Idag var jag på sjukhuset och det var inte direkt vad jag förväntade mig, som tur var men ändå tyvärr.

Jag hade verkligen målat upp en bild i mitt huvud om hur jag skulle komma in där, dom skulle titta på operationssåret och ba oj du är väldigt infekterad och det kommer bli världens fulaste ärr och du kommer tappa ditt bröst, typ. Men när jag kom in där så frågade hon hur jag mådde och jag ba nej alltså jag mår jättedåligt och så berättade jag om illamåendet och smärtan. Man vet inte vad det beror på men det är klart att det inte är speciellt bra såklart. Men jag var inte uttorkad iallafall, hade jag varit det hade det ju varit ett HELVETE att komma igång med allt, för uttorkning e ganska svårt att återställa.

Men, det negativa var att jag fick ta bort stygn ändå, eller iallafall lite trådar som stack ut och det gjorde så in i helvetes ont. Dessutom var hon tvungen att byta tejpen och det var fan så smärtsamt att jag började grina haha.

Jag blev sjukskriven en vecka till iallafall, rätt skönt men samtidigt tråkigt då jag missar arbetsdagar eftersom jag ändå är vid behovs anställd, och dom kanske inte behöver mig o då blir det noll kronor för Johanna i lön :):)

Men, jag har iallafall börjat fundera lite på kläder och sånt, jag måste ju köpa nya bhar och nya tröjor typ. Ska ju ha typ en sportbh på mig i typ ett halvår nu så jag måste hitta snygga tröjor som inte e genomskinliga, hehe!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klockan e runt 20 i 3 på natten/morgonen och jag är klarvaken. Delas för att jag av någon anledning inte känner mig trött, och dels för att även fast jag somnar, kommer jag vakna minst 3 gånger i timmen av att jag kommer åt bröstet, av att jag får kramp på grund av hur jag ligger eller helt enkelt av den molnande smärtan som finns där hela tiden. Dessutom mår jag fruktansvärt illa också. Inte så roligt.

Detta är inte alls vad jag tänkt mig, jag tänkte mig en operation, lite trötthet i någon dag eller två och kanske liiiite smärta första dagen. Men så har det inte riktigt varit. Jag kan räkna på en hand hur många "måltider" jag ätit på en vecka, men jag kan dessvärre inte räkna hur många värktabletter jag tagit. Det värsta är dock inte smärtan, utan den här jävla rastlösheten. Så fort jag bestämmer mig för att möta en kompis utanför porten så kommer jag hem och spyr av ansträngning efteråt. Jag gråter minst 2 gånger om dagen och jag känner mig sjukt ofräsch. Min (enda) bh jag fick av kliniken, som ska vara på dygnet runt, är blodig och stinker svett. Jag kan inte raka mig under armhålan och jag mår fruktansvärt illa av att borsta tänderna. Och imorgon har det gått en vecka sedan jag opererades. Sjukt va?

Men, jag kan iallafall börja röra på mig, jag kan duscha själv, jag la in min tvätt i tvättmaskinen idag, och jag var ute och åkte och åt glass med Sophie mitt i natten igår. Så det går framåt, även fast det går otroligt långsamt.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, så känner jag mig just nu. Jag mår inte bra alls, faktiskt. Det gör ont, jag mår otroligt illa av all smärtstillande och jag inte borsta tänderna med vänsterhanden för då hamnar tandborsten uppe i Norrland eller hjärnan genom näsan. Jag jag lyckats duscha och min granne aka mammas vän aka sjuksköterska har hjälpt mig att byta kompress då handen akuten som Karolinska sa att jag skulle åka till då min kompress var alldeles blodig - inte ville hjälpa mig. Men tillslut sa dom att jag kunde komma, om jag tog med eget plåster:):):)
Imorgon måste jag fixa läkarintyg, försöka att äta mat (har bara ätit en skål barnmat idag och är långt ifrån hungrig???) och sen vila. Vill att Oscar ska va här men han är på kurs i skara.

