Äntligen tillbaka på bloggen !!
Har inte kunnat blogga pga vissa anledningar men nu ska jag börja blogga på riktigt.

Kan skriva lite vad som hänt sen sist, jag är gravid med Charlies lillasyster som är beräknad att komma till oss i januari. Vi bor tillsammans med världens finaste pojkvän i Sjöbo och Charlie har hunnit bli 14 månader (?) hur sjukt är inte det?

Följ gärna bloggen för att följa våran vardag och lite annat skoj. Ni får en bild på N (Charlies lillasyster) från ultraljudet.

Hoppas ni vill följa oss, kram :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag missade vi BVC för vi hade ingen vagn till Charlie.. men då fick vi turen att umgås hela dagen med min kompis Carola. Vi låg hemma och kollade tv tills mamma kom hem, då åkte vi till Sjöbo och hämtade Charlies vagn och jag köpte mig även en ny telefon äntligen (!!).
Sen gick vi till Burger King och åt lite mat med Carola också. Nu är vi hemma och ligger i sängen och Charlie har börjat hosta och har massor med slem i halsen och så har han börjat få för sig att låta som att han inte får luft, och det gör mig så sjukt rädd! min knasboll. Imorgon blir Charlie även 2 hela månader!! Helt sjukt vad tiden går fort! Men nu ska vi försöka sova.
Kram från mig och Charlie
❤️

Likes

Comments

Idag gick vi en sväng till Ica Maxi med bärselen för första gången, Charlie sov hela tiden! Vi köpte MAMs nappflaskor till Charlie och testa dem för första gången då han bara kunnat äta ur twistshakes flaskor, men de gick bra så nu har han lite variation haha. Sen har jag och familjen ätit egna gjorda hamburgartallrikar, så gott!! Imorgon ska vi till BVC igen, ska bli så kul att se hur mycket han gått upp på 2 veckor. Men ska fortsätta mysa med Charlie nu.
Puss
💞

Likes

Comments