Kan vi prata om det här med universitet/högskola? Alltså den senaste veckan har jag haft så mycket ångest över det här med att plugga vidare. Jag har ingen aning om vad jag vill bli. Jag har varit sugen på att plugga i Göteborg i flera år, har alltid sagt att det är dit jag vill när det är dags att plugga. Men har plötsligt blivit osäker. För det första är där bara några få program som jag tycker verkar intressanta, och för det andra så är där inte så mycket studentliv. Nu är det ju en storstad och där är säkert jättekul ändå men vill ändå ha det där studentlivet. Så då har jag börjat fundera på Uppsala eller Linköping. Lund eller Malmö är inget alternativ för mig då jag tycker det skulle va tråkigt att plugga där jag bott hela mitt liv, kan de städerna utan och innan, vill se något nytt, träffa nytt folk och allt sådant där. Uppsala gillar jag verkligen, det verkar vara en jättebra skola och studentlivet verkar så kul, men där känns så svårt att komma in. Känner att jag har får lågt meritvärde så ska jag komma in någonstans måste jag komma in med högskoleprovet. Men den största frågan är ändå VAD jag ska läsa? Har skickat massa utbildningar till mamma och pappa och läst upp för dem när vi pratat och frågat vilka de tycker skulle passa mig, men det är ju ändå JAG som måste göra ett val. Haha alltså ja ni hör ju, har ingen aning.

Jag tänkte i alla fall söka in till våren för att se hur jag ligger till. Sen tänkter jag att jag ska göra högskoleprovet en gång till nu när jag kommer hem (förhoppningsvis går ju svenska/engelska delen bättre då) och sedan kanske plugga upp något ämne så jag ökar meritvärdet lite.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I söndags åkte jag, Julia och Alva till en sjö i närheten av oss för att hyra en kanot. Väl där blev vi lite tveksamma om vi verkligen skullens en kanot, de såg väldigt ostabila ut. Vi var mest oroliga över att våra telefoner skulle hamna i vattnet, haha. Men vi bestämde oss för att köra. Jag har aldrig paddlat kanot innan så de var jättekul. Lite läskigt i början, men vi insåg rätt snabbt att de ändå skulle krävas en del för den att välta. Det har varit lite tråkigt väder på senaste, men det var jättefint väder, så de var mysigt att sitta där ute i kanoten.

Likes

Comments

Uppdateringen har inte varit den bästa på senare, I know. Ska verkligen försöka bättra mig. Tiden rullar i alla fall på, har varit här i över 8 månader nu, känns galet. För någon helg sen åkte jag och några vänner till ett solrosfält ungefär en timme från oss. Vi hade sett massa bilder därifrån och tänkte att dit måste vi med åka. Först när vi kom dit såg vi inga alls, där var några fält men alla solroser där va visna. Vi gick en lång bit och var på väg att ge upp och gå tillbaka till bilen, men då kom ett gäng tjejer och berättade att om vi gick cirka 5 minuter till så kom ett jättefint fält.

Vi ockuperade bästa platsen på fältet i cirka en timme, sen kände vi oss nöjda. Och alltså det blev sååååå fina bilder. Bilderna är i lite olika färg då vi hade två olika kameror och de hade tydligen väldigt olika inställningar.

Enjoy.

Likes

Comments

I helgen åkte vi till stranden. Vi har ju ingen strand här där vi bor och de flesta av oss hade inte varit i Delaware (staten) så vi tänkte att vi lika bra kunde åka till stranden där. Vi åkte på lördagsmorgonen men när vi kom fram några timmar regnade det och va kallt och grått så vi köpte lunch och satte oss på hotellet en stund. Vi spelade lite spel och så och senare klarnade de upp lite. Så vi bestämde oss för att åka till stranden och gå på restaurang-gatan och äta där. Det var jättetrevligt, hamnade på en restaurang som blev till en bar sen så vi stannade där ett tag.

Igår däremot var det fint väder, så vi åkte till stranden och var där hela dagen innan de var dags att köra 3 h hem igen. Men vi hade jättekul även om vi inte fick två stranddagar, vi var glada att vi i alla all fick en. Där var dock väldigt mycket vågor, har aldrig sett så höga faktiskt! De var jätteroligt men samtidigt lite läskigt, badvakten visslade i sin visselpipa hela tiden för att folk var för långt ute.