Likes

Comments

Operationen gick bra. Dock så har jag ju väldigt grov spyfobi, vilket ni kanske inte visste. Men iallafall innan operationen så fick jag ligga en stund på uppvaket för att vänta på att bli slussad till operationssalen. Och dom kanske 30 minuterna var dom värsta någonsin. Jag fick vinka av mamma och Oscar vid hissen, och där låg jag i en säng bland massa människor som hade ont och åmade. Helt plötsligt hör jag någon som säger att den mår illa och då började jag storgråta. Som tur var kom en sjuksjöterska och satte sig vid mig och torkade mina tårar och lugnade ner mig, sen fick jag gå på toa, träffa han som skulle operera mig och sen var det dags att gå till operationssalen. Jag var ju rädd för att bli sövd men det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Jag vaknade två sekunder senare av att en läkare sa att det var klart och det första jag gjorde var att sätta mig upp??? Jag satte mig upp och försökte piggna till och sen 30 minuter senare satt jag i en rullstol påväg ner mot min avdelning där Oscar och Mamma satt och väntade. Medans jag väntade på min läkare som skulle berätta hur det skulle bli nu så fick jag lite youghurt men jag tog en sked och sen började jag må så jävla illa. Jag sa till om det och fick ett medel i infartsporten som skulle stilla illamåendet, en kvart senare började jag spy och få panik haha. Så jävla typsikt. Men efter en syrgasslang i näsan så kändes allt lite bättre och ca 1 och en halv timme senare satt jag i bilen påväg hem.


Natten har varit ett HELVETE. jag har haft så otroligt jävla ont och jag har inte kunnat ligga på något bekvämt sätt. Jag kommer knappt ur sängen och jag har fått hjälp med ALLT. Det ända jag kan äta e typ barnmat och risgrynsgröt, och jag har verkligen varit en zombie hela dagen. Jag fick lite starkare värktabletter på sjukhuset som man kunde må lite illa av och jag vågade inte ta en försen för en liten stund sedan, det har hjälpt ganska mycket, annars hade jag inte ens kunnat öppna min dator haha.

Men, jag lever och jag kan göra om detta (vilket jag antagligen måste).

Hoppas ni har en roligare dag än vad jag har idag.

Likes

Comments

allmänt

​På senare tid har jag blivit ganska intresserad av det här med inredning, det kan ha att göra med att jag har kommit underfund med att jag mår as bra när det är ordning och reda runt omkring mig, och inredning och färger gör ganska mycket på den fronten. Jag gillar när det är väldigt plant men med små detaljer, det känns typ mer städat så. Jag kan bli stressad när jag är i ett stökigt rum eller i ett rum där det är för mycket färger, former och saker. Men jag tror att det är ganska vanligt om jag ska vara ärlig, det blir liksom mycket intryck för hjärnan och mycket att sortera liksom. 

Några favoritdetaljer i mitt rum ser ni på bilden. Självklart bor inte torsten i mitt rum, även fast han vill vara så nära sin mamma som möjligt, och det känns underbart! 

Likes

Comments

Alltså ärligt talat så är jag typ ledsen över att denna helg flög iväg så fort, vi hade så jävla kul. Elin och jag har lipat åt killar som försökt flirta, jag har knuffat och pekat fuck you till en kille som inte ville lämna oss ifred och jag har ställt mig emellan ett bråk. Haha! Jag tror verkligen att anledningen till att jag blev så jävla hatisk mot alla killar är för att dom verkligen inte har någon respekt. Jag filmade Elin på väg till hytten när vi var fulla och under dom tre minuterna blir vi stannade av minst tre killgäng som ber oss att följa med till deras hytt. Absolut grabbar!!! Dessutom så var det sjukt många killar som faktiskt inte ville ta ett nej, och det är det börjar bli farligt. Fatta om jag och Elin varit utan ogge o Alex?

Men iallafall, när vi satt i bilen påväg hem från kryssningen smsade min chef på rapunzel mig och frågade om jag ville jobba och jag sa ja, jag jobbat veckan ut nu och det är faktiskt lika bra då jag ska opereras snart ju! Dom ringde och sköt upp operationen tills den 14onde så fram tills dess ska jag banta då jag inte kommer få gå ner i vikt sen. Heheh

Likes

Comments