My Life.

När jag och min syster var små så fick vi en "Johanna-dag" eller i min systers fall då "Rebecca-dag" av min moster i present. Vi fick alltså en dag själva med moster där vi gjorde alla möjliga saker. Ibland gick vi på en musikal, jag har varit på både Grease och high school musical, sen ibland gjorde vi något enkelt som kolla på bio eller gå till ett badhus. Sen sov vi alltid där efteråt.

Sedan mina kusiner kom har vi fört vidare denna present, så varje gång de fyller år får de en dag med oss där vi gör något roligt och myser på kvällen. Denna gången var det Felicias tur hon fyllde 7 för några veckor sen så i helgen sov hon här och vi var på en sak som hette barnens dag. Det var inte riktigt vad jag och mamma hade tänkt oss men flisan tyckte det var väldigt roligt och det var det som räknades så :)

Det var i alla fall en bra sak, barnen fick pyssla med skräp, i detta fallet var det gamla kläder, lakan och så vidare som de gjorde olika saker av, väldigt rolig idé.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Serier

The O.C

Detta var faktiskt en serie jag kollade mest för att man skulle ha sett den. Det är en bra serie absolut, men tror inte att jag kommer se om den. Jag har inte ens sett alla säsonger, jag slutade kolla när det hände en väldigt stor sak som jag tyckte förstörde hela serien.

Den handlar om en kille, Ryan, som är en stökig kille. Han och hans bror stjäl en bil om jag inte minns fel och Ryan åker fast, vilket leder till att han måste hamna hos en fosterfamilj. Familjen han hamnar i är hans egen advokats familj, som är väldigt rik. Man får sedan följa hans, men även hans nya styvbror och vänners liv i Orange County

6/10

Videon är sjukt dålig kvalitet, men det fanns ingen bättre tyvärr. 

Likes

Comments

My Life.

I söndags var jag och två av mina kompisar och såg Justin Bieber. Kan inte med ord beskriva hur jävla bra den dagen var, utan tvekan en utav de absolut bästa dagarna i mitt liv.

Vi tog tåget till Danmark vid tio på morgonen så att vi skulle få bra platser i kön. Vi hade nämligen ståplatser så vi var tvungna att stå i kö hela dagen. Men det gjorde ingenting, det var så värt det. Vi kom så pass tidigt att vi fick speciella band runt armarna som gjorde att vi kunde komma längre fram. Vi satt ute i kön i ca 4 timmar innan vi fick komma in och då var det ytterligare två timmar tills förbandet skulle börja spela. Men när vi hade väntat där inne i lite mer än en timme så fick vi som stod längst fram chans att gå fram i Golden Circle. Det finns alltså två sektioner av ståplatser, en längst fram och en lite längre bak. Vi hade platser i den där bak, men eftersom vi hade fått de banden i kön där ute så fick vi gå fram i den främre delen. Det var verkligen det bästa som kunde hända, vi fick platser skitnära, vi kunde se exakt allt han gjorde, alla ansiktsuttryck och allt. Sen började äntligen förbanden spela, det första var jätteduktiga, verkligen. Det andra var också bra, men de spelade ganska länge och det ända man ville var ju att Justin skulle komma ut. Och så kom han äntligen, och så jäkla bra han var! Man såg att han hade playback i vissa låtar, men det var inget han försökte dölja precis. Men i vissa låtar sjöng han på riktigt, och jäklar vad bra det var. Han pratade väldigt mycket med publiken också, och det kändes som att han hade tagit åt sig att kritiken han fått i Stockholm om att han inte log alls. För han förklarade sig och sa att även om han inte log hela tiden betydde det inte att han inte var lycklig och att han hellre gjorde ett riktigt leende på en konsert än att feja leenden hela tiden.


Likes

Comments

My Life.

Hejsan! Det var ett tag sedan. Jag har ingen bra ursäkt heller, jag jobbar bara några dagar i veckan så kan inte direkt säga att jag inte haft tid. Men jaja. ska försöka bättra mig. 

I lördags firade vi Clara, min kusin, som fyllt 18 år, genom att åka segway. Vi gav henne det i present och det var super roligt. Lite läskigt först men man vande sig snabbt och då var det bara roligt. Vi åkte i Malmö vid västra hamnen så vi åkte runt vid havet lite och runt Turning Torso, så mysigt. 

På kvällen sen var jag först på kräftskiva hos min moster. Så mysigt att få spendera lite tid med släkten, mina småkusiner och min morfar som är sjuk. Emma hade fått en airboard så fick testa att åka den, så jäkla svårt, haha, höll på att trilla flera gånger och ändå höll jag i personer hela tiden. Sen ville Emma att vi skulle göra en musica.ly, det är en app där man gör danser till låtar skulle man väl kunna säga, så vi gjorde en dans också. 

Senare på kvällen gick jag till en fest här i Veberöd, en av mina närmsta kompisar fyllde 19 så hon hade födelsedagsfest med uv-ljus och färg man kunde måla sig med så att man lös, så himla roligt. 

Likes

Comments

Serier

Vampire Diaries

Gud vad jag älskade denna serien, var så jäkla beroende av denna. Men liksom många andra serier så vet de inte när de ska sluta, så även denna serien är väldigt långdragen och ett tag känns det som att alla är något övernaturligt, vilket blir lite mycket tycker jag. Men det är en sjukt bra serie ändå och man fastnar verkligen i den. Jag är faktiskt förvånad att jag gillar serien över huvud taget. för jag brukar inte gilla vampyrer, varulvar och liknande (förutom twilight då).

