Ni måste ha en vision om hur det kan se ut och funka med rätt saker till! Det är jag fasiken King på! #ödmjuk Denna skönhet hänger intryckt på en reastång med ett gäng till likadana...aka "sånt ingen köper"....det är där Johanna Stuxgren går in och kollar....det som ratas av massan men som jag sen omvandlar till en guldoutfit! 200 pix får du ge för härligheten!

Och den kommer från Lindex! På rea i butik men ej på nätet...hmm konstigt.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

"You can call me a slut, you can call me a liar.

I got so many names now, I can't even deny it.
You can call me a thief, and put up a fight, and bury me six feet under the ground.
But if you think I look mad today, you should have seen me yesterday.
You can call me a beauty, you can call me a beast, but it's nobodys business, what I do or please.

This song is from me to you. You make me mad and you make me blue.
You're looking like I do, you know I can see you.
We dance to the same groove, but I've got the right moves.
Hope you're happy now, but I'm not giving in.
I hope you're satisfied with your bullshit and your lies.
Hope you're happy now, but I'm not giving up.
I hope you're satisfied, can't bury me alive."


Vissa dagar vet man bara....man vet så fort man öppnar ögonen på morgonen......sorgen, ilskan, ledsamheten,sveken....ja allt och alla som på något vis gjort eller fortfarande gör en illa dyker upp i skallen och i hjärta.....som en jäkla tsunami slår den undan fötterna på en! Sveken svider och såren öppnas upp på nytt.....frågor.....ilska....tårar....mer frågor...ännu mer ilska...att acceptera är svårt......har man sårat mig blir det också svårt......att glömma ,förlåta och gå vidare har aldrig varit min starka sida.....jag ger allt om jag bryr mig och gör inte andra det tillbaka så blir det stökigt....personligt....jag är känslig för sånt och tar det oerhört hårt. Sätter oftast folk högre upp än dom sätter mig....

Så vad har jag då gjort för att för att skingra tankarna.....gått till gymmet (noll motivation)....lyssnat på The Sounds och hängt med världens bästa Dexter!

Vi hoppas på morgondagen istället!

Likes

Comments


Alltså vilken midsommar vi fick! Kusten, miljön, maten och fina sköna människor! Energikick minst sagt!"Om jag håller i vasen så ser det mer lättsamt och somrigt ut!".....för det är ju vanligt att man glider runt en pool med en blomvas i famnen...händer dagligen ju..;)Alltså dukningen!! Ja Älskar hela upplägget här! Blommor,färg och trendigt på samma gång.....kusse är också fin såklart...:)Massa god mat och Sill från Hambergs!Japp! Till och med Fröken Stuxgren dansade runt stången och sjöng små grodorna som aldrig förr!Midsommardagen bjöd på häng och mat i Öregrund!
Stort TACK ALLA inblandade! Så tacksam för detta! 💗

Likes

Comments

Så....detta är alltså vad jag söker! Snubben som vågar....snubben som ej är rädd för att stå ut och som passionerat leker med mode! VART FINNS NI?!?! Vart kan man hitta er? Kan man beställa en?.....och varför är ni så få?!?!

Likes

Comments

Efter jobbet i Fredags åkte jag direkt hem till pappa! Grillning och hela släkten från båda sidorna var samlade! (nästan i allafall) Så kul och trevligt....mindre roligt att jobba dagen efter ..men men...vi klarade det med!;)


Testade det blåa vinet...ingen hit tyvärr och åt sommarens första kräftor!


Ledighetskommitén!


Sommarens tofflor är beställda! Blev dessa från WERA Stockholm.


Två looks jag gillar!


Vad jag vill få tag på denna "gamla" kaftan från Acne!!

Färg! Sommarmodet får gå i Grönt, Rött, Gult och Blått a la 90-tals nyanser (Tänk Robert Broberg! Kids..ni får googla!)

Likes

Comments

Idag hade jag ett möte klockan 09.00 på stan och passade därför på innan att smita in på Rådhusets "för" sommarrea! Fanns rätt mycket fint...fanns även rätt mycket fint som EJ var på rea med! Ha ha..så typiskt mig!

Blev i allafall en rea-t-shirt och två plagg från F/W17 (nyheter!) Allt från GANNI. Kjolen blir given att ha på midsommar ute på kusten...och blir säkert nån av tröjorna till med. =)

Annars kör vi ett danspass ikväll.....Pulled Pork i pitabröd till middag och sen väntar tre intensiva arbetsdagar/pass för min del.

Trevlig Helg ni som är lediga!


Likes

Comments

Har hunnit med lite jobb..,rea-shoppat och träffat upp en gammal vän på vin/mat och update!


Fick en inbjudan av fina Mathilda till Flustrets Sommarpremiär så jag och Jossan tog på oss varsitt glatt läppstift och pep förbi! Vin,mingel och Hoffmaestro på scen!


Tips! Denna jacka finns nu på BikBoks-rea!


Vi har bokat en 11-nätters resa till Mallis! Längtar!! 16 Juli drar vi!


Feelgood- klipp med dessa två sköningar!


Hunnit med lite promenader/testat nya snapchatfilter #moget, lekt med Josses Vincent #guldunge och hängt med hans fina mamma med såklart....spanat på rosa hus..


Over and Out! /J.S

Likes

Comments