Header

/felicia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments/felicia

Likes

Comments

Åå Gud va pirrigt och nervöst det var att gå in på den nya skolan idag, kände mig verkligen jätte liten! Men dagen var ändå bra och jag har några riktigt sköna klass kompisar oxå så detta blir säkert grymt, man måste nog bara ge det lite tid ;)

/ Johanna


Likes

Comments

Sitter på pizzerian och vräker i mig en kyckling sallad, har inte ätit sedan lunchen igår så detta var mer än behövligt. 

Igår var jag Felicia och Ebba på överrasknings fest i Olofstorp, Omar som vi firade blev jätte glad men Guuud va jobbigt det var att ta sig dit!
kul var det iaf :)

Idag ska jag bara hem till Adam och sova, är så himla trött efter igår ni anar inte! har verkligen stora mörka påsar under ögonen.
Vi kanske drar till rix-fm festivalen, men vädret är så dåligt så vi får se hur vi gör

/ Johanna

Likes

Comments

Jag och Felicia somnade vid 05,30 igår och imorse vaknade jag kl 10 vilket innebär att jag är riktigt trött nu. Idag vill man inte bråka med mig säger jag bara ;)

Vet inte vad jag ska göra idag förutom att jag måste städa, kanske ska kolla på en fotbolls match senare oxå men får se om jag orkar
/ Johanna
Likes

Comments

Vi startar en frågestund nu så fråga på så svarar vi i ett videoinlägg sen / Johanna & Felicia


Likes

Comments

Sitter på tåget påväg till Felicia nu, vi är så taggade på denna dagen eftersom Felicia ska göra extensions ( asså hår förlängning ) kommer blir så himla fint på henne.

Själv vill jag oxå göra någon förändring med mitt hår men har verkligen inga pengar till sånt nu. Får vänta till nästa månad och då blir det väll antagligen bara att klippa sig och färga utväxten

/ Johanna

Likes

Comments

åå vad jag älskar honom. Världens absolut bästa kille

Dagen var helt perfekt! först åkte vi in till stan och gick på Liseberg, i början var vädret ganska tråkigt men det klarnade snabbt upp och vi fick till och med lite solsken. Drog med Adam på alla möjliga karuseller och vi hade super kul! Vid 7 gick vi och åt på restaurang och hade det mysigt. Sedan tog vi tåget hem och nu ska vi avsluta dagen med lite film mys.

/ Johanna
Likes

Comments

Blev lite extra mys kvällen innan oxå men imorgon blir det både Liseberg och restaurang på kvällen / Johanna
Likes

Comments