Header

​Hej på er, idag äre fredag och jag har vart nere hos frissan med min lille bror för han ville inte vara där själv. Sen så har jag bara vart hemma hela dan och trökat. Jag ska snart åka till stan nu mer Alva och vi ska äta mat vi vet inte än vart, har inte ätit mat på hela dan idag bara frukost så är jätte hungrig. Men ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag vart och handlat med farmor massa gott tills ikväll och köpt så att vi kan spela bingo lotto ikväll. När vi kom hem så hjälpte jag pappa och farfar med veden men dra åt helvete vad kallt det var jag kände knappt mina fötter och mina händer var som is. Vi ska snart äta mat vi sitter just nu och bara pratar en massa, hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments

​Hej alla, idag har jag vart hos köpt en jacka älskar den så sjukt mycket kommer visa bild på den sen. Jag har också packat idag för pappa och jag har åkt till farmor och farfar och vi kommer hem antingen på tisdag kväll eller på onsdag det får vi se hur det blir. Men vi kom fram för 1 timme sen och just nu sitter vi alla och kollar på film. Sovgott hoppas ni har haft en bra dag puss!

Likes

Comments

Hej på er, just nu kollar jag på youtube. Idag har jag vart i skolan och inte gjort så mycket alls. Annars har jag vart ute och gått, handlat och kolla på tv. Iförregår så var jag med Tim vi myste och kolla på filmer. Senare på kvällen så mådde jag sjukt illa trodde jag skulle spy och skit så det var inte roligt alls. Igår var jag i skolan men innan skolan så gick jag, Tim, Filip och Abbe på subway super gott, älskar subway. Efter vi kvar klart så drog vi till skolan men inte Tim för skulle åka till Norrköping. Men igår var jag bara i skolan och hemma annars. Hoppas ni har haft en bra dag puss!

Likes

Comments

​Hej på er, just nu sitter jag i sängen och kollar på film jag ska snart gå ner till bussen. Idag har jag inga speciella planer ska nog städa mitt rum bara och kanske plugga lite. 

Likes

Comments

Jag har bara legat i min säng idag och trökat för mår inte bra:/ imorgon äre skola kanske får se hur jag mår, nu ska jag sova så sovgott!

Likes

Comments

​hej på er, just nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt för mår inte bra alls. Idag kommer jag bara sova och chilla så ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er, idag har vart i skolan som vanligt vi hade idrott idag absolut det bästa som finns i skolan:) efter skolan så åkte jag hem snabbt för att byta om och äta lite mat. För skulle med pappa och Towa till Gävle för towa skulle prov träna någonstans i Gävle kom inte ihåg vad det hette. Så vi stod och kollade på träningen i 1 timme och 30minuter och frös ihjäl för det var så sjukt kallt ute. Så när vi var klar där så åkte vi hem och då blev det fika med hela familjen och med farmor och farfar. Just nu ligger jag i sängen och ska sätta på en film så ska jag somna till den så sovgott puss!

Likes

Comments

​Justin Bieber konserten var sjukt jävla bra älskade det jätte mycket har nog inte skrikit så mycket förr haha. Vi tjejer hade det jätte kul vi sjungde som fan skrek och dansa. Det är ju en kväll man inte glömmer allafall. Justin var bara så sjukt grym ångra inte att jag gick. Det var sjukt med folk allafall galet. Det värsta var att min telefon dog precis när han kom upp på scenen så det var inte kul alls. Men ha en bra dag puss!

Likes

Comments

​Igår åt vi lite mat innan Justin Bieber jag tog en hamburgare och det var så himla mättande och gott. Efter vi var klar tog vi tåget till Globen och gick och leta vart vi skulle stå vi fattade ingenting när man skulle köa haha men tillslut så visste vi. 

Likes

Comments

Instagram @johannagrund