Väldigt ofta senaste veckorna har jag haft svårt att sova på nätterna.

Jag kan inte helt koppla ihop det med något speciellt men det har säkert att göra med Kost, träning och stress.

Äter skit. Trots jag gick med i viktväktarna har jag inte lyckats hålla maten. Blir fortfarande en massa onyttigheter. Träningen har inte kommit igång efter semestern som jag önskar och det är konstanta syskonbråk igen. Orkar inte riktigt ta tag i allt och längtar bara efter sommarn och semester.

Huvudet är fullt med projekt men inte ett enda orkar jag ta tag i. Har i alla fall börjat skriva ner allt i ett försök att få dom att sluta virvla runt när jag egentligen borde sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så mycket ljusare det är nu. Det är ljust på morgonen, solen förärar oss med sin närvaro, ändå är det mörkt.

Känner hur jag sakta sjunker djupare ner i dunklet. Detvär jobbigt att vakna och jobbigt att vara.

Orken finns inte och den minsta sak blir enorm. Men bara hemma. Så fort jag stänger dörren bakom mig. Stänger om skrikande och beordrande barn, jättehögen med tvätt och disk, så släpper det lite. Umgänge, jobb och träning gör allt lite lättare.

Men borde det inte vara tvärtom? Ljuset borde göra allt lättare. Det börjde göra en gladare.

I stället sitter jag här som en jävla tjurkärring och blir arg bara dom tilltalar mig.

Likes

Comments

Jag kan inte för mitt liv förstå varför man vill skada och ta andra människors liv.

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att visa varandra respekt.

Terrordåd i går igen och jag förstår inte vad man vinner på det. Jag förstår inte varför man strävar efter att bli hatad, jag förstår inte varför man gör så mot sin medmänniska och inte heller dom man säger man slåss för. Det blir ju tvärtom.

Nu kommer hatet ta fart igen. De främlingsfientliga förespråkarna kommer få ännu starkare fotfäste igen.

Om alla bara visade varandra respekt och respekterar varandras olikheter, respekterar de regler och normer som finns där de befinner sig.

Men det kommer alltid finnas någon som tycker att deras sätt är bättre än andras men vi behöver ju inte ställa oss bakom och ge dom rätt.

Likes

Comments

Måndags träning med vårruset gänget. Himmla kul att träna så här tillsammans. Och vår ledare, ja hon vet vad hon gör 😉.

Förra veckan körde vi back intervaller i sluttning. Kändes otroligt lätt för att inte ha tränat på några veckor. Fick inte ens träningsvärk 😣

Denna veckan blev det värre. Jag är nu redo för sängen och känner att värken kommer smygande. Det var ett tufft pass, och jag pressade mig lite till.

Johannelunds tippen runt två varv och sen sista backen tillbaka upp igen. Det känns kan jag säga. Det är nästan så blodsmaken börja krypa fram över tungan och jag flåsade som jag vet inte vad, väl uppe på toppen. Prata var det inte tal om. Men jag är riktigt nöjd med dagens prestation och hade jag inte dragit ljumsken i sista backen hade jag kunnat köra spurten på 200 m med. Men kanske nästa gång.

Målet är att kunna springa 5 KM relativt obehindrat 😀

yes we can do it!

Likes

Comments

För tredje sagen i rad har klockan passerat midnatt och jag kan inte sov.

Jag är dödstrött så det är inte det, men jag tror det är för mycket på gång nu. veckan som kommer är otroligt fullspeckad igen och jag vet inte hur jag ska få timmarna att räcka till.

Igentligen är jag ledig i morgon men funderar på om jag inte måste jobba ändå några timmar. Många trådar hänger lösa inför tisdagens aktivitet med våra studenter och jag är rädd att jag glömmer något på tisdag då det är tvära kast mellan möten och utbildningar, på olika ställen för att göra det extra spännande.

Och sen har jag ett jobbigt möte på onsdag, nog mest det som spökar, och ett lite roligare på torsdag.

Tänk om man skulle lyda rådet jag ger till alla andra som inte kan sova och skriva ner tankarna som snurrar.

