Jag har köpt Johanna Kajsons bok. Den verkar bra. Skönt att hon går igenom typ steg-för-steg vad som ska göras inför den stora dagen. Min favoritblogg är Maja Nilsson och hon ska gifta sig med sin Victor, nästa sommar tror jag. De har anlitat Johanna som bröllopskoordinator. Skapliga kontraster. Jag tyckte fet var dyrt med 239kr på Adlibris. Men sån är jag ha ha ha..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta år är det många vänner som fyller 25 år. Så det blir en hel del fester! I helgen var det dessas tur. En så rolig fest! Med hamburgare och pommes från Bro Bureger, kan det bli bättre ? Jag tror inte det.

Likes

Comments

Ikväll är det födelsedagsfest för två kompisar som fyllt 25 år. Så nu under ett par dagar har det droppat in folk från Jönköping som ska på festen då. Så igår åkte vi ner på stan efter jobbet och käkade lite på ölbaren. Burgarna där är så goda! Jag provade alkoholfria utbudet som vanligt. Mikeller var den som var bäst av de som jag drack. Mitt sällskap provade ölen med alkohol och den verkade också vara god. Den slank ner snabbt iallafall.

Nu sitter jag på en buss på väg mot norra Stockholm för bortamatch mot Bollstanäs. Hoppas på en bra match idag.

Likes

Comments

Bakissöndag och bästishäng. Jag sjöng Cara Mia på Hits for You så bara det borde kunna avslöja att jag var lite sliten i söndags. Men blev en prommis till stan, lunch på Coffee Lounge ( deras Caesarsallad asså), sen kaffe och minigolf. Vill flika in att jag faktiskt vann minigolfen! Kanske är en ny möjlig karriär för mig?

Likes

Comments

Johannes mamma har så fina detaljer hemma hos dem! Jag längtar så mycket till vi flyttar till hus och kan ha katterna ute. Då kanske vi får ha alla fina saker i fred...

Likes

Comments

Jag har aldrig beställt från Cocopanda men jag kommer absolut att göra det fler gånger! Klickade hem lite budgetsmink igår (25e är ju inte förrän imorgon hörni) och idag när jag kom hem så låg det på hallgolvet. Eller vem försöker jag lura, jag är inte så kräsen när det gäller smink, oavsett när på månaden jag handlar. Iallafall det gick sjukt snabbt att få hem det, vilket jag är mycket nöjd med!

Likes

Comments

Jag har hittat en ny podd som bara efter ett avsnitt är en favorit. Livet på läktaren med Maja Nilsson och Sanna Dahlström. Maja är tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf och Sanna är tillsammans med John Guidetti, vilka båda är proffesionella fotbollsspelare. Victor i Manchester United och John spelar i Celta Vigo. Älskar att höra hur deras liv ser ut! Maja har också en blogg där hon skriver så bra om sin vardag. Genom hennes blogg får jag också leva ut min egna dröm om att flytta till England, hehe.

Likes

Comments

Det har blivit en del sena kvällar nu på slutet som börjar ta ut sin rätt när man ska upp till jobbet! Men det är ju så härligt att umgås så det är värt det!

Likes

Comments

Vet inte hur många gånger som jag kommer tjata om London. Tills jag tröttnar kanske?

"When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford." - Samuel Johnson

Tveksamt om det någonsin kommer att hända haha. Nu börjar längtan sakta men säkert komma smygande. Jag och Johannes brukar åka på hösten men i år har jag svårt att tro att det blir något i år, med bröllop nästa sommar och sparande till hus. Men drömma får man ju göra. Det kanske ramlar ner en förmögenhet från himlen snart hehe.

Likes

Comments

Men tjenare allihopa!
Helgen börjar närma sig sitt slut. Igår så åkte jag och Johannes ut till Valbo för att köpa lite porslin på Cervera. Jag har fastnat för Pernilla Wahlgrens kollektion Picadilly som Cervera sålt. Men nu så ska den tydligen utgå ur sortimentet så då var det bara att kliva upp tidigt och åka ut för lite shopping. Sen frukost och sen match. Sen hem för lite ansiktsmask, skumpilumpi och pizza.

Idag ville Johannes träna så jag följde med och gick 3 km. Det var ganska skönt att röra på sig efter 90 min igår. Nu har jag och Hanna "kladdag", som hon i kassan på tempo sa. Vi kollar på film och äter sönder . Älskart. Hade!

Likes

Comments