där är ju att spela fotboll. Ingen teknik och inga skott. Bara spel. Jag undrar hur mycket jag har tappat i touch på dem här månaderna. Är kanske sämst. Vem vet. PussLikes

Comments

Träffade mina tjejer och lunchade lite! Supertrevligt!

Likes

Comments

Fint va? Jag håller på och fixar och donar med datorn jag. Älskar min dator även fast den fortfarande inte gör som den ska och jag får bara hoppas på att den inte ska crasha.

Kom på nu att det kanske inte är det smartaste med vitt tangentbord. Det skulle ju kunna bli så att det ser jävligt ofräsht ut väldigt fort. Men hoppas inte, men kanske är smartast om jag köper något städkit så datorn alltid håller toppklass haha.

Likes

Comments

Här sitter jag på annandagen och söker jobb. Lite udda kanske, inte riktigt det som man brukar göra vid julen kanske men ett nödvändigt ont för att jag ska få in lite pengar. Hoppashoppashoppas jag kan få ett jävla jobb. Jag vill ha ett jobb! Och jag gör ta med tusan nästan vad som helst.

GE MA ETT JOBB TACK!


Likes

Comments

Jag har köpt ny dator idag och jag är helt värdelös med den. Jag fattar ingenting. Jag ska hämta hem en bruksanvisning men det går inte. Jag och Windows 8 passar inte ihop men datorn är jävligt snygg så det kanske kommer att väga upp all skit.. Kanske.. Just nu så är jag väldigt osäker om jag ska vara ärlig.

Ska snart iväg på förferre hos Hanna i lokalen. Det kommer bli kung. Hoppas att alla kommer som har sagt att dom ska komma. Jag saknar dom liksom och vill se dom innan jag drar "hem" .


Likes

Comments

Är uppe alldeles försent! Kollade först på Så mycket bättre alldeles för länge. Sen leta musik. Sen hitta bilder på mamsen data. Dåligt gjort av mig! Måste sova nu!

Men först en bild.

Love you familiy.


Likes

Comments

Tog såklart en bild på slutresultatet efter jag hade fixat mig.

Jag tog några olika.

Jag använde den där jag gör minst grimaser till instagram och facebook. Såklart man kan ju inte att folk ska se mitt rätta jag haha.Likes

Comments