Det är så tråkigt när man har målat upp en bild om hur något ska vara och så när det väl kommer till kritan så stämmer inte bilden med verkligheten. Jag hade hoppats på att jag snart skulle kunna se ljuset i tunneln. Jag trodde jag hade det riktiga vuxenlivet bara väntade precis runt hörnet. Men det är kanske lite typiskt mig, att alltid hoppas för mycket fast jag låtsas som om att mina förväntningar är låga.

NYA TAG! GOLDEN YEAR!Likes

Comments

Jakten på hjälp till självhjälp fortsätter! Jag åkte ner på stan för att köpa två saker. TVÅ saker. Jag kom hem med julklappar och julklappar till mig själv.. MEN, jag köpte ytterligare en bok som kanske kan hjälpa mig haha. Michaela Fornis bok, "Jag är inte perfekt, tyvärr". Den kommer nog bli ett bra komplement i mitt Golden Year-liv. ( Du kan få låna den om du vill Hanna när jag har läst klart den. Du kanske gillar den bättre än Fredrik Eklunds bok hehe)


Likes

Comments

För typ hur länge sen som helst så köpte jag The Golden Year av Hanna och Amanda och började slöläsa den. Men nu har jag bestämt mig för att 2017 ska bli mitt Golden Year! För att jag ska komma någon vart med mitt liv och våga ta chansen måste jag förändra något.. Man blir inte bäst på något om man går runt och tycker att man är sämst och inte kan någonting.


Likes

Comments

Sitter i min lägenhet just nu. Jäklar vad jag tycker synd om mig själv fast jag bara har mig själv att skylla.. Har fått schemat för hela december på Willys och ska jobba som en jävla galning hela månaden. Jag bryr mig egentligen inte ett dugg om julen men det som svider mest är nyår. Förra året åkte ett gäng på kryssning och vi har pratat om att göra det i år igen. Men nu kan inte jag följa med... Haha fy fan, jag har nog aldrig tyckt så synd om mig själv som jag gör just nu. Min mobilsurf tog slut på bussen hem och då började jag att gråta. Jajamänsan....


Likes

Comments

Jag och Johannes var i London i mitten på oktober och vi hann med en del grejer som vi inte gjort förut även fast det var min femte gång där. Vi var på en Arsenalmatch, vilket inte är något nytt men det var första gången som vi satt ute på den "vanliga läktaren" istället för Club Level. Det var en helt annan upplevelse måste jag ändå säga, man upplevde publiktrycket helt annorlunda.

Johannes var väldigt taggad på att besöka några marknader och hade kollat upp vilka som var värda för oss att besöka. Vi åkte till Spitalfields Market, Covent Garden och Camden Market. Spitalfields var så mysig och hela marknaden rymdes i en gammal typ tegelbyggnad. Jag köpte en bomberjacka som broderier på som jag är så nöjd med! Johannes hittade fina scarfs som han köpte, som det lilla modelejon han är!

Spitalfields Market

Covent Garden var ingen hit tyckte jag. Det var mycket folk, trångt och skrikigt.. Det är man ju i och för sig van med i att man är i London men där blev det bara för mycket!

Jag och mamma var i Camden när vi var i London i våras och då tyckte vi att marknaden var okej, inget mer. Men nu åkte jag och Johannes dit igen för att han skulle få uppleva den också. När vi kommer dit och börjar gå runt så inser jag att mamma och jag inte ens såg 1/4 när vi var där. Det kan bero på att vi var där en dag mitt i veckan och inte på helgen, för herregud vad stort det var! Det fanns hur mycket som helst att titta på och det tog aldrig slut!

Rekommenderar verkligen att besöka Spitalfields och Camden! Så himla mysigt att strosa runt och bara titta på allt möjligt.

Likes

Comments

Började dagen med en film och sen en brakfrulle. Sedan en promenad runt området och sjön, mycket trevligt! Vi hann även med att leka lite på vägen runt, det fanns jättefina stenar som man kunde kasta på isen haha..

Sen en snabb tur systembolaget. Hanna gick inte följa med in för hon hade inte sitt leg med sig. Och då fick inte jag heller följa med för Hanna så då gick vi på Clas Ohlson.

Likes

Comments

Idolmys i soffan efter lite käk på en restaurang som heter Grilleriet. Supergott. Nu blir det snart sängen innan det blir marängsviss till frukost. 💋

Likes

Comments

Nu är vi snart framme i Växjö. Det gick mycket snabbare än vad jag trodde att det skulle göra. Kan dock ha något att göra med att vi kollat på typ världens bästa film också, The Perks of Being a Wallflower. Det är även extra skönt att Hanna för en gångs skull inte är bakis när vi åker tåg någonstans! Ett stort plus!!!!

Likes

Comments