Ni hittar den på ZARA för 499kr! Om den finns kvar!;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments


Fest, Bakfylla, Feber/sjukstuga, Stormen "Klara", Silvana , Frank och Lana men mest skratt, roliga incidenter och minnen för livet!

Sov i ca två dygn efter denna helg! Hahaha.. Något vi vet sen tidigare är att saker och ting gärna drabbar oss (mig och Jessy) vi har varit med om det mesta ihop men kan oftast skratta åt det sen.

Vi blev fulla och extremt bakfulla..,vi blev sjuka, vi har varit övertrötta och vi hamnade mitt i en storm! Vi var dock två av de lyckliga som tog oss in i en byggnad så vi blev bara lite blöta....har i efterhand förstått att det var illa...väldigt illa och att vi hade tur!

Festivalen levererar som alltid, hipp, trendig, bra mat, bra med bajamajor och bra artister! Finns ingen festival i Sverige åtminstone som ens kommer i närheten av denna i ett industriområde i Helsingfors! Älskar FLOW!

Fattar inte varför kvalitén på vissa bilder är så dålig....har även gått segt med detta inlägg som jag ändå pysslat med i nån dag nu...allt segar liksom!Stormen "Klara" kom på besök!Silvana ägde som vanligt!


Likes

Comments


Älskar regniga Söndagar! Sånna här dagar älskar jag även att vara singel och barnlös....inga måsten om tex trött middag hos svärföräldrar....dop....... barnkalas eller rasta barn i nån blöt lekpark....största planen för dagen är att röja upp lite i mitt hem....fortfarande i pyjamas då....slöglo på tv och vetskapen om en blåbärsglass i frysen.....

Annars ska jag träna imorgon....är nervös på riktigt....ska även börja packa till Finland, FLOW och Jessy!! (tors-mån). Det ska regna men hoppas på ett mirakel då största delen av festivalen sker utomhus. Ska se Lana Del Ray, Silvana och Frank Ocean live bland andra! Hela området är uppbyggt i ett industriområde och jäkligt freakat och coolt....passar mig som handen i handsken med andra ord! ;) Mina outfits passar dock inte i regn så vädret får som sagt kamma sig helt enkelt!!Man behöver alltid se en bild på Jared...alltid!Funderar lite på höstfrillor....nåt liknande kanske...fast mer med min naturliga hårfärg i botten.....Gillar dessa färgtoner och ränder skarpt!Om vi säger såhär....tror inte Anine Bings dotter Bianca kommer att få några större problem här i livet.....även kallat född med goda förutsättningar....redan modell typ! Sen addera snygga coola föräldrar och en mamma med eget klädmärke...drömmen ju!Jag för nån dag sen......more is more! #blingblingJackornas mamma på Rådhuset!! Acne!Helgens drömmöhippa för Pernille Teisbaek! Dom körde alltså på Pretty Woman tema! Fantastiskt ju!Man kan tydligen designa sina EGNA GUCCI skor!!Den här lägenheten hade man inte tackat nej till!Veckans humor!! =)Min lördagskväll summerat i en bild! Addera godis och de sista avsnitten på Ozark med.Det här linnet från Day Birger Et Mikkelsen har fastnat lite på näthinnan....men 1199kr för ett linne....tvek.Avslutar med några välskrivna ord om mig......;) Trevlig Söndag!


Likes

Comments

SHIT VAD MAN VILL TILLBAKA! Sista kvällen i den här gula drömmen från Sofi och Frida Fahrmans kollektion för ELLOS!


Varje kväll!

  • Resa
  • 165 readers

Likes

Comments


Första gången tar jag in en text....och som jag inte direkt tycker är tramsig....är detta slutmålet kanske.....vägen dit är svinlång....branta backar och skyhöga berg måste bestigas utan skyddsnät... och jag HAR tagit skada av mina erfarenheter.Senaste året har varit tufft minst sagt....mycket har hänt...jag tar nog in saker lite i efterhand vilket gör att ibland kommer det ikapp mig och jag blir platt...lägger mig frivilligt liksom....ingen ork och jag får känna allt och inget på samma gång...

Just nu är en sån period....jag är sänkt, golvad.....dålig sömn och mycket mardrömmar! Dock efter alla dessa år med skiten (psykisk ohälsa) har jag lärt mig att till viss mån förstå varför....just nu vet jag att ångesten..hjärtklappningen beror på att jag kommit hem från en resa....jag älskar att vara borta....jag har gått upp massor i vikt vilket jag lider av dagligen.....det beror också på att jag inte är nöjd med min livssituation......det beror på ålder och tankar om det...samt vad det gör med det biologiska.....och han den där "rätte"..ska han dyka upp nån gång eller är det helt enkelt inte för mig..?!

Smärtan beror också på att det börjar närma sig årsdagen....årsdagen då min absolut bästa vän helt kallt dumpade mig för en snubbe.....utan att facea mig....utan att prata med mig eller om det.....bara knippsade alla band direkt utan nån förklaring....inte ett jävla ord var jag värd efter alla år. Aldrig varit med om en sån feghet......

Jag saknar henne så det gör ont vissa dagar....hon var min värld......men hur kan man förlåta nåt sånt...?! Vem gör så?!

Jag var också med om ett våldtäktsförsök i början av sommaren.....jag är chill med det...på riktigt...allt slutade ju bra men visst händer det att de där fyra stirrande ögonen (dom var två st) dyker upp i huvudet ibland......

Jag saknar Gotland....man blir inte hel om man inte varit där något på sommaren.....

Ska man bryta upp allt...flytta....? Vart?.....eller är man för gammal för det med som med de mesta now days......... /J.S


Likes

Comments


PLAYA ES TRENC!

"En av Mallorcas mest populära stränder är Playa Es Trenc och det är inte svårt att förstå. Trots risk för mycket folk så är den väl värd ett besök. En otroligt vacker och stor strand där halva delen även välkomnar nudister!"

Lite bökigt att ta sig dit men såå värt det!! Och kom tidigt för bäst upplevelse...vi fick 1-2 timmar i paradiset innan det inte fanns en sandplätt ledig! Finns stolar att hyra...sämre med toalett och mat tyvärr men det går försäljare och säljer dryck, frukt och säkert nån macka med.Älskade gränder i Palma....sugen på ett återbesök i mars när jag fyller år....."fira" födelsedag liksom......komsi komsi! ;)Kan flytta in i den här affären!Snöglobens mamma!


Likes

Comments


Hade tvättid och skulle träna.....blev en spontanare till MOS istället! Vi kom i bra tid men efter ca 2 h började det fyllas på så då drog vi oss mot bilen...


Så stor som jag är nu (Pga måendet sista året) har jag nog aldrig varit...trots den dagliga ångesten och kampen (Mat/Vikt) så försöker jag ändå klä mig så "roligt" som det går liksom.....av det jag har att jobba med just nu...hitta rätt vinklar är också ett måste!


Troja och kjol i ett för 59kr P&B. Jeans Gina 99kr.

Oversized Bomber från ZARA 139kr. Mjukisar i 3/4-längd 99kr P&B.


Magisk jacka för 159kr P&B


ALLT PÅ SUPER-REA!!!

Likes

Comments

Alltså Palma! Vilken pärla! Hit vill jag igen...gränderna, husen, nära till vattnet, shopping och säkert mycket mer vi inte hann med denna gång.Här tog vi en avstickare så långt åt vänster man kunde komma i Playa de Palma.....märktes att det var mer locals här...fanns en liten surfbar.....gillart!


Likes

Comments

Ni vet ( ni som vet vet) när man kämpat med ångest i flera dagar...man tycker synd om sig själv...men man har inte direkt någon budget att prata om....(vilket gör att detta inlägg leder till ännu mera ångest)...MEN brinner man för style/mode så är det så himla svårt att titta bort när ett eller flera "kap" presenteras för en i butikerna just nu. REA!! Finns fortfarande så mycket bra där ute om man bara går in med rätta ögon!

Dagens tips blir att kolla in reorna!

Not to self...GÅ INTE ENS NER PÅ STAN DITT PUCKO!

Nu får jag ta ett sms-lån för att åka till Helsingfors nästa vecka...;)

  • 226 readers

Likes

Comments