Jag älskar dagar när man bara får vara. Sova hur länge man vill, äta onyttig frulle, dricka enorma mängder kaffe, för att sedan göra sig iordning för dagen. Idag åkte vi Mio för att kolla ut en ny säng. Fanns ju hur många som helst att välja mellan! Vi hade kollat ut en sedan innan men när vi väl provlåg så var den alldeles för hård. Vi tog ifrån tårna också och köpte en 200x210, den kommer att vara helt enorm! Vi kommer att behöver möblera om i sovrummet det är en sak som är säker! Men vi tänker att vi köper en säng för framtiden liksom, skitsamma om den knappt får plats i nuvarande sovrummet!

Sen blev det nyttig lunch på Burger King. Kvällen avslutades med lite skumpilumpi och bröllopsplanering. Älskar att vara ledig !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Johannes fyllde hela 25 år i lördags. Nu är han officiellt en riktig gammal gubbe. Båda hade fullt upp i lördags så det blev kalas på söndagen med hans släkt och min familj.

Eftersom att jag också fyller år snart, typ, så fick vi en present ihop. Pengar till en säng. Jäklar i mamma vad skönt det ska bli att få en ny säng. Den som vi har nu har hängt med ett bra tag... Äh men gud när jag tänker på det är det ju sjukt. Johannes hade den på pojkrummet och den har fått åka Drammen - Gävle, och nu står den på Brynäs. Ja det är minst sagt på tiden att byta ut den. Blir en tur till Mio imorgon när båda är lediga!

Likes

Comments

Jag älskar att gå på bröllop! Har hunnit med att gå på tre stycken nu och det är lika roligt varje gång. Man får ju inspiration till vårt bröllop. Hur vill vi ha det ? Så där kanske vi kan göra också! Nu var det vänner till Johannes familj som gifte sig och det var så fint. Det var några tårar som smet nedför kinden under ceremonin.

Likes

Comments

Jag var lite sliten när jag vaknade på söndagen på morgonen.. Att jag hade världens brännsår från matchen på kroppen heller gjorde inte saken bättre.. Men det blev ändå häng i Forsbacka med Elina,hennes lilla Bianca, Emma och Hanna. Vi käkade lite lunch och hade gött. Sen blev det bio på kvällen, typiskt bra söndag.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Hade sjukt mycket att stå i på jobbet så det var så skönt när klockan började närma sig 17. Jag skrev förra veckan att jag ville ha en ny telefon för att ytterligare manifestera mitt nya start! Idag landade min lilla bebis! Min lilla stora iPhone 7 plus. Jag älskar den!

Men jag börjar tänka att kameran är lite för bra. Man ser ju allt skit man har i ansiktet. Det missade min gamla telefon haha. Men jag vänjer mig nog..

Hur härligt är det inte att det är så här ljust vid den här tiden?

Likes

Comments

Vi hade en supertrevlig dag i Stockholm söndags. Det blev lite shopping men vi hann även med lite rosé på en uteservering. Älskar att ha så fina kvinnor i mitt liv!

Sen blev det hem för att förbereda för middag. Blev lite manfall så blev jag och Hanna som käkade, men det var bra för mig mindre mat att laga haha. Sen ner på Slick för att se Thomas Stenström. Vi stod och trängdes med alla ungdomar haha. Avslutade med langos hos Langosmannen. Bra kväll och dag!

Likes

Comments

Bortamatch mot Gideonsberg idag så var ganska så tidig uppstigning. Vi spelade långt i från vår bästa match men kommer ändå hem med 3 poäng vilket alltid är skönt.

Kollade på hockeyn på vägen hem men väl hemma i lägenheten var jag så nervös att jag inte kunde titta, haha.

Imorgon ska jag mamsen och min morbrors fru till Stockholm för lite mys. Sen på kvällen ska jag bjuda några kompisar på middag. Den enda kvällen på året jag bjuder på mat är sista april. Gjorde succé förra året, kommer inte överträffa den middagen men det blir nog ganska gott i alla fall.

Likes

Comments

Ja herregud nu är det fredag igen. Veckorna går så fruktansvärt fort men älskar att det är så också! Försöker jobba bort alla pappershögar som samlas på skrivbordet innan helgen så jag får lite fredagsfint.

Igår åkte jag och två kompisar ner på stan för att titta på Brynäs! Nu skulle guldet hem! Men festen kom av sig ganska så snabbt. Jag tror att vi gävlebor hade tagit ut segern liite i förskott. Som en kompis på twitter formulerade sig : "Gävle - Jinxens mamma". Men är ju alltid trevligt att träffas för att äta gott!


Likes

Comments

Jag har alltså blivit med nytt jobb. Har börjat som mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedling i Skutskär. Det känns sååå jäkla kul! Äntligen har jag ett fast jobb! Nu ska bara provanställningen genomföras sen börjar livet. Då ska lånelöften sökas och hus och tomter skall letas! Längtar!

Skulle i denna nya start dock behöva en ny telefon också. En telefon som man faktiskt kan lita på. Där kameran är bra. Jag vet inte hur många som kommenterar att min kamera måste vara så dålig baserad på hur mina bilder och videos blir på snapchat. Kan inte annat än hålla med, haha. Skulle inte skada att uppgradera abonnemanget heller. Jag surfar slut på min GB hur snabbt som helst.. Det blir så dyrt i längden... Tänker mig typ en IPhone 7 plus. The bigger, the better. Visst är det väl så man säger ?

Likes

Comments