Header

Hej på er, idag vaknade jag vid 7 tiden och fixade mig lite grann och sen gick jag ner och fixade frukost. Jag var på en ny skola idag och det var super kul faktiskt kändes jätte bra men vi får se om jag kommer byta eller inte, Men det blir ju att jag byter i tredje ring isället för det är kort tid kvar nu i 2an. Jag kom hem nu för en stund sen jag och mamma var och handla mat och lite småsaker. Ikväll ska jag vara med Alva vet inte vad vi ska hitta på men det får vi se. Ha en bra dag puss!

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag storstädat mitt rum och vart ute och sprungit och gått på promenad med hunden. Senare mot dagen åkte jag och träffade Liam ett tag åkte hem vid 8 tiden ungefär. Sen har jag bara kollat på film sen jag kom hem, så snart ska jag sova godnatt!

Likes

Comments

Idag blir det bara en vilodag jag mår mycke bättre nu är super hungrig men måste vänta ett tag till jag kan börja äta. Jag vakna vid 7 tiden och kan inte somna om igen har försökt flera gånger, har bara kollat på film och kommer fortsätta med det finns ju inte så mycket att göra när man är sjuk. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag skönt men inte så skönt för mig för jag har fått magsjuka inte roligt alls. Idag äre cup och jag kan inte vara med skit tråkigt vill så hjärna vara med och spela men det går ju inte. Så idag kommer det vara en riktigt dålig dag för mig och imorgon med...Så i helgen kommer jag bara vara hemma och vila Försöka bli frisk så snabbt jag bara kan. Ha en bra fredag puss!

Likes

Comments

Idag är jag hemma ifrån skolan för jag mår inge bra håller på att bli sjuk. Jag har bara tagit det lugnt kollat massor på YouTube och pluggat lite också. Jag kommer inte göra nått idag bara vara hemma och vila för vill bli frisk. Imorgon är det cup men vi får se om jag kommer kunna vara med hoppas på det iallafall. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er, just nu ligger jag i sängen och kollar på film klockan är väldigt mycket så ska sova snart. Idag har jag vart med Liam ett tag sov över hos han, åkte till Uppsala med familjen vid halv 4 tiden sen. Vi var där och firade mormor som fyllde 70år. Imorgon ska jag bara träna först fotbollsträning och sen ett tabatapass kommer bli skönt. Körde ett sånt pass i fredags väldigt jobbigt men härligt efteråt.

Likes

Comments

Hej på er, just nu ligger jag i sängen och kollar på film. Jag är hemma ifrån skolan idag för mår inge bra, så kommer bara vara hemma och ta det lugnt.

Likes

Comments

Hej på er, just nu ligger jag i sängen och pluggar eller försöker allafall jag har pluggat i 4-5 timmar men jag kommer verkligen ingenstans blir att man gör massa annat samtidigt. Idag var jag i skolan jag försov mig idag så kom sent och var väldigt onödigt att jag ens åkte dit för vi hade bara 1 lektion kvar för den andra var inställd. Efter skolan så drog jag och abbe till stan och tog en fika lite snabbt och Stina gav oss sällskap med. Sen gick vi på stan ett tag drog ut på tiden bara tills bussen gick. Annars har jag bara vart hemma idag ska snart gå och lägga mig så godnatt!

Likes

Comments

Igår var jag och familjen och släkten och firade min kära kusin Rebecca 25år. Somna när vi var där var uppe hela natten kunde inte somna alls. Vi åkte hem vid 5 tiden tror jag det var och skynda mig hem och packa lite snabbt och drog direkt till Gävle sen. Idag var jag hos tandläkaren tyckte inte om det alls hatar de. Har vart i skola annars slutade halv 5 och gick sen och mötte upp Julia för vi skulle ta en fika tillsammans och plugga lite. Sen efter det har jag bara vart hemma och städat och tvättat. Jag ligger nu och kollar på youtube ska snart gå och lägga mig så godnatt!

Likes

Comments

Hej på er, idag började jag dagen med lite träning jag vaknade vid 7 tiden och hade ställt klockan på 09.00 men jag kunde inte somna om så det var ju väldligt surt. Jag var vid gymmet vid 09.40 och körde ett pass idag med jackii. Sen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Drog senare på kvällen till Alva och vi hade vinkväll väldigt mysigt hade vi. Nu är jag hemma och kollar på youtube ska snart sova så godnatt!

Likes

Comments

Instagram@johannagrund