View tracker

Vad jag har använt:

Bas:

Färg Collection cover foundation: Vanilla, nougat,

Färg Collection Fixing powder: Vanilla

Countering: NYX pallet

Rouge: Dior 0E2

Ögonbryn: Anastasia dark brown

Ögon YSL palette NR 10

Läppar: DiorAddict nr 354

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

God eftermidag på er!

Här kommer lite bilder på vad jag köpte i Göteborg.

Jag blev väldigt nöjd med alla mina köp. Definitivt kappan jag köpte eftersom det var en kappa jag var ute efter på hela resan. Också hittar jag den sista dagen. Mer än kappan köpte jag en ny foundation som verkar vara riktigt bra från Sephora köpte även ett nytt puder från NYX. Jag köpte även en ny body lotion från Rituals och en ny väska till min nya kappa var ju bara tvunget! Det blev även en ny tröja som jag köpte från Fanny Michel som sitter riktigt snyggt på.

Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll på er!

Nu har jag kommit hem från en Weekend i Göteborg med min mamma och syster. Vi kom upp i Göteborg runt 3 på fredagen checkade in på hotellet där vi sen korkade upp en flaska rosé och tog vars ett glas och firade att vi var framme. Efter det gjorde vi oss i ordning och gick till Nordstan och tog en shopping runda. På lördagen valde vi att gå ut i stan. Vi valde att först gå till Haga för att sen gå in mot stan, det blev en lång shopping dag. Klockan 4 satte vi oss ner i en bar som hette Dublin här tog vi lite att dricka innan vi skulle äta där. Jag åt en jättegod hamburgare. När vi var klara på stan tog vi oss tillbaka till hotellet där vi tog oss några drinkar.

Och idag var det hemresa men så klart hann vi springa inom Nordstan för att shoppa lite till!

Min helg har varit superbra många skratt med många roliga minnen!

Hoppas er helg har varit lika bra som min har varit!

Likes

Comments

Godmorgon på er hoppas ni har fått en bra start på dagen!

Som vissa av er ser så har jag börjat blogga igen på samma blogg men skillnaden är att jag bara har tagit bort de gamla inläggen och börjat om på det sättet.

Igår åkte jag mamma och min syster Fanny upp till Göteborg för en tjej weekend. Och nu sitter vi är på hotellet och äter av den goda frukosten. Sen bär det av till stan och mycket shopping!

Hoppas ni får en underbar lördag!

Likes

Comments


Mitt namn är Johanna jag är 19 år gammal och bor i Kivik.

Jag är utbildad stylist sen i somras. Så ni kommer att för se mycket om smink och naglar men även om huden. Jag har skapat denna blogg till att bli en styling blogg men ni kommer även få läsa och se om min vardag, shopping, reson och träning.

Hoppas ni gillat det!

/J

Likes

Comments