Header

Är på lite 20årskalas nu. God mat och trevligt folk.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mums! Bakade lite imorse. Visst ser den god ut? Jag hoppas att den är god också haha har inte smakat den än.

Likes

Comments

Den dagliga powernapen på 3 timmar hann jag med idag också även fast jag har hunnit med mycket. Handlat lite Norge och så lite mat. Agerat taxichaufför till träningar och liknande. Nu ligger jag i soffan efter att ha käkat alldeles för många pannkakor, som jag gjort själv. Jag är kung på att laga mat. Not.

Likes

Comments

Ska man ha med sig kläder när man flyttar också? Det hade jag missar helt. Roligare att packa andra grejer än att behöva tvätta allt man ska ha med sig. Fuck.


Love you.

Likes

Comments

Märks tydligt ibland att man är den stereotypa tjejen. Alltså tjejen som har galna humörsvängningar och är på gränsen till galen. Så känner jag mig idag. Pendlar mellan att vara nöjd med livet till att ha dödsånget. Eller man kan säga att jag känner mig lite ledsen.
Så jävla sjukt att det snart bara är en vecka kvar tills vi flyttar. Frågan som jag frågar mig hela tiden är: Är jag redo?

Sen tänker jag hur jävla svårt kan det vara egentligen? Till och med människor som är fan helt jävla dum i huvudet klarar av att bo på egen hand. Nog ska jag klara av det! Eller?

Crazy

Likes

Comments

Ju närmre 6 oktober kommer desto mer kung känner man sig men sen när det kungliga lägger sig så börjar jag fundera på hur fan jag ska klara mig utan min jävla familj. Gud vad jag kommer att sakna dom! Usch

Likes

Comments

Jag tjatar om den här serien jämt men den är så sjukt bra! Handlar om ett kompani från USA under andra världskriget som man får följa under hela kriget. Det är verkliga händelser som de filmatiserat och i varje avsnitt så visar de intervjuer med soldaterna som upplevde allt i verkligheten. Den är så sjukt jävla bra!!!!! Jag har nog kollat på den minst 5 gånger nu, den blir bättre för varje gång!

Likes

Comments

På sjukhuset i morse för att konstatera än en gång att dom inte kan se något. Återåterbesök inbokat. Eh skulle inte tro det.

Likes

Comments

Har man mycket tid över så kan man städa och göra sådana tråkiga saker. När jag har tid över brukar jag baka. Det tycker jag är mycket roligare

Likes

Comments

Wiiee jag har fått jobb! På barnehage (dagis eller jag menar förskola). Kingkongkung! Jag är mycket glad. Vikariat till jul och chans till förlängning! Wie!

Likes

Comments