Likes

Comments

M kom hem igår och meddelade att han beordrats att ta ledigt idag. Hade något att göra med överlappningen med hans anställning.
I forskar världen fungerar det inte som i verkligheten 😜. Inget är enkelt

Men i alla fall är han ledig idag, eller ialla fall får han ingen lön.
Men ledig för M betyder att man jobbar från soffan istället.

Så kontentan av denna lediga dag är att han sitter framför datorn med telefonen klistrad vid örat och jobbar, men på pappret är han iallafall ledig.

Likes

Comments

Är helt slut idag. Sovit riktigt dåligt och det känns i kroppen.
Så mycket tankar och intryck efter gårdagen som inte alls blev som planerad.

Inte blev det bättre av att jag var tvungen att stiga upp extra tidigt och fixa matsäck till E som ska på skol utflyckt eller delar av den för hon hade gjort mycket själv.
Och min lediga dag frös inne då jag måste ta tag i konsekvenserna efter gårdagen arbete.

Jag blir till det där monstret jag inte vill bli. under mina vakna timmar planerade jag hur jag skulle ge beröm för den självständighet E visat igår och hur duktig hon var. I stället tar monstret över och jag blir arg för allt.

Att jag dessutom ska behöva ha mannen hemma hela dagen gör ju inget bättre 😣
Han kommer reta gallfeber på mig.

Jag hoppas i alla fall att jag kan hålla en trevlig ton i mötet jag har klockan 10 men det beror helt vad som väntar på andra sidan luren känner jag.

Stunder som denna vill jag bara fly allt och, som en vän uttryckte det, åka till en öde ö
😥

Likes

Comments

Oh där ringde den igen. jag vet inte för vilken vecka i rad. Ställde larmet för några veckor sen på på 5:50 torsdagmornar och gar sen glömt det. varje torsdag ringer den där jäkla telefonen och varje gång ligger den i köket. Varje gång skyndar jag mig upp och stänger av, konstaterar att jag kunde fått sova 45 min till, hoppas inte barnen vaknade av det och tänker jag måste ju stänga av det. Varje gång glömmer jag ta bort larmet.
Frågan är nu: kommer jag komma ihåg det denna gången?

Likes

Comments

Vilken start på veckan. En timme senare än tänkt sitter jag på bussen till jobbet.
Var tvungen att tvätta Alexanders favorit tröja. Han har inte tagit av den på en vecka så behovet var stort.

Han blev så arg. Skrek i två timmar och hela vägen till dagis. Att få på honom en annan tröja var inte helt enkelt då han slet av sig det jag satte på honom. 😥

Nästan framme på dagis upptäcker jag att nappen och ninen är glömda hemma. Lämnar på dagis och traskar hem igen för att hämta. På långt håll hör jag hur någon illtjuter när jag kommer tillbaka, naturligtvis min son.

Lämnar av sakerna men Alex vill inte låta mig gå. Så blir ytterliggare sen. Det är tur att jag inte har möte förrän klockan 13 😥.

Det tar otroligt på de mentala krafterna att tampas med en obstinat tvååring. Jag skulle lätt vända hem krypa ner under täcket och sova några timmar. Men så ser inte livet ut.

Likes

Comments

I november bestämde jag mig för att testa och beställde exprimentsbox från lekogram.
Första boxen blev en besvikelse tyckte inte alls jag fick vad jag betalat för.

Kontaktade dom.och fick svaret att jag ju betalt mix box så nästa gång skulle det komma en större box.

Nästa box kom och även den var värdemässigt mycket mindre an vad jag betalt. Kontaktade dom igen och meddelade att jag inte ville fortsätta r.t vad vi fick och vad jag betalat.

Fick aldrig något svar men månaden därpå kom ingen box så jag tänkte att jo men då fick dom ändå mitt mail.

Men så dök det upp en box i postlådan under vår semester och dessutom låg det rn påminnelseavi i på ett paket jag aldrig fått, med påförd påminnelse avgift.
Direkt skickade jag åter ett mail till dom men inte heller denna gången fick jag något svar.

Tillsaken hör dessutom att dessa fakturor har 10 dagars betalning men paketet kommer oftast runt 3 dagar innan sista betalningsdatum något jag ävrn det påpekat för dom men de inte gör något åt.

Så om ni trillar över dessa boxar från lekogram rekomenderar jag er att INTE beställa, för ni blir bara besvikna.

Ovan kostade mig 188 kr

Likes

Comments