Började min morgon med Bananpannkaka! Bilderna är ej arrangerade...inte alls! ;)

(Och varför hänger mina tulpaner?!)


Är det någon gång man möjligtvis går in på Indiska (Om vi ska vara helt ärliga nu) så är det när man ska åka iväg till varmare breddgrader...så idag blev det ett besök och möttes av denna "pyjamas"! Finare irl kan jag meddela och jag har en egen vision/styling i mitt huvud hur denna kommer bli super till någon kväll i Spanien. Fanns faktiskt mycket fint bara man sållar ut "kulturtant" massan!


Sen Blev jag rånad av Solkrämer! Dyra saker det där men nödvändigt! Solglasögonen från Zara är en variant av RayBans runda men med en egen twist...Glitter hade 20% på allt så detta skal kan ha följt med hem...sen "måste" man ju ha någon tropisk lotion med sig för optimal känsla! =) Finns på KICKS för just nu 30 pix!


Känslan när man testar sina bikinis i slutet på Feb....tur det finns lite tid kvar innan den riktiga sommaren så man hinner styra upp sig lite...vintervikt/kropp är bara förnamnet!

Likes

Comments

"A Paradise ..... Fuerteventura

An Oasis ..........Corralejo

A Dream ...........The Grand Hotel Atlantis Bahia Real.

Surrounded by turquoise waters, bordered by spectacular beaches and the soft white sand dunes of Corralejo Natural Dune Park, you’ll find the Canary Island’s best kept secret – the Grand Hotel Atlantis Bahia Real.

Experience nature in its purest form, an island blessed with eternal spring.

The Grand Hotel Atlantis Bahia Real, a hidden treasure where the warm service, attention to detail, indulgent pampering and exceptional cuisine will make your stay an unforgettable reality.

Welcome to Fuerteventura,
Welcome to Corralejo,
Welcome to the Grand Hotel Atlantis Bahia Real, where the only thing that doesn’t rest is your imagination."


Efter en sån här fantastiskt cheesy beskrivning är mina förväntningar nu skyhöga! Idag fick jag nog Sverige! Mer än nog! Så den 6 Mars är det jag som boardar (inte jag personligen då..även att jag säkert skulle fixa den biffen med) ett plan till Fuerteventura! Solen är skyldig mig en hel del efter detta vidriga och mörka halvår så jag hoppas på en one on one med den jäkeln. Håller tummarna för något mindre med barn o mer pensionärer på planet samt en välfylld barvagn. Hört från två säkra källor att det kan vara blåsigt så min stora uppblåsbara Flamingo får nog tyvärr stanna hemma....

Vill ni kolla in hotellet mer så gör ni det här!

Likes

Comments

"I dag presenterade H&M Studio sin vårkollektion för 2017. Nytt för i år är att kedjan anammar begreppet "see now buy now" och att kläderna släpps direkt i butik.
Inför våren 2017 lanserar H&M konceptet ”see now buy now”, som går ut på att minska gapet mellan modevisning och att presentera kollektionerna i butik. H&M Studio kommer att presentera sin vårkollektion under Paris Fashion Week den 1 mars, och redan nu finns plaggen att spana in online."


Skorna kommer folk nog slåss om tippar jag på....

Spana in alla bilder här!

Likes

Comments

Denimskjorta Weekday Sjal/Rosett, Fake fur ,Solglasögon H&M Skinnleggings Gina Tricot Glittriga skor Zara Swagen, attityden, hårsvallet, dubbelhakan och the resting bitchface Johanna Stuxgren.Ni vet när man börjar uppskatta att köpa ett lite dyrare ljus...ljus som alltså inte är från IKEA...det mina damer och herrar är ett solklart ålderstecken! Detta doftar som Thailand 2002 när jag och pappa var där...nån rökelse eller nåt som doftade överallt i Ao Nang Krabi.

Fynddrottningen har varit i farten igen! Linne 199:-, Silverskor 129:- (REA), Vita spetsiga ballerinas !79:- (REA) allt från H&M!

Likes

Comments

Här kommer ett riktigt feelgood tips! Skräll att det kommer från mig jag vet men men.... Ni måste gå in och följa @somethingnavy på instagram! Mycket för att Arielle är svinsnygg, är en fashionista, hon bjuder på dig själv och tipsar om bra produkter etc men mest pga henne underbara dotter Ruby!! Så kär i detta barn och funderar på att kidnappa!

Btw är det mest på instastories Ruby florerar så kolla där!

Update! Ruby har nu även en egen insta @something_ruby!

Likes

Comments

Att vara singel kan vara tufft som det är... och att även ha en hel jävla dag för att verkligen trycka på den punkten är fan inte ok! Har den här dagen någonsin varit rolig..? Vare sig man har haft snubbe eller ej så känns den bara ÅNGEST. Det som är nytt för i år är att jag kommer att "fira" helt ensam...åren innan har vi styrt middagar eller hittat på något men inte i år. Förutom de tulpaner och jordgubbar jag köpt till mig själv så fick jag faktiskt ett bud....japp...helt sant...hade dock gett mitt liv för att få sippa på en drink under en palm istället...(även om jag självklart är tacksam för blommorna)...."Man sitter ju hellre själv under en palm på alla 💗 dag än ensam i sitt hem..." som jag brukar säga..😏🌴 Och ja...jag kan redan ha tryckt mer än hälften av chokladen!Update! Lagom till att sista chokladbiten tog slut kom Josse förbi med denna fantastiska påse!😍

Likes

Comments