Header

Nya inlägg

Tänk att de är två dagar kvar tills jag troligtvis får veta kön, får veta om mitt barn är friskt och bara få se min lilla bebis 😍

Vad tror ni att det blir? Blir det en pojke eller flicka? Tror ni jag blir framåt eller bakåt flyttad?

Just nu sitter jag i bilen, älskar att bara åka bil speciellt genom skog och skit vägar haha.

Ikväll ska vi ha som en lite tjejmiddag och det ska bli hur mysigt som helst.

Men tänkte mer nu bara göra ett litet snabbt inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon!
Ligger just nu i sängen med min älskade dotter, hon har börjat blivit lite sjuk igen och jag känner samma fast kan ju vara graviditeten också haha.
Sömnen inatt blev väl inte så bra, pågrund av mardrömmar och dessa smärtor i magen. Sen får man ju inte glömma att man ska gå upp hur många gånger som helst pågrund av att man är kissnödig.
Idag ska jag nog inte göra så mycket, ta de lugnt bara tror jag.

Sen måste jag även dela med mig av min lycka! Många vet ju att jag pluggar till uska, det innebär att vi ska ha praktik vid två tillfällen, första hade jag nu i februari och min andra ska jag ha om 2 veckor och jag ska få ha praktik på ett ställe där jag verkligen vill jobba eller ja inom något jag vill jobba med. Grejen är att jag vill typ jobba med barn, dvs förlossning, neo eller BB men även vill jag jobbar med kvinnor dvs abort, gynekologiska besvär osv och jag fick plats på gynavdelningen och BB och neo är på samma plan. Och jag låg på den avdelningen när jag låg inne nu i april. Är så glad och ska bli så spännande!
Men ska upp nu och försöka ta en kopp te eller något.

Likes

Comments

Detta med cravings är ju sjukt jobbigt haha. har egentligen inga stora än men de som jag mest blir sugen på är salt dvs saltgurka, popcorn och oliver. De sägs ju att om man är sugen på salt och surt så ska de ju vara en liten pöjk man har i magen men för mig stämde de då inte. När jag väntade Melinda så hade jag jättstort beroende av saltgurka, djungelvrål och popcorn men de visade sig vara en tjej.

Just nu sitter jag här och tjockar mig, först glass och snart pizza. Kollar även lite bebiskläder och vagnar, nog något av de mysigaste finns. Samtidigt som jag känner den lilla i magen röra sig.

Idag går jag även in i vecka 18 (17+0) enligt 1177s graviditetskalender så är fostret nu 20 cm långt från huvudet till fötterna. och väger ungefär 250 gram. Även fingrar och tår börjar bli mer tydligare nu.

Tänk att halva graviditeten snart har gått och det har ju gått hur snabbt som helst, tänk då va resten av den andra halvan går.

Ska Kolla lite youtube och bara mysa mig ner nu.

Likes

Comments

Känns så skönt att vara tillbaka efter över 1 år. Hade en blogg här tidigare men efter jag fick barn så tyckte jag inte riktigt att den bloggen var så passande att finnas kvar så tog bort allt och tänkte att jag börjar om på nytt, med ny blogg, nya inlägg.

Vad har hänt sen sist? Jo min älskade dotter har blivit 2 år, hon har nyligen haft sommarlov och ska väl snart börja dagis igen. Jag har även bytt jobb, dock inom samma yrke men på en annan ort så nu jobbar jag på två ställen. Jag har även börjat plugga och har väl pluggat i snart 1 år och ska bli klar med själva utbildningen i mars/april 2018 om allt går som planerat.

Den 16 maj, exakt 3 månader sen plussade jag återigen på stickan, dvs jag väntar en till liten bebis. Många tankar och har inte riktigt fattat att jag snart ska bli tvåbarnsmamma. Men de kommer säkert snart.

Nu ska jag upp och ta en dusch och sedan göra klart det sista i plugget inom denna kurs som är vårdpedagogik och handledning.

Likes

Comments

Nya inlägg