Den handlar om en helt vanlig tonårstjej, Elena, som en dag träffar en killa som förändrar allt. Killen hon träffar heter Stefan och visar sig vara en vampyr. Snart dras hon in i hans värld med vampyrer, häxor och andra övernaturliga varelser och måste börja skydda dem hon älskar.

7/10

Ett tips, kolla inte på hela trailern ifall ni inte vill bli spoilade, hatar när trailrar visar allt som ska hända.. 

Likes

Comments

Serier

Pretty Little Liars

Detta var ju en serie som alla såg och snackade om för några år sen, inklusive mig. Till en början älskade jag den, handlingen var inte likt något man sett förut och den var alltid spännande. Men jag tröttnade på att det var så långdragen, den kom aldrig till något slut och det kändes som de hittade på nya saker hela tiden bara för att dra ut på serien, vilket blev väldigt tråkigt. Men jag gav inte upp så jag har ändå sett hela.

Den handlar om fyra tjejer som får konstiga meddelanden från en person som kallar sig "A". Meddelanden börjar komma när man hittar deras kompis Alison död efter att hon har varit försvunnen ett år och hotar om att avslöja alla deras hemligheter. Tjejerna börjar luska i vem "A" kan vara, men ju mer de rotar desto större fara hamnar de i.

6/10

Likes

Comments

Serier

Lost

Jag var väldigt skeptisk till denna serien i början. Jag hade en kompis som alltid tjatade om den, men jag blev aldrig riktigt intresserad. Men jag tänkte att jag fick ge den en chans och det ångrar jag inte. Tyvärr blir serien väldigt dålig efter några säsonger. men de första tre säsongerna är rent ut sagt skit bra.

Den handlar om ett plan som kraschar på en öde ö. De som överlever försöker kontakta någon om att de har kraschat men det visar sig att ingen i omvärlden vet om att de har kraschat. Snart träffar de på konstiga varelser som isbjörnar på den tropiska ön och förstår snabbt att det är något speciellt med ön.

De första säsongerna får 7/10 sen går det bara nerför.

Likes

Comments

My Life.

​Har haft en så himla bra helg. I fredags var jag på en hemmafest här i byn. Träffar inte de från byn så ofta så det är roligt med sådana här fester när man träffar gamla vänner. I går var jag på en annan hemmafest, det var en avskedsfest för två killar som ska åka till USA i tre månader. Super kul, det var så länge sen jag umgicks med dem, har knappt träffat dem denna sommaren. 

Idag hade Rebecca släktkalas, det var första gången hon hade det själv i sin lägenhet, hon har alltid haft här hemma innan. Så mysigt var det, fick lite mys med kusinerna, lite snack med släkten och en massa gott att äta. 


När man ska få till den perfekta bilden ;)

Haha det var någon i Rebeccas trappa som satt upp denna lappen. Så komiskt. Gillar att han skrev exakta tiden också.

Likes

Comments

Johanna tipsar, Serier

Vänner

Detta är den andra serien som jag ständigt återkommer till. Vänner, det är ju en klassiker, har man inte sett den är det på tiden att man ser den.

Det är en komisk serie och den handlar om sex kompisar som bor i New York. Tror inte att jag behöver skriva mer än så, har man inte sett den vet man nog i alla fall vad den handlar om.

10/10

Har så många favoritscener här men bjuder på ett klipp med många i ett.

Likes

Comments

My Life.

​Tänkte skriva lite kort om hur det går med mitt Au Pair sökande. Det är någon som har frågat lite om det så tänkte att jag kan skriva lite. 

Jag ska åka med ett företag som heter STS och är supernöjd med det hittills. Det börjar med att man gör en liten intresseanmälan, sedan får man skickad till sig en lite större ansökan där man svarar på hur många barn man vill ta hand om, vilka åldrar och så vidare. Sen får man en tid för en intervju med en av de som jobbar på STS. De ställer lite allmänna frågor som varför man vill bli Au Pair, varför man tror att man kommer bli en bra Au Pair och så. Sen säger de ett antal situationer och så ska man svara vad man hade gjort i de situationerna. Allt är på engelska då givetvis. 

När det är färdigt kommer den stora ansökan, där ska ALLT in. Dina betyg, belastningsregister, hälsokontroll, foto på körkort, pass och så vidare. Där ska man också svara på några frågor om sig själv, lägga upp bilder och göra en ansöknings video. Detta steget tog för mig ganska lång tid, det är mycket som ska in och det tar lång tid med till exempel hälsokontroll, det är inte så lätt att få tid till det. 

Nästa steg är sedan att skicka in ansökan och vänta på att familjer ska kontakta dig. Det är i detta steget jag är just nu. I skrivande stund har tre familjer varit intresserade av mig. Man får då välja ifall det är en familj man skulle kunna tänka sig och i så fall fråga om en intervju. Jag har haft två intervjuer med två olika familjer. Den ena valde att gå vidare med en annan Au Pair, och den andra hade jag intervju med idag, så där återstår det att se. 

När man sen har hittat en familj är det bara att komma överens om ett datum, fixa visum och sen bär det iväg. 

Kommentera gärna ifall ni har några frågor så ska jag försöka svara på dem.

Likes

Comments