Pudret som jag köpte från kicks är helt underbart. Jag sminkade mig med det nu till jobb och det känns som jag har både foundation och puder fast det känns mycket skönare. Det täcker väldigt mycket precis som jag ville.

Här kommer lite före och efter bilder.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Beställde lite grejor från kicks härom dagen för jag behövde bland annat ett nytt puder som jag kan använda som ett foundation puder när jag jobbar. Och så behövde jag en ny primer till mitt företag. Men sen blev det lite annat med såklart.

Likes

Comments

Idag har jag sminkat 4 olika sorters bröllops looker.

De fyra olika lockarna är:

1: Naturlig,

2. Romantik

3. Klassisk

4. Dramatisk

Vad jag använde som bas:

Foundation: Dior, Hydra life nr2

Puder: Färg, Vanilla

Contoring: Nyx pallet

Rouge: Dior, F271525/881

Bryn: Clinique, Superfine liner for brows nr2


NR 1 Nr 2

Ögon : MUS muffin Ögon: MUS muffin, YSL pallet nr 10 brun och rosa

YSL palette nr 10 brun MUS cake eyeliner

Läppar: Clinique läppglans nr 05 Läppar: Maybelline, Baby lips pink punch

​Nr 3                                                                                                      Nr 3 

Ögon: YSL palette nr 10 alla färger                                                 Ögon: Dior, 661 meteore, viva la diva smokey palette

Läppar: Dior, läppglans rosa                                                            MUS cake eyeliner

                                                                                                                Läppar: Dior 999

Likes

Comments

Hej på er!


Som jag har skrivit innan så har jag jobbat med en fotograf. Och för några veckor sedan var Ystadsallehanda där och intervjuade henne. I intervjun beskrivs hur hon och jag arbetar och vad meningen är med hennes jobb.

Ni kan in och läsa om artikeln här:


http://www.ystadsallehanda.se/ystad/jag-visar-kvinnor-deras-skonhet/?share=eyJkYXRhIjp7InVybCI6Imh0dHA6XC9cL3d3dy55c3RhZHNhbGxlaGFuZGEuc2VcL3lzdGFkXC9qYWctdmlzYXIta3Zpbm5vci1kZXJhcy1za29uaGV0XC8iLCJ0dGwiOiIxNDY2NjcxNjQ1IiwidXNlcl9pZCI6IjU0ZTIwMzIzYTY3MjAxNmQ1YzAwNTY1ZSJ9LCJzaWduYXR1cmUiOiIxc3dyMzQyeEhGcTE3Y25ZUEVLQ3I5ckRpWE5hOVpnS1JRRVwvVjR4a3g2TT0ifQ==

Om ni är mer intresserade av vad hon har gjort och gör så kan ni gå in på hennes webbsida och kolla.

http://www.youphotography.se/p819723381


Likes

Comments

För det första som jag vill säga är att NYX paletten är helt underbar. Färgerna hade riktigt bra pigment så man behövde inte ta så mycket av produkten. Ni som är intresserade av paletten kan jag bara säga att det är värt att köpa den.Idag har jag varit och jobbat ihopa med en fotograf. Och det har varit riktigt roligt. Jag har lärt mig riktigt mycket och på fredag ska jag ditt och jobba igen. Och då kommer även tidningen vara där och intervjua henne och mig. Tog dock inga foton idag glömde helt och hållet det.  Men har blivit helt inspirerad av fotograferingen så här kommer en bild på det istället. 

Likes

Comments

Idag var jag uppe i Kristianstad och shoppade. Det blev en bra shopping runda.

Jag köpte nytt shampoo och balsam från märket REVLON. Jag köpte serien för lockigt hår. Sen köpte jag en Highlight &Contour palette från NYX.

​Har inte hunnit prova NYX paletten än men prova den lite på min arm och fick mycket färg direkt. Den verkar vara riktigt bra. Ska prova den imorgon så skriver då om vad jag tycker. 

Likes

Comments

Här kommer bilder från studenten.

Likes

Comments

Nu har det varit min tur att ta studenten. Så nu har jag både varit på bal och haft student och det har varit en otroligt rolig tid som jag skulle vilja göra om. Så här kommer lite bilder från balen nästa in lägg kommer bli bilder på studenten.

Här är lite blandade bilder. Både bilder hemma ifrån på både min baldejt och på mig och min pojkvän.

Likes

Comments

Har ni någonsin känt er trötta på er utväxt?

Jag har så jag har inne på Lyko för att kolla om det fanns något att göra vi det för att jag inte har råd att färga det.

Och set fanns det. Jag köpte ett sprej från Loreal som man sprejar på sin utväxt och så finns det brun färg som matchar min egen hårfärg.
Så jag köpte det och idag provade jag det. Och så här blev resultatet.

Det blev en riktigt stor skillnad och man ser inte att jag har någon utväxt. Jag är riktigt nöjd så alla ni som är trötta på er utväxt köp det!

Likes

Comments