Header
View tracker

Idag är det min födelsedag och den har vart bra. Grannarna var nyss här och fika och fira mig. Idag var jag i skolan jävligt jobbigt var det faktiskt:/ har inte var i skolan på 5veckor och det var sjukt skönt så är verkligen inte taggad på skolan alls.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, idag är det söndag och jag har inte gjort nått speciellt. Vart i stan med mamma och pappa och handlat lite grejer. Annars har jag vart hemma bara och kollat tv och youtube:)

Likes

Comments

View tracker

Vill verkligen ha sommar nuuuuuu! Jag vill bara gå i klänning, bada, sola och vara med vänner hela dagarna. Vill bara åka någonstans och inte tänka på allt dåligt bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag tränat och det gick bra men väldigt jobbigt. Sen har jag vart hemma och städat och städat för att släkten kommer för att fira mig och min lille bror. Jag fyller år på måndag och Joakim på tisdag så då vare bäst att dom kom idag.

Likes

Comments

Just nu väntar jag på bussen ska till stan och leta efter lite saker. Efter jag är klar där så ska jag till praktiken och lämna in kläder och nycklar och sånt för idag var det den sista dagen ingentligen. Senare idag sa jag göra fransar kommer bli jätte skönt att fixa. Sen kommer jag bara städar hemma för att imorgon kommer släckten och firar mig och min lillebror.

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag bakat nästan hela dan känns det som allafall. Runt 3 tiden så fixade jag mig lite för skulle till skolan för möte. Direkt efter åkte jag och mamma till Max och åt mat väldigt gott var det. Sen har jag mamma och pappa åkt bil till Uppsala för att hämta våran bil som har vart på lagning. Så jag kom nyss hem så nu sitter jag i soffan och kollar på tv.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i soffan och äter kivi och kollar på film. Jag har inte gjort någonting vakna för 1 timme sen. Senare idag är det fotbollsträning kommer bli skönt för är verkligen på träningshumör idag. ​

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag jobbat och vart i Uppsala för att hämta mamma. Hon har vart i Prag så hon åkte hem till mormor och morfar för att vänta på oss. Vi kom hem för 2 timmar sen och nu ska jag sova!​

Likes

Comments

Just nu ligger jag i soffan och kollar på film med pappa det är de ända jag har gjort idag. Senare idag ska vi till stan och kolla på bocken för den fyller 50år idag och det kommer bli uppträdan och massa fyrverkerier.

Likes

Comments

Instagram@johannagrund