View tracker

Ännu en helg avklarad, fast dock är inte söndagen slut än men ska nog ändå inte göra nått speciellt idag.
Helgen började med att jag och Maja åkte till Linköping och käkade på donken efter skolan sen släppte hon av mig vid rese och hon fortsatte vägen hem till Stockholm. Jag och Ida hade bokat tid för att fixa våra naglar så det satt vi och gjorde i 40 min sen va det bara att åka hem och ta de lugnt resten av kvällen.
Igår var mamma o pappa på fest så då blev det att köpa pizza som jag sen tog med mig till Ida för hennes föräldrar va även på samma fest som mina. Vi kollade lite smått på film och käkade gott till det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår blev det lite spontant att dra in till stan med Ida och se på bio, filmen va inte bättre bra och tyvärr för den bara 2/5 i betyg av mig tho. Vi käkade mat på Steves och som tur va så behövde jag inte betala för mitt kort funkade inte där tyvärr men direkt efter gick vi köpte godis o då funkade det hur bra som helst.

Likes

Comments

View tracker

Som sagt har ju vart lite frånvarande här på bloggen men har inte haft orken att bloggen och heller inga idéer om vad jag ska blogga om. Har ju hänt en hel del sen jag gjorde det senaste inlägget så här får ni lite småbilder på ungefär vad jag har gjort!

Likes

Comments

Helgen gick som vanligt snabbt och började fredagen med skola som vanligt sen blev det hem och kolla på film hela kvällen.
Igår åkte vi till farmor och farfar då vi även skulle fira farmor för hon fyllt år, mina 3 kusiner va även där vilket va svin kul för jag träffar inte så så ofta.

Efter det åkte vi hem och sen fick jag även sällskap av Ida till mello (dock kolla vi knappt) tycker iallafall att det va rätt låt som vann i år!

Idag ska jag bara ta det lugnt och invänta skolveckan, nästa helg blir det nästan ingen vila för har nämligen saker att göra heeela tiden, men det tar vi då. Hööörssss:-)))

Likes

Comments

Nu har äntligen maka skaffat körkort och det är helt sjukt!! Nu kan vi äntligen åka bil till skolan istället för att gå eller åka moppe, dröm!!

Likes

Comments

Inatt hade jag en nattgäst hos mig, det var nämligen Ida. Vi käkade mat och skrattade så mycket så att hi fick ont i huvet. Vi såg en skräckfilm jag jag redan kollat på innan och ja kan ju säga att det var lite sover att somna sen hehe.

I morgon är det ny vecka i skolan och jag är verkligen inte taggad på detta :/ men aja det är nog bara att bita ihop och längta till helgen igen :-))

Likes

Comments