Nu är det endast 52 dagar kvar på min skoltid. VAD HÄNDER? bara tanken på att jag om 52 dagar kommer springa ut genom skolans dörrar och aldrig behöva se tillbaka känns rätt sjukt, men då kommer frågan; vad händer sen?

Om allt blir som planerat flyttar jag och min pojk in i vår nya lägenhet den 1 Juli och börjar vårt liv som sambos och förhoppningsvis kommer det att funka.. Man vet ju aldrig!

Bilden på blommorna ville bara lägga ut för den skriker vår och det gör mig så lycklig!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello. Jag vet att det var längesen men nu börjar vi om. Det enda jag gör nu för tiden är att ha ångest över mina inlämningar i skolan. Blir nästa arg över ångesten eftersom att det handlar om att jag inte orkar ta tag i det. Insåg ju även att högskoleprovet strax ska skrivas och det gjorde inte ångesten mindre.


Jag tar då studenten om 72 dagar och detta känns helt overkligt, vet inte hur jag ska känna. Ska jag vara glad? ska jag ha ångest? eller ska jag bara låtsas som inget.. HJÄLP


Likes

Comments

Sveriges sämsta bloggare.

Kom hem från London i söndags och kan säga att det var jätte mysigt. Var var på olika restauranger och shoppinggator. Vi var på Naturhistoriska museum som låg bara några meter bort från vårt hotell. Hoteller var perfekt och låg enbart några meter bort från tunnelbanan. Vill tillbaka nu men tyvärr måste jag ta tag i livet nu och börja plugga...


Likes

Comments

Ja det här med att blogg, har nu skapat min tredje blogg i hopp om att kanske få lite perspektiv på mitt liv. Kommer aldrig hända men det är värt ett försök.

Om 30 dagar åker jag och Oscar till London och jag längtar till 1000, vill bara lämna Halmstad nu för ett tag.

Likes

Comments