Header

Morfar.
Vad jag saknar dig.
Tänker alltid på dig när jag hör den här låten. 
Vila i frid.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Istället för goggen blev det Fellini och kino. Det var supertrevligt faktiskt och filmen Taken 2 var faktiskt jättebra. Jag var jätteskeptisk till att se den men jag gillade den.

Nu ska vi sova lite och i morgon ska jag åka till Oslo och kolla på Johannes match, åka och hälsa på Fanny och sen gå på lite fika. Kommer bli kung. Längtar.


Likes

Comments

Fy fan. Jag började springa mot något som heter Spiralen, dom har sprängt i berget och gjort en spiralväg, där börjar ett spår som jag tänkte att jag kunde springa lite i. Jo tjena det var det värsta jag gjort efter passen i Hemlingby med Steffen. Tur att IK Huge kommer från Gävle och inte från Bragernes, Drammen haha.

Förresten tog det tjugofem minuter att springa dit och femton minuter att springa hem.

Tänkte köra lite knäövningar nu och sen diska lite och skypa med mamsen. Sen när Johannes kommer hem ska han till ett ställe som heter "Goggen" med Martin och jag följer nog med jag också och kollar på lite fotboll.


Likes

Comments

Inte så jättekul just nu att jag är ensam i stort sett varenda helg. Att gå ut är ju kul men knappast ekonomiskt. Fick lite sällskap igår av Johannes och Martin när dom åt av maten som jag lagat åt dem för att jag är så sn??ll. Sen åkte de på match och jag var ensam hela kvällen. Jag kollade på typ 100 avsnitt That 70's show sen kollade jag på Doobidoo eller hur det nu stavas, sen kollade jag lite på Skavlan och sen på hela Aktuellt. Jag kommer att bli sjukt allmänbildad av att kolla på mycket på SVT haha.

Apropå Skavlan så var Ola Rapace gäst igår. Jag måste bara säga att han måste vara den torraste människan någonsin, hela intervjun var bara så smärtsamt awkward hela tiden, det var därför jag bytte och började kolla på Aktuellt. 

Har tagit på mig lite varma kläder så jag tänkte "gå på tur" faktiskt. Antingen springa eller köra en PW. Borde springa men det är ju så sjukt jobbigt med alla backar.

Jaja hörs.


Likes

Comments

På jobbet idag igen. Sitter och har precis ätit upp min lunch bestående av fiskpinnar och mos. Mycket gott!

Idag ska jag och Johannes kanske åka med Martin till "Gulskogen" som är något slags köpcentrum. Det ska bli kul bara jag hinner till träningen.

Dagens byx- och skooutfit.

Likes

Comments

Har det helt okej men måste hitta min förlorade vante så jag fryser så förfärligt om händerna när jag är ute med barnen.

Idag ska jag senvakt vilket betyder att jag ska stanna till kl. 17. Hoppas att det är inte så många barn som stannar sent då blir det skönt.
Sen ska jag ta me tusan hem och lägga mig i sängen. Och njuta av den här utsikten.

Likes

Comments

Har pause.
Har det bra.
Kikar runt på alla ställen som går.
Kolla vår fina tavla!

Likes

Comments