Header

Kom hem efter skolan och tyckte lite synd om mig själv så får jag veta att mamma har magsjuka! USCH!!! Kom inte nära sjuka kärring. Tur att hon har legat upp på övervåningen hela dagen, det kan hon fortsätta med tycker jag. Tänkte ändå prova och träna men när jag hörde magsjuka tänkte jag, onödigt att kanske smitta någon med något om jag åker ner. Ska kurera mig lite nu och be till Gud att jag inte ska bli allvarligt sjuk och DÖ!

Här är en låt som jag tycker passar bra idag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är galet noggrann när jag antecknar idag. Åh vill bara att dagen ska ta slut.
Tror jag håller på att bli sjuk också. Fryser så in i helvete och snorig känns som om halsont är på väg också. Sen har jag lite ont i hjärtat också men det är för att jag är lite nervis inför seminariet idag..

Likes

Comments

Gillar inte alls att föreläsa inför folk. Gick bra inför klassen i gymnasiet och så där men nu när det är typ folk jag inte känner och dom är typ gamla så känns det inte kul alls. Ska göra mitt bästa dock, precis som vanligt.

Likes

Comments

Var på lite hockey med ett par tjejer i laget. Det var trevligt men Brynäs förlorade så det var ju mindre trevligt. Annars var det kul och jag fick en chokladboll, den var supergod. 

Nu har jag skickat in två ansökningar till sommarjobb. Hoppas jag får åtminstone ett av dom. Sökte på fabriken och ett på lantmäteriet. Hoppashoppashoppas.

Likes

Comments

Varit hela dagen i skolan idag. På högskolan har man inte lov!! Slitit som ett djur och gjort bra ifrån mig.

Tänkte fortsätta plugga när jag kommer hem. Duktig. Sen träna lite granna. Blir nog bara teknik den här veckan också.. Menmen, sakta men säkert så kommer jag komma tillbaka.

Likes

Comments

Jag trodde att Johannes match var inomhus på göranssonska men icke. Utomhus på jernvallen. Johannes hade inte sagt det till mig. Jag tänkte: varför ska man spela utomhus i Sandviken när man lika gärna kan göra det i skutskär? Det är inomhus. Johannes har inte sagt något annat.

Vad lurad jag blev! Och förfrusen! Hade det absolut varmaste i bilen på vägen hem men ändå så frös jag när jag kom hem. Fy fan.

Likes

Comments

Så jävla onice outfit idag. Så trött, blev väckt lite tidigare än väntat också så det spelar ju också in. Tänkte åka på lite bandy idag och heja diskret på Skutskär när de ska försöka slå något annat lag. Hehe
Puss

Likes

Comments

Klar för att göra interpool. Kommer bli nice! Pusshej.

Likes

Comments

Galen dag. Är lite trött nu efter lunch på stan med Maria. Fruktansvärt kul att gå bredvid henne just nu förresten, brun som en bajskorv och så jag som har färgen genomskinlig större delen av året.

Ska vara med Karin sen. Lite chill och så där idag så kör vi lite alkohol och krog i morgon! Glad gubbe.

Likes

Comments