Idag är jag ledig hela dagen. Förutom träning då så klart. Vi har ju två katter och idag var det dags att kastrera vårt nyaste tillskott till familjen. Så vi åkte och lämnade Toulouse imorse och så tog jag bussen och hämtade honom vid lunch. Det absolut första jag ser är att han ligger på rygg i buren för att han är helt snurrig efter att ha varit sövd. Sen så känner jag att det luktar kiss. Han har på max en minut kissat ner hela buren. Haha. Tur att det inte var så mycket folk på bussen hem säger jag bara. Sen när vi kommer hem så spyr han på golvet. Man ba: Tack lajvet! Men nu så ligger han och sover i fåtöljen så imorgon är det nog business as usual.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har varit ledig från jobbet så jag har inte gjort så många knop här hemma ska jag väl erkänna. Men jag har iallafall tagit bussen ner på stan och köpt nya hörlurar som behövdes. Jag har hankat mig fram med gamla Iphone-lurar även fast jag har en Samsungtelefon. Anledningen till det har varit att min ena katt tyckte att det var skitgott med laddsladdar och hörlurar när hon var yngre. Men nu så slog jag till och köpte hörlurar från Happy Plugs. De är skitsnygga och jag är skitnöjd.

Nu skulle jag väl kanske även behöva uppdatera telefonen som jag använder men det får bli ett senare inköp. Jag har tänkt att jag ska köpa en Iphone igen. Det är bra smidigt ändå när nästan alla mina vänner och familjen har just Iphone. Men jag gillar android ändå. Jag tror ändå att beslutet kommer att påverkas mest beroende på vad det är för kamera på telefonen.

Likes

Comments

Det är ganska klyschigt men det stämmer ju så väl inte på det som jag vill åstadkomma detta år. Jag har smugit igång mitt Golden Year. En lista har skrivits med punkter som jag vill förbättra inom fyra olika områden: kärlek, välmående, vänner och jobb.

Punkterna som har fått mest uppmärksamhet hittills är vänner och jobb. Temat som återkommer inom vänner är att jag måste bli bättre på att ta mig tid att vara med mina vänner. Inte vara så bekväm och bara umgås med Johannes hela tiden. Jobbområdet präglas mest av att jag vill få ett fast jobb. Börjar mer och mer att inse att jag kanske inte är så sugen på mäklare, men kan inte sätta ord på vad jag skulle vilja göra istället heller.

Det finns en del att jobba med men tur är att året är långt!Bild från när jag, Mamma och Marie var i huvudstaden och strosade runt i Gamla Stan.

Likes

Comments

Det är så tråkigt när man har målat upp en bild om hur något ska vara och så när det väl kommer till kritan så stämmer inte bilden med verkligheten. Jag hade hoppats på att jag snart skulle kunna se ljuset i tunneln. Jag trodde jag hade det riktiga vuxenlivet bara väntade precis runt hörnet. Men det är kanske lite typiskt mig, att alltid hoppas för mycket fast jag låtsas som om att mina förväntningar är låga.

NYA TAG! GOLDEN YEAR!Likes

Comments

Jakten på hjälp till självhjälp fortsätter! Jag åkte ner på stan för att köpa två saker. TVÅ saker. Jag kom hem med julklappar och julklappar till mig själv.. MEN, jag köpte ytterligare en bok som kanske kan hjälpa mig haha. Michaela Fornis bok, "Jag är inte perfekt, tyvärr". Den kommer nog bli ett bra komplement i mitt Golden Year-liv. ( Du kan få låna den om du vill Hanna när jag har läst klart den. Du kanske gillar den bättre än Fredrik Eklunds bok hehe)


Likes

Comments

För typ hur länge sen som helst så köpte jag The Golden Year av Hanna och Amanda och började slöläsa den. Men nu har jag bestämt mig för att 2017 ska bli mitt Golden Year! För att jag ska komma någon vart med mitt liv och våga ta chansen måste jag förändra något.. Man blir inte bäst på något om man går runt och tycker att man är sämst och inte kan någonting.


Likes

Comments

Sitter i min lägenhet just nu. Jäklar vad jag tycker synd om mig själv fast jag bara har mig själv att skylla.. Har fått schemat för hela december på Willys och ska jobba som en jävla galning hela månaden. Jag bryr mig egentligen inte ett dugg om julen men det som svider mest är nyår. Förra året åkte ett gäng på kryssning och vi har pratat om att göra det i år igen. Men nu kan inte jag följa med... Haha fy fan, jag har nog aldrig tyckt så synd om mig själv som jag gör just nu. Min mobilsurf tog slut på bussen hem och då började jag att gråta. Jajamänsan....


Likes

Comments

Jag och Johannes var i London i mitten på oktober och vi hann med en del grejer som vi inte gjort förut även fast det var min femte gång där. Vi var på en Arsenalmatch, vilket inte är något nytt men det var första gången som vi satt ute på den "vanliga läktaren" istället för Club Level. Det var en helt annan upplevelse måste jag ändå säga, man upplevde publiktrycket helt annorlunda.

Johannes var väldigt taggad på att besöka några marknader och hade kollat upp vilka som var värda för oss att besöka. Vi åkte till Spitalfields Market, Covent Garden och Camden Market. Spitalfields var så mysig och hela marknaden rymdes i en gammal typ tegelbyggnad. Jag köpte en bomberjacka som broderier på som jag är så nöjd med! Johannes hittade fina scarfs som han köpte, som det lilla modelejon han är!

Spitalfields Market

Covent Garden var ingen hit tyckte jag. Det var mycket folk, trångt och skrikigt.. Det är man ju i och för sig van med i att man är i London men där blev det bara för mycket!

Jag och mamma var i Camden när vi var i London i våras och då tyckte vi att marknaden var okej, inget mer. Men nu åkte jag och Johannes dit igen för att han skulle få uppleva den också. När vi kommer dit och börjar gå runt så inser jag att mamma och jag inte ens såg 1/4 när vi var där. Det kan bero på att vi var där en dag mitt i veckan och inte på helgen, för herregud vad stort det var! Det fanns hur mycket som helst att titta på och det tog aldrig slut!

Rekommenderar verkligen att besöka Spitalfields och Camden! Så himla mysigt att strosa runt och bara titta på allt möjligt.

Likes

Comments