Idag missade vi BVC för vi hade ingen vagn till Charlie.. men då fick vi turen att umgås hela dagen med min kompis Carola. Vi låg hemma och kollade tv tills mamma kom hem, då åkte vi till Sjöbo och hämtade Charlies vagn och jag köpte mig även en ny telefon äntligen (!!).
Sen gick vi till Burger King och åt lite mat med Carola också. Nu är vi hemma och ligger i sängen och Charlie har börjat hosta och har massor med slem i halsen och så har han börjat få för sig att låta som att han inte får luft, och det gör mig så sjukt rädd! min knasboll. Imorgon blir Charlie även 2 hela månader!! Helt sjukt vad tiden går fort! Men nu ska vi försöka sova.
Kram från mig och Charlie
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag gick vi en sväng till Ica Maxi med bärselen för första gången, Charlie sov hela tiden! Vi köpte MAMs nappflaskor till Charlie och testa dem för första gången då han bara kunnat äta ur twistshakes flaskor, men de gick bra så nu har han lite variation haha. Sen har jag och familjen ätit egna gjorda hamburgartallrikar, så gott!! Imorgon ska vi till BVC igen, ska bli så kul att se hur mycket han gått upp på 2 veckor. Men ska fortsätta mysa med Charlie nu.
Puss
💞

Likes

Comments

Hej, tänkte börja blogga här. Helt ny på detta så ingen aning om hur det fungerar, men ska göra mitt bästa haha. Bloggen kommer handla om mitt och Charlies liv, våran vardag osv.
Puss
💞

Likes

Comments