Likes

Comments

Har inte bloggat på ett tag, jag vet, jag skäms. Detta resulterar ju i att de har hänt en del, så blir lite bilder i detta inlägg.
Häromdagen var jag och några vänner vid air force memorial. De var jättefint men där fanns inte så mycket att göra, man fick inte ens sitta på gräset.. så vi gick rätt snabbt igen.

Annars har vi mest hängt, vi år middag i old town förra fredagen, det blev flatbreadpizza för min del. Sen åkte vi hem och hade sleepover hota Julia.

I söndags var vi på brunch, på vårt favvis ställe, First watch, där är så himla mysigt, och de har supergod brunch. Efter det åkte vi och kollade i affärer lite och sen träffade vi upp några andra och åt Cheescake på cheesecake factory. Gillar inte maten där, den är så fattig, men cheesecaken alltså, mums!

Vi har också gjort lite projekt här hemma, A har en utklädningsdag på sitt camp imorgon så hon ska klä ut sig till pirat. Hon spraymålade en klänning jättecoolt men vill inte ha den för hon vill inte sticka ut.. jaja, den kanske kommer till användning någon annan gång.

Likes

Comments

Idag hängde jag lite hos Julia på dagen innan de var dags för mig att hämta Alessandra på camp. Denna veckan är hon på science and math camp, låter tråkigt enligt mig men hon gillar det och det är ju det viktigaste!
Efter camp åkte vi och handlade glass, man förtjänar det mycket i denna värmen. sen har vi planterat lite. Vet faktiskt inte vad det var vi planterade men de va kul i alla fall.

Likes

Comments

Helgen var bra som vanligt. I fredags åkte jag, Alva och en ny tjej som heter Julia och åt pizza på en supergod restaurang. De har inte de vanliga Hawaii och så utan de har mer speciella smaker. Jag tog någon mest pesto och tomat, mycket gott. Sen gick vi på bio och såg wonderwoman, faktiskt en mycket bra film! Värd att se på bio faktiskt.
I lördags åkte vi till Ikea, jag Alva och den vanliga Julia, krångligt med två Julior nu ;) Julia flyttade i fredags, med sin värdfamilj, så hon behövde lite nya hängare och så.
I söndags åkte vi först till National Harbor en sväng men de var så jäkla varmt så vi stannad inte länge. Istället åkte vi till buffalo wild wings för att fira att vi känt varandra i 6 månader. vi träffades på den restaurangen så vi kände att de var mest fair att fira där också.

Likes

Comments

Beställde denna för några dagar sen, de va snabbleverans på amazon och jag har velat ha den så länge så slog till.
Det är alltså en karta över USA som man ska skrapa bort de staterna man varit i. Tycker det är en jätterolig idé och den är så himla fin. Ska köpa en ram också att sätta den i, men tänkte att de kan jag göra hemma för kommer ändå inte ha plats för en stor ram i resväskan hem.
Är i alla fall så nöjd, detta är ett av de bästa köpen jag gjort sen jag kom hit.

Likes

Comments

Igår var jag och Alessandra på ett vattenland nära oss på dagen. Det var så mysigt, men det känns så konstigt att få betalt för att spendera dagen på ett vattenland, haha. Detta är den en av de få veckorna under sommaren då hon inte har camp, så hon är hemma hela veckan. Så vi har försökt göra lite roliga saker. Så hon har en massa playdater inbokade, vi har hängt en hel del vid vår pool här i området och gjort massor med slime, haha.

Likes

Comments

Åkte till Nellie i helgen, det var sista gången vi sågs innan hon åker hem. Kändes lite sorgligt ändå, vet ju att vi kommer träffas hemma, vi bor ju så nära, men kändes ändå sad att vi inte ses på ett halvår.
Hon var ensam hemma så vi passade på att laga lite svensk efterlängtad mat. Till kvällsmat gjorde vi kött, klyftpotatis, bea och sallad, så jäkla gott. Eller ja köttet va inte så gott, kanske för vi köpte det billigaste haha, men resten va såååå gott. Till frukost sen nästa morgon gjorde vi svenska pannkakor, såklart. På söndagen sen hängde vi vid poolen på dagen innan de var dags för mig att köra hem.

Likes

Comments