Alla föräldrar med barn inom idrottsvärlden kan säkert känna igen sig.

Det är dax igen för insamling till lagkassan. Denna gången är det Newbody som gäller. Kan sätta en ganska ordentlig slant på att just det toppar sälj listan för ungdommar inom lagsport, eller vad tror ni.

Men hur många av barnen är det som egentligen säljer själva, handen på hjärtat. Kan ju säga att själv har jag spritt budskapet på varenda social media kanal jag har men Emma själv har endast själv burit hem en katalog.

Kampen att få henne gå ut och sälja själv är ansträngande, kampen att få henne ta kontakt med några i laget och gå tillsammans ännu svårare.

Tanken är väl ändå att dom ska lära sig något med i samband med detta eller. Jag tänker att ingenting är gratis och en liten ansträngningen för att kunna åka på dom där cuperna eller på Spanien resan som hägrar i framtiden.

Hjälper mina sociala medier till då. Inte ett dugg so far. Massa tummen upp men inte en beställning.
Nä det är familj och vänner som fyller på i förråden igen. Själv har jag garderoben förtfarande full av strumpor och trosor sen förra omgången.

Men 150 kr för 7 par strumpor det ÄR ett bra pris så kan kanske skulle bunkra för framtiden ändå, å andra sidan är det väl dax för nästa barn snart att säja, suck

  • 96 visningar

Gillar

Kommentarer

Det verkar gå en trend nu när alla klipper av sig håret. Emma kom hem härom dagen och ville även hon följa trenden.

Bokad en tid till Mickes kusin. Då vet vi att hon får som hon vill ha det.

  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer

Efter ett dygn i Oxford ville barnen inte åka därifrån. För mig kändes det som att komma hem. Vandra bland välbekanta gator och träffa människor som har en stor plats i mitt hjärta.

Tjejerna önskar vi kunde stanna minst 2 veckor till och ännu bättre minst ett halvår.

Började till och med googla på möjligheten att jobba där.
M var inte lika förtjust när jag kläckte idén. Hans reaktion var att vi då lika gärna kunde separera.

  • 66 visningar

Gillar

Kommentarer