Header

Som ni sett på rubriken är ett liv med allergi, väldigt tråkigt och jobbigt. Jag har alltid varit allergisk men har gått upp och ner i perioder. Jag är allergisk mot mjölkprotein. Mjölkprotein finns i NÄSTAN ALLT! Det är svårt att undvika och jobbigt att stå ifrån, i en del lägen. Detta innebär att min kropp inte kan hantera mjölkprotein. Får jag i mig det får jag kramp i magen. När jag var liten kunde inte ens min mamma äta mjölkprotein. För att min kropp reagerade. Efter ett tag kunde min kropp halvt hantera mjölkproteinet i min kost. Jag hade kramp i magen varje dag. Det var något jag var van vid. När jag är hos kompisar äter jag vanlig mat för attt jag inte vill besvära deras föräldrar. Det är på min bekostnad. men iaf så är allergi typ det tråkigaste som finns.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag provade jag en av alla metoder som ska få håret att växa på 1 dag. Jag tror det funkar😊. Mitt hår känns längre och är mjukt🙌🏻💕 Iaf det jag använde va 1 ägg, ca 2 tsk honung och 2 tak olivolja. Mixa allting och applicera i hårbotten, massera sedan med både huvudet vanligt och upp & ner. Tvätta håret sen. Är det ngn som vet hur ofta det ska göras?💕 ska testa och göra det innan jag tvättar håret varje vecka iaf🌸 Så nu ska jag bara vänta på resultat

​p.s bilden i mitten är tagen i Sverige nt i Lima😂 D.s

Likes

Comments

I fredags hade jag avslutning! Det ska bli skönt att ha lov, men ska plugga lite ändå. Vi hade avslutning och efter det fick vi mat i skolan, men maten var slut. På in skola får man gå och äta pizza när maten är slut. Maten gör hela högstadiet va slut. Haha så pizzerian tjänade bra. Efter det bakade jag och några kompisar. Vi bakade pepparkakor, bullar och gjorde ett marabou choklad hus.

Likes

Comments

Skolan har varit väldigt intensiv, fast vi har haft de sista inlämningarna och proven nu. Detta innebär att jag har tid att blogga igen, men det går INTE utan er!!! Snälla hjälp mig med vilka inlägg jag ska göra! Ha det bäst så hörs vi.

P.S min instagram är O-privat ett litet tag nu, så passa på och följ insta: JohannaAannahoJ

Likes

Comments

​Jag hade ett skönt och avslappnat lov. Jag träffade mina kusiner och kompisar. Vi åkte och badade och va på Ullared💎. I vilket fall så slutade lovet med att jag blev förkyld. 

Hoppas ni hade ett bra lov och gjorde roliga saker💫

Kram💕

Likes

Comments

​Den här veckan kommer att vara ganska chill för min del. Eftersom att jag ska praoa! Just nu sitter jag utanför shoppingcentret där butiken jag ska praoa i ligger. De öppnar så jag kommer in i byggnaden samtidigt som jag ska vara i butiken. Men a ja hoppas ni får en bra dag och en bra vecka iaf!🦄

Kram😊💕

Likes

Comments

Jag är ganska tidig och har redan börjat tänka på vas jag önskar mig i julklapp. Så här är lite grejer jag önskar mig och affärer de finns i!!!

​blå mått, visp och slickepott: cervera 50-150kr/st

Kakstämplar: cervera 99kr

Blå/rosa sagaform take away mugg: cervera 149kr

Mjölsikt: cervera ca.99kr

Shorts som liknar en kjol: newyorker 199kr

Likes

Comments

Förra helgen var jag i Bua. Jag och ett gäng andra ungdomar ledde en ungdomshelg som hette mer av Gud. Det var fantastiskt och det var verkligen gudsnärvaro där! På vägen hem åkte vi förbi Ullared. Vill ni ha en haul får ni kommentera.!

Likes

Comments

25-26 September var jag på bok&biblioteksmässan i Göteborg. Jag var där med skolan det var jag, 3 killar i 7:an och 2 tjejer i 6:an. Vi hade det helt fantastiskt!! Inte minst fotokrigen på tåget både på vägen dit och hem. Alla kändisar vi träffade och seminariet vi kom in på! En pinsam sak som hände var på spårvagnen. Vi stod på ett trappsteg och jag tappar balansen i en sväng, min hand åker direkt till något att hålla sig i. Det roliga är att min nagel åkte emot en stolpe och flög iväg (lösnagel). Den hamnade på ett säte lite längre bort. Sen var det ju såklart någon som satte sig på den😂. Vi stod bara där och skratta sen. Vi var även på Liseberg. Det var så lite folk att det inte var kö någonstans. Vi fick vänta i. 10min på Mechanica, det var den längsta kön vi åkte Helix minst 10 gånger och åkte i princip allting. Resan slutade med att vi åkte paddan båt på kanalen.

Likes

Comments

Idag på väg hem från skolan så stanna jag på mcDonalds. Jag har deras app och hade fått en gratis shakerfries för att jag spelat el Sombrero. Fatta att jag blev besviken.... De sålde inga shakerfries!! Så jag parkerade cykeln i onödan och gick 100m extra i onödan. Men iaf så kom jag hem senare och hungrigare. Det är ju donken som förlorar på det inte jag! Ha det bäst och glöm inte att kommentera vad ni vill läsa här på bloggen!!

Kram😊

​p.s orelaterad bild d.s

Likes

Comments