Dagens arbetsplats! Hela kontoret är på konferens förutom en av assistenterna så jag är här och hjälper till lite med att svara i telefon och bara finnas på plats egentligen. Så kul, trivs verkligen här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I somras så köpte vi en till katt som vi döpt till Toulouse. Så söt och gullig men helt sjukt busig. Han förstör mer än gärna väskor, tavlor, möbler. Han är även en jävel på att stöka ner. Jag hade storstädning i början på veckan men redan nu så är det stökigt igen.. Men han är så gosig så det väger upp allt det dåliga! Nästan..

Likes

Comments

Ett av de sista inläggen jag skrev i mars så skrev jag om när jag och mamsen var i London. London är min absoluta favoritstad! Nu är det lite mer än en månad kvar tills vi ska åka. Det blir så klart en Arsensalmatch och shopping när vi åker. Längtar så himla mycket! Behöver något att se framemot på hösten!


Likes

Comments

Sist jag skrev här så var det mars och vi höll på att skriva c-uppsats. Nu har hela sommaren gått och vi är inne i hösten.. Hela sommaren har gått så fort. Jag har sommarjobbat på Willys samtidigt som jag har försökt att pussla ihop lite praktik. Sommaren innebär också att kompisar som bor borta kommer hem! Vilket jag älskar! Det värsta är dock när de ska åka tillbaka "hem" igen.. Det har varit examen, möhippa, midsommar, ny katt, konserter, mat och bröllop. Tänkte summera alltihopa genom att visa lite bilder!


Likes

Comments

Jag sa till Johannes typ igår att det var helt sjukt vad fort det gick för all snö att smälta och för vårkänslan att komma! I måndags morse när jag och mamma åkte till Arlanda var det vinter. När vi kom hem i onsdags kväll så var det vår. Men idag så bestämde sig vädret för att det åter igen skulle bli vinter. Fy fan. Cyklade till systemet och när jag kom fram såg jag ut som en snögubbe. Jag tycker att det räcker med vinter nu. På riktigt.

Njuter lite i soffan istället..

Likes

Comments

​Camden var amazing. Det så så mysigt att gå runt att kika på allt som fanns att köpa! Matmarknaden inne på Camden Lock var helt sjukt bra! Det fanns jättemycket mat att välja mellan och det luktade hur gott som helst! Men det slutade med att vi käkade en typ bagelhamburgare och det var skitgott, men senapen var så jäkla stark att det brände till i näsan! 

Likes

Comments

​Sol hela dagen. En bra dag i skolan med alla inlämningar. Det är FREDAG! Jag ska på bio med Johannes. På måndag åker jag och Mamsen till London WIIIIIIIIIEEEEEE 


Likes

Comments

Så är det fredag igen. veckorna går så himla fort! Jag sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Vi ska få feedback på inledningen av vår uppsats så jag hoppas verkligen att det går bra. Vi hade handledning förra veckan och då var det inte så positiva kommentarer som vi fick..

Ikväll ska jag åka förbi hemma hos mamma och pappa för att boka en resa till London med Mamma. jag är så glad och taggad inför att resa!! 


Likes

Comments