I år min tur att åka med till Basketfestivalen i Göteborg som lag förälder. Innan är det Micke som åkt med Emmas lag men i år åkte jag med Rebeccas lag.

Har fått det beskrivet för mig som hemskt och dålig mat. Naturligtvis är det inte restaurang mat men det är fullt ätbar och jag tycker det är en härlig känsla att vara här. Att hajka runt Göteborg med ett stort gäng är ganska kul. Att se dom spela är så kul, stämningen i hallen är oslagbar.

Nu är jag på väg tillbaka till vår inkvartering efter att ha möjlighet att se även Emma spela. Hon fick lagets eget pris för matchens spelare. Såg i hennes ansikte hur glad hon blev över det. Hon spelade så bra idag.

Rebecca gjorde oxå en väldigt bra match tidigare idag och det var enormt spännande.

Nu väntar en luftmadrass på mig 😜
God natt
I morgon väntar en tidig morgon

  • 61 visningar

Gillar

Kommentarer

En hel helg på egen hand. Eller utan familjen ska man väl säga. Vänner har jag gott om runt mig.

En tidig start på helgen. Redan torsdag eftermiddag, ut på böljan blå med en helkväll med Brolle och Raps. Åker varje höst och vår med blåljus personal från hela Sverige.

Brolle levererade och man ser hur han ser trivs på scenen.

Själv saknade jag mina vapendragare som alltid brukar följa med och det blev en väldigt lugn kväll. Så lugn att tom vissa reagerade med att säga att han inte kände igen mig. Efter X antal år på dessa kryssningar känner man ju en del här, så även om mina vapendragare inte är med så är jag inte ensam.

  • 61 visningar

Gillar

Kommentarer

Naturligtvis laddade telefonen ut under gårdagens äventyr och naturligtvis lyckas jag låsa den eftersom jag inte för mitt liv kan minnas sista siffran i pin koden.

Tänk paniken när man sitter mitt ute på havet mellan  Sverige och Finland man ska sen åka direkt till Göteborg och har inte en chans att nå någon.

Snäll personal på båten hjälper till att ringa hem. I hemmet lyckas inte maken hitta kortet med pinkod  trots digert letande klockan 7 på morgonen. Den snälla receptionisten kommer på att man kanske kan hitta det jag behöver på mitt3. Hon lånar mig tom sin egen telefon för att jag ska kunna logga in och titta.

Naturligtvis fungerar det inte. Kommer på att det kanske går hemifrån. Ringer hem igen på den snälla receptionistens telefon.

Yes M lyckas hitta puk koden på mitt3. Jag kan efter en timmes kämpande låsa upp telefonen.

Helgen är räddad. Tänk vad beroende vi är av dessa telefoner. Inte ett nummer kan jag i huvudet. Vilken tur att jag kan makens i alla fall.

  • 47 visningar

Gillar

Kommentarer