Hej, här kommer lite bilder som jag och min mamma tog idag/ikväll. Blev väldigt nöjd med dem då jag inte trodde att det skulle funka med att göra dessa former, men jag blev glatt överraskad!😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi bara solar och badar här på Teneriffa🌴☀️☀️🏄🏼‍♀️ men idag åkte vi till stranden och testade på padlesurfing🏄🏼‍♀️ det var inte så svårt och det var väldigt kul😁

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag blogga, men nu ska vi till Teneriffa en vecka, så skönt! Vi har fått vårt rum och har super fin utsikt från balkongen. Det kommer komma fler fina bilder här ifrån senare.

Likes

Comments

Förra veckan började jag gymnasiet. Jag går hotell och turism programmet och trivs verkligen super bra. Jag har träffat nya kompisar och jag läser verkligen det jag vill lära mig. Jag pendlar med tåg och än så länge har det gått bra. Idag var jag och min klass på studiebesök på Quality Grand hotel i Kristianstad, det var jätte roligt och intressant att få en visning där och få äta av frukost buffén såklart😋.

Likes

Comments

Idag var vi på utflykt till Mandelmannsgård! Det har jag verkligen sett framemot länge och det var så fint överallt och kul att se. Vi gick också upp till det ensamma trädet. Så här är lite bilder jag tog där. 

Likes

Comments

Ikväll var jag iväg och fotade solnedgången. Det var knappt några moln på himlen så det var perfekt. Blev jätte nöjd med resultaten på bilderna.

Likes

Comments

Igår var vi ute en sväng på hovdala slott och jag fotade lite blommor i trädgården. Fick några fjärilar på bild också☺️

Sen på kvällen så åt vi tacos, det var supergott.

Likes

Comments

Idag åkte jag och min familj och en annan familj på utflykt. Vårt första stopp var på centrum i Munka Ljungby, där köpte vi glass och därefter åkte vi en liten bit till "tostarps tomaten" där vi köpte lite tomater.
Efter ännu mer bilåkande så kom vi fram till Afrika huset. En rolig upplevelse med mycket kunskap.

Sista stoppet var Café killeröd. Där tog vi en fika, jag tog en varm choklad och ett vaniljhjärta. Det var en super fin utsikt där vi satt också så fick några fina bilder.

Likes

Comments

Idag åkte vi till ett gårdsmejeri som heter "glada geten" som inte ligger så långt ifrån där jag bor. Där tog vi vars en macka med getost och salami på, den var jätte god. Sen gick vi in i gårdsbutiken och köpte några ostar och ett får som är på bilden.

Likes

Comments

Här är lite bilder som jag tog efter det hade regnat en dag. Vattendropparna låg som kristaller på bladen, super fint!
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, har bara njutit av att ha sommarlov.

Likes

Comments