Header
View tracker

Igår var jag och familjen och släkten och firade min kära kusin Rebecca 25år. Somna när vi var där var uppe hela natten kunde inte somna alls. Vi åkte hem vid 5 tiden tror jag det var och skynda mig hem och packa lite snabbt och drog direkt till Gävle sen. Idag var jag hos tandläkaren tyckte inte om det alls hatar de. Har vart i skola annars slutade halv 5 och gick sen och mötte upp Julia för vi skulle ta en fika tillsammans och plugga lite. Sen efter det har jag bara vart hemma och städat och tvättat. Jag ligger nu och kollar på youtube ska snart gå och lägga mig så godnatt!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag inte gjort någonting alls nästa jag var nere vid gymmet ett tag med Joakim. Sen gick vi hem och så gjorde jag mat till alla i familjen super gott blev det, Gjorde kyckling och potatisklyftor mums. Kommer förmodligen träffa några ikväll men inte säkert än men annars blir jag bara hemma. Hoppas eran dag blir bra puss!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, idag började jag dagen med lite träning jag vaknade vid 7 tiden och hade ställt klockan på 09.00 men jag kunde inte somna om så det var ju väldligt surt. Jag var vid gymmet vid 09.40 och körde ett pass idag med jackii. Sen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Drog senare på kvällen till Alva och vi hade vinkväll väldigt mysigt hade vi. Nu är jag hemma och kollar på youtube ska snart sova så godnatt!

Likes

Comments

Idag har jag vart i skolan ingenting speciellt hände alls. Jag kom hem vid 4 tiden ungefär kanske kommer inte riktigt ihåg. Jag åt mat för 1 timme sen ungefär och bytte nyss om till träningskläder för ska ner till gymmet snart om några minuter. Hoppas ni har haft en bra dag puss!

Likes

Comments

Idag har jag vart i skolan började 13.40 så himla skönt fick lång sovmorgon allafall. Slutade halv 5 idag och åkte direkt hem och käkade lite snabbt sen drog jag ner till gymmet. Jag spring bara på bandet nästan måste få bättre kondition haha. Så just kollar jag på serie ska lägga mig efter avsnitten är klart, godnatt!

Likes

Comments

View tracker

Idag vaknade jag vid 11 tiden hos Stina och vi gick direkt upp och käka frukost. Sen satt vi bara och kollade på youtube ett tag innan Majas mamma kom och hämtade oss. Sen var jag hemma i och tog det lugnt ett tag sen tvättade jag lite och lagade mat. Sen gick jag och Maja mot gymmet och så mötte vi upp stina på vägen. idag körde jag ett riktigt jobbigt pass så kommer ha träningsverk imorgon. Just nu ligger jag i sängen och kollar på youtube ska lägga mig snart så godnatt!

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag haft fotbollsträning vi tränade på konstgräs sjukt kul roligare på konstgräs än inomhus. Sen drog jag och pappa till hans jobb så jag kunde duscha lite snabbt för vi skulle åka och handla och fika. Efter vi var klara så lagade jag och pappa mat har börjat älskat att laga mat jätte kul tycker jag. Just nu är jag hos Stina och vi gör inte så mycket vi snackar mest och kollar på youtube och sånt bara umgås

Likes

Comments

Hej på er, vakna för 40minuter sen och har gjort frukost och visst ser det gott ut. Sitter nu i soffan och kollar på biggest loser. Jag ska snart gå och byta till träningskläder och sen gå ner till gymmet och köra ett pass. Idag har jag inga planer alls faktiskt kommer nog vara med nån sen för vill ej bara vara hemma idag. Ha en bra dag puss!

Likes

Comments

Idag var första skoldan och den var helt okej inte jobbig alls men bara väldigt seg. Efter skolan så åkte jag direkt hem och fixade lite med tvätten och senare satte jag på mig mina träningskläder. Jag och Maja gick ner till gymmet idag och vi körde ett magpass bara. Vi körde i 1 timme och vi slapp gå hem allafall jätte skönt för klockan blev väldigt mycke. Just nu ligger jag i sängen och ska sova, godnatt puss!

Likes

Comments

Denna helg har jag vart på fotbolls cup vi kom vidare till semifinalen men vi förlorade den matchen skit tråkigt. Jag körde ett pass på gymmet igår också jätte jobbigt för hade sjukt ont i min kropp efter cupen. Idag äre sista dagen på lovet inte roligt alls längtar inte till skola imorgon. Vi har fått ett nytt schema och det är de värsta jag har med om. Jag ska bara ta det lugnt idag bara kolla massa filmer bara mysa, Ha en bra dag!

Likes

Comments

Instagram@johannagrund