Vaknade upp nu på morgonen och kände först att, jo jag mår nog bättre idag.

Det rökte med att försöka ta mig upp ur sängen för att inse att så inte är fallet.

Fortsatt feber, hosta och typ noll energi.
Har en märklig smärta som sitter i över käken, näsan är täppt och bokstäverna rinner på en underligt sätt när jag skriver.

Jag kan inte minnas när jag mådde så här dåligt sist.

Samtidigt ser jag allt runt mig som måste tas tag i och ett barn som måste under hållas. Det behöver pushas och uppmuntras för att saker ska ske här hemma och jag har inte ens den energin.

Jag vill ut och njuta av det fina vädret, hänga på stranden, göra saker med barnen, jobba i trädgården, inte ligga här helt oförmögen att tom dela ut order till maken

  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer

Åkt på en riktig infektion. Hela veckan har jag känt att något är på G. En vanlig luftvägsinfektiin tänkte jag och dom brukar gå över snabbt.

Nu ligger jag här och orkar inte ens tänka
Det gör ont på de mest konstiga ställen, hostan river i bröstet och det känns i munnen att jag har feber.

Ett barn som behöver aktiveras och en man som måste guidas i konsten hur man gör detta, och jag orkar inte.

  • 61 visningar

Gillar

Kommentarer

Tänk att det ska vara så enkelt att ta hand om 12 st barn som tillhör någon annan och så svårt med 2 egna eller tre har jag ju men nummer tre är mycket enklare att hantera än de andra två.

Man kan inte göra något rätt. Funderar ofta att bara stänga in mig i ett rum och inte tillmötes gå några önskemål och inte heller anstränga mig för att göra det lilla extra, för det blir nästan aldrig rätt.

Tjejerna ska till sin mormor i helgen. planerat sen ett tag tillbaka. verkligen förhört mig om att de verkligen vill. så upptäcks det igår att de då missar basketavslutningen. Då är allt mitt fel och dom vill inte åka.

Då vill jag bara stänga in mig och inte höra alla anklagelser om orättvisor och att jag är taskig som inte låter dom slippa.
Har jag ändå curlar för mycket när dom verkar ha noll förståelse för vad saker kostar.
Jag vill inte höra hur dum jag är alltid.
Vad gör man, hur hanterar man det? För jag är verkligen urusel på att hantera det, jag blir bara arg. Trött på att aldrig göra rätt i deras ögon. Trött på att det inte uppskattas när man ställer upp.

Efter att haft ansvar för andras barn i 5 dagar så förstår jag inte varför det ska vara så svårt med två egna.

  • 95 visningar

Gillar

Kommentarer