Gud vad veckorna bara springer förbi just nu, det går så fort. Det är ganska lugnt på jobbet just nu men ändå så går det fort som attan.

Igår var jag och Johannes och träffade en bröllopsfotograf som vi tänkte ska fota vår stora dag. Jag träffade av en slump honom på jobbet så jag fick en bra känsla av honom direkt! Redan när vi satt där så bestämde vi oss för att vi kör med honom. Han verkar så bra och han är så taggad på vårt bröllop vilket gjorde att det kändes ännu bättre!

Smet in på Guldfynd efter mötet för att lämna in min ring för rengöring. Det ska tydligen göras en gång per år så nu var det dags. Ringen som Johannes friade med är ganska så mycket för stor för mig så sprang in på Glitter för att köpa en ring som jag kan ha medan den riktiga ringen är på rengöring. En smal liten historia men som jag tyckte var fin ändå..

Ringen syns lite i bakgrunden, typ.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Johannes började titta på Peaky Blinders i somras och vi har fastnat totalt! Säsong fyra har premiär nu på onsdag och vi längtar hur mycket som helst. Den handlar om en gangsterfamilj i Birmingham precis efter första världskriget. De är stenhårda och har liksom sytt in rakblad i sina kepsar för att använda när de slåss. Det låter ganska töntigt när man berättar men jag kan verkligen rekommendera den!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått tummen ur och tittat på bilderna från min och Johannes fest i somras. Här kommer ett lite smakprov. Fina bilder va?

Likes

Comments

Innan konserten i fredags så blev det vin och pasta på Pazzo, det var så gott! Sen gick vi upp till konserthuset för Oskar Linnros. Han var så bra! Det var en så grym blandning mellan hans gamla låtar och de nya. Sen promenerade vi till Kalles på söder för att ta en öl och sen hem för att ladda till Lovans kalas på lördagen.

På lördagen drog jag och Hanna ner på stan för att köpa lite gott att dricka. Vi hade heeelt glömt att det var röd dag, vilket innebär att det är stängt... Vi fick köra nödlösning så det gick bra ändå.. Men besvikelsen i stunden när vi inser att det är stängt var inte att leka med haha. Sen var det kalas. Lovan hade planerat en hemlig aktivitet som vi var spända över vad det kunde vara. Visade sig att det var bowling så det var en bra aktivitet som passade alla åldrar. Sen bjöd hon på middag hemma och kvällen slutade sedan på Hits for You med dans och karaoke.


Likes

Comments

Halvdagar är ju bara helt fantastiska! Idag blev det knappt tre timmars arbetsdag innan det var dags att åka hem. Jag fick åka med chefen in till stan och tog en promenad hem från stan. Så härligt väder. Annars har det ju varit fruktansvärt väder i vad som känns som månader. Men det finns saker att de fram emot! London om mindre än en månad och nästa vecka ska vi träffa en fotograf inför bröllopet!

Ikväll ska jag, Hanna och Stina på Oskar Linnros på konserthuset. Men först blir det Pazzo med lite god mat och förmodligen lite vin också!

Likes

Comments

Knappt hann sommaren komma innan hösten kom ordentligt. Minusgrader och frost imorse.. Men annars är det så fint när solen kommer fram och himlen är blå.

Igår var jag på bio med Hanna och såg Snömannen. Jag visste ingenting om filmen förutom att den utspelar sig i Oslo. Jag blev lite besviken (fast ändå inte) när Michael Fassbenders namn kom upp på skärmen. Jag hade tänkt mig att få höra på lite norska i två timmar men så blev det inte. Filmen var helt okej men man var lite skrajsen när man lämnade salongen.

Det skiljer typ 500 m mellan bilderna. Alltid in mot Skutskär blir vädret skit haha..

Likes

Comments

I lördags var det dags för avslutning med laget. Det var aktiviteter som jag och Evve styrde upp och sedan blev det fest på kvällen. Vi tyckte att det blev lyckat och det tror och hoppas jag att de andra tyckte också. Igår var jag väldigt klen och det var väldigt väldigt jobbigt att städa lokalen. Det var min sista avslutning med laget så det var skönt att den blev bra!

Likes

Comments

​Igår blev jag och Elina bjudna på Fish Tacos hos Hanna. Det bjöds även på lite rödvin. Både mat och vin var mumma! Vi firade även att Elina precis hade skrivit på kontraktet för sin första egna lägenhet! Så kul för henne! Idag är jag det tröttaste jag någonsin har varit, men det var det värt!

Likes

Comments

Jag har letat sedan Johannes friade efter en bröllopsklänning men det är så svårt att hitta någon som jag gillar. Jag är inne lite på en bohemiskt stil på klänning och bröllop. Men har inte hittat en klänning som jag gillar och passar min budget. 45 000 - 60 000 kr finns inte tillgängligt för att köpa en klänning... Tyvärr haha .. Jag gillar ByMalinas brudkollektion så jag siktar på att prova lite klänningar där någon gång snart.

Likes

Comments