Dagarna bara verkar att gå saktare och saktare, ångesten blir bara starkare och starkare för varje sekund som går. Känslan att vara fri och glad finns inte längre, det ända man känner är paniken, ångesten, oron, rädslan och sorgen... Livet för var och en av oss krigare som lever inom dessa statliga fasoner, så kallade institutioner är som att vara med i ett krig som aldrig tar slut. Ett krig där du blir isolerad om du kämpar för dina rättigheter och din frihet. Ett krig full av psykoser, tårar och massa blodiga sår. Vi ungdomar kämpar i flera månader eller till och med år bara för att kunna uppfylla en liten önskan, önskan om att flytta hem och kunna le igen... Vi lever i dödens gränsland, vi vänder oss till gud och försöker att söka hjälp men det verkar som om till och med gud har svikit oss och bara vänt sin rygg mot oss, men saken är att vi krigare har blivit så vana med att folk vänder ryggen till oss och lämnar oss ensamma i stunder av nöd så att till slut så spelar det ingen roll längre om vem som står vid din sida eller ej. Man blir behandlad som om djur bakom dessa stora galler ända stunden du har av lugn och ro är när du sitter ute och röker en cigg, men inte ens då, för då sitter man helt ensam och tänker på sitt liv som går raka vägen till helvetet , till slut istället för att sitta där och njuta av stunden, så sitter man och önskar att denna lilla cigarrett som du håller mellan din två fingrar bara tar livet av dig så snabbt som möjligt, för att du orkar inte mer, du klarar inte av längre att sitta och tänka positivt, det ända du verkligen vill är att bara gå bort... Gå bort till ett ställe där du hör hemma, där man inte blir sedd som samhällets parasit... Samhällets odjur... Barnen som dina föräldrar varnade dig för... Är det så svårt att bara hjälpa någon istället för att låsa in en? Är det så svårt att hjälpa någon istället för att dra bort denna person ifrån sin familj och sitt hem? Är det så svårt? Snälla säg mig är det så svårt?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Med rubriken ni kanske tror det va värsta grejen, men jag lever på att överdriva lite saker hehe. Ja men nu går vi till saken. Alla stockholmare borde veta vad AMERIKA TUNNELN är, till och med dem som inte bor i Stockholm borde iallafall känna igen namnet.

Men ja, Amerika tunneln för er som inte vet är en övergiven tågstation, alltså vart tågar förr i tiden åkte förbi men inte nu längre alltså den är helt övergiven, o det är förbjudet att gå in på den men flera människor riskerar att bli tagna av vakter eller polisen bara för att gå igenom den p.g.a. adrenalinet man får där inne. O gissa vad? jag gick den! Egentligen så skulle vi ha gått 5 pers men dem andra vågade inte gå igenom så det va bara jag min kille o en liten ficklampa där inne hahaha. Allt börjar redan när du måste klättra över för att gå in i tunneln eftersom den har en enorm stålgrind som täcker hela entrén. (man känner sig som värsta krim hahaha)

Låt oss fortsätta, den är ca. en halv kilometer i extremt mörker o läskiga ljud tills du kommer ut på andra sida. Bara dem som har gått den på natten vet vad jag pratar om, DEN ÄR SKIT LÄSKIG. Men saken är att det är jätteroligt att gå igenom, det är en skön känsla. Asså ni som gillar skräckfilm ta era vänner o tagga till AMERIKA. Men jag måste erkänna att jag är rätt stolt över att ha klarat av det hahaha eftersom jag glömde min mobil igår så sökte jag upp en bild på Google för att visa er hur det är där inne, så ni har en aning om hur läskigt det är där inne. Redan igenom bilden kan man typ bajsa på sig hahah men det va ett bra sätt att peppa upp helgen hahah <3

Likes

Comments

Hej på er alla

Förlåt för att jag har varit borta men nu så är jag tillbaka o tänker stanna hehe. Eftersom ni är med mig fortfarande så tänkte jag att det skulle vara rätt att berätta varför jag har varit borta... Ja, jag har varit borta eftersom jag hade lite problem både fysiskt o psykiskt... Så jag mådde inte så bra för att vara inne, men nu är allt bra o jag hoppas på att kunna börja blogga om igen.

Men innan jag fortsätter så vill jag tack er som läst min blogg medans jag varit borta o gjort så att min blogg blev större... O mer så vill jag tacka er som kontaktat mig via mejl efter mitt första inlägg o givit mig så mycket bra respons <3 (för er som vill mejla mig o prata lite så är det bara skriva till johannamoraes00@outlook.com ).

O det finns mer! Jag har planer att skriva in något nytt minst 1-2 gånger per dag så jag hoppas att ni stödjer mig med att läsa min blogg o ge mig respons!!! HOPPAS NI GILLAR DET...

Puss puss gullisar 💗💗


Likes

Comments

Hej du som läser ,förresten tack så mycket för att du läser min blogg❤❤. Det va