Header

Nya NOCCO och så himla good ärligt talat en ny favorit för mig någonting som kommer köpas ganska mycke nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mamma beställde hem dett så fick dom i måndags, hoppas verkligen på att detta ska funka!

Likes

Comments

Alltså kolla detta är helt kär så himla snyggt!!! Köpte dom i lördag när jag och mamma var i Uppsala och shoppa. Så himla nöjd över detta köp.

Likes

Comments

Hej på er idag har jag spelat match det gick riktigt bra vi van med 4-0 hur skönt som helst. Senare mot dan gick jag och Alva på bio vi såg på skönheten och odjuret den var jätte bra. Det var min favorit film när jag var liten så var så glad när denna film kom ut nu. Men just nu ligger jag i sängen och kollar på film ska snart sova efter filmen är klar, godnatt puss!

Likes

Comments

Denna vecka är jag ute på praktik ska ha det i 3 veckor så det är skönt. Jag är på Willys och det går jätte bra tycker jag allafall har vart på Willys förr och praktiserat så jag vet lite hur det funkar. När jag slutade åt jag sallad som pappa kom hem med efter han slutade, tog en kycklingsallad sååå himla gott. Senare mot dan så mötte jag upp Alva och vi gick på en promenad har börjat älskat att gå bara så skönt. Sen hade jag och mamma en liten snabb mys kväll kolla på film och åt lite gott. Just nu ligger jag i sängen och vilar ska snart sova är så himla slut.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag i Bollnäs på UF-mässa det gick faktiskt ganska bra väldigt långtråkigt bara. Fick så sjukt ont i fötterna mina eftersom man stog hela tiden. Jag kom hem för 2 timmar sen nu ungefär så nu ligger jag i sängen och kollar på film och ska snart lägg mig!

Likes

Comments

​Godaste jag vet!!

Likes

Comments

Idag äre måndag och jag har vart i skolan och det hände ju inge speciellt alls idag faktiskt. Efter skolan har jag hållt på med UF och fixat massa saker tills torsdag för vi har UF mässa då. Så det var vad min dag har bestått av:)

Likes

Comments

Hej på er, idag var jag ute och gick väldigt skönt så härligt att gå och rensa tänkarna lite. Var ute i 1 timme ungefär sen så gick ja till en kompis för hon har fyllt år så fick lite tårta super gott brukar inte gilla tårsta så mycket egentligen men den jag fick var magnifik. Klockan 4 ska jag ner på fotbollsmöte i 3 timmar kommer bli drygt för det är så länge.

Likes

Comments

Instagram@johannagrund