Header

Denna vecka är jag ute på praktik ska ha det i 3 veckor så det är skönt. Jag är på Willys och det går jätte bra tycker jag allafall har vart på Willys förr och praktiserat så jag vet lite hur det funkar. När jag slutade åt jag sallad som pappa kom hem med efter han slutade, tog en kycklingsallad sååå himla gott. Senare mot dan så mötte jag upp Alva och vi gick på en promenad har börjat älskat att gå bara så skönt. Sen hade jag och mamma en liten snabb mys kväll kolla på film och åt lite gott. Just nu ligger jag i sängen och vilar ska snart sova är så himla slut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag i Bollnäs på UF-mässa det gick faktiskt ganska bra väldigt långtråkigt bara. Fick så sjukt ont i fötterna mina eftersom man stog hela tiden. Jag kom hem för 2 timmar sen nu ungefär så nu ligger jag i sängen och kollar på film och ska snart lägg mig!

Likes

Comments

​Godaste jag vet!!

Likes

Comments

Idag äre måndag och jag har vart i skolan och det hände ju inge speciellt alls idag faktiskt. Efter skolan har jag hållt på med UF och fixat massa saker tills torsdag för vi har UF mässa då. Så det var vad min dag har bestått av:)

Likes

Comments

Hej på er, idag var jag ute och gick väldigt skönt så härligt att gå och rensa tänkarna lite. Var ute i 1 timme ungefär sen så gick ja till en kompis för hon har fyllt år så fick lite tårta super gott brukar inte gilla tårsta så mycket egentligen men den jag fick var magnifik. Klockan 4 ska jag ner på fotbollsmöte i 3 timmar kommer bli drygt för det är så länge.

Likes

Comments

​Idag var jag i skolan slutade vid halv 4. Direkt efter så väntade jag och Moa på våran lärare för vi skulle åka på en grej angående skolan där vi skulle prata med andra personer och diskutera. Så vi blev bjudna på mat på läkerol arena och så fick vi kolla på gratis match när Brynäs spelade. Kom hem för 1 timme sen ungefär så nu ska jag gå och lägga mig!

Likes

Comments

Hej på er, igår var jag på kalas och fira min kusin Angelica. Vi kom hem vid 23.30 ungefär och direkt efter det så drog jag till några kompisar. Idag var jag och familjen nere hos grannen och käkade taco så sjukt gott. Sen körde mamma mig till en kompis åkte hem vid 8 tiden ungefär, så nu är jag hemma och ligger och kollar på youtube ska snart gå och lägga mig. Imorgon börjar jag 11.40 så det är skönt med sovmorgon men slutar halv 5 så det är väldigt drygt.

Likes

Comments

Hej på er, just ligger jag i sängen och kollar på film är fortfarande inte frisk. Så idag kommer jag nog bara vara hemma och vila, men kommer nog ej bli så för hatar att inte göra nått. Hoppas eran dag blir bra!

Likes

Comments

Just nu ligger jag och kollar på film det är nog det ända jag kommer göra idag jag har blivit sämre så måste vila och bli frisk.

Likes

Comments

Instagram@johannagrund