Möt 63-åriga Lyn ..mitt "goals"...och den absolut coolaste katten i min bok!

"I started Accidental Icon because I was having trouble finding a fashion blog or magazine that offered an urban, modern, intellectual aesthetic but also spoke to women who live what I call “interesting but ordinary lives” in cities. Women (like me) who are not famous or celebrities but are smart, creative, fashion forward, fit, thoughtful, engaged, related and most importantly clear and comfortable with who they are.."

Gå in och kolla..läs och inspireras här !


Likes

Comments

Det jag gillar med dessa och andra "statement earrings" är att kombinera dom med det enkla! Till en enkel t-shirt, en stickad tröja, armyjackan eller till en hoodie....party en vardag liksom!


"You can't cry on a diamond's shoulder, and diamonds won't keep you warm at night, but they're sure fun when the sun shines." /Elizabeth Taylor

Likes

Comments

Startade min dag på Rapunzel här i Uppsala med en minimal uppfräschning...första gången jag var där och det var så himla fint! Väldigt skön stämning där inne med :) .


Måndagspåsarna under ögonen var svåra att dölja idag...sen är inte ljuset i Zaras provrum optimalt heller hahaha. Grågröna toner idag och min J.Lindebergväska jag fick av fina Jessy! (bilderna är tyvärr rätt dåliga/suddiga)


Ville ha dessa...men det var innan jag kollade ut samt kollade vädret...för kallt!

Likes

Comments

Som jag tyvärr själv inte var på..=(..dock uppdaterades det flitigt på alla sociala medier så man missade inte så mycket ändå haha. Nog att det scandinaviska modet är stort och i tiden men tycker nog att många av årets gäster var lite tråkiga klädmässigt...är det någon gala som man kan gå utanför boxen i både färg och form så är det just på ELLE-galan! Tycker många "safeade" i år. Men jag har samlat några looks jag gillade här under!

Likes

Comments

Tänk om man fick drömsnubben...hade den där superkroppen...landade det där drömjobbet...vann budgivningen på drömlägenheten och kunde resa vart som helst när som helst...

Skulle man vara helt lycklig då...?

Och vill man inte vara lika djup så kan man bara kolla på bilderna...dom är fina!

Likes

Comments

Jag är en av dom som lider extreeemt mycket av dessa mörka vidriga månader Sverige bjuder på varje år! Det spelar ingen roll hur många hundralappar jag lägger ner på specialbeställda D-Vitaminer och dyligt. För att sammanfatta det kort..Oktober-April är jag en betydligt större bitch än de andra månaderna! Är överlag genomgående på dåligt humör..,tryck mot bröstet har svårt att andas och energin är på 0. Så när jag ser alla dessa bilder från Thiland, Bali, Mexico, SriLanka i diverse flöden så blir jag enbart sur. Dels pga ren svensk avundsjuka såklart men mest pga att jag faktiskt mår så pass dåligt som jag gör under dessa månader. (och nej..,mitt liv har inte gett mig det utrymmet att vara glad för andras skull..inte än i allafall.) För några år sen var det kanske någon som åkte men nu verkar var och varannan vunnit på lotto och drar minst två veckor någonstans under dessa månader...även lite kortare till flera ställen med...och då ska vi även tillägga att dom inte direkt sitter hemma på sommaren heller.

Sen nu försöker jag även ta tillbaka min kropp...=Utesluta precis allt som är kul och gott...addera träning på det..ni som känner mig vet att detta inte direkt är en humörhöjare för mig. Jag är en av dem som INTE blir piggare av träning och bra kost....fråga mig inte varför men så har det alltid varit. Fick även genernas gen som gör att jag går upp 3kg bara av att ens tänka på en nutellabulle..det tackar vi för.

Tack för att jag fick skriva av mig bloggen!

Inlägget är sponsrat av Bitterfi**an.se


Annars då....?

Igår tog jag min första långa PW för detta år....lyssnade på podden Freakshow ! "Komikerna Messiah Hallberg & Jakob Öqvist bjuder på en sprakande late night show där de tillsammans med roliga gäster skärskådar den absurda nöjesvärlden, Freakshow!"

Totalt min humor vilket resulterar i det här med att ensamt skratta högt offentligt....beroende då på exakt när man träffar på mig under rundan möts man av två olika alternativ... 1. Det där stora jätteleendet man har precis innan man brister ut i skratt...då får man ett leende tillbaka med en tankebubbla över personen..."Oj vad hon verkar levnadsglad och lycklig!"...vilket vi alla vet att så inte är fallet. Eller.. 2. När någon stackare möter mig mitt i gapskrattet som jag även försöker dölja vilket enbart gör det ännu konstigare...då får man en undrande blick med tankebubblan "Oj...måste rymt från någon vårdavdelning....inte helt hundra i allafall.." Vilket till viss del är sant.;)

Med andra ord lyssna! Det blir kul! =)


Köpte även med mig lite sommar hem från Ikea...smidigt ändå!

Likes

Comments

Dental Teeth Whitening kit 44% Carbamide Peroxide Bleaching System Oral Gel! Får återkomma med resultat och bedömning. 😁

Likes

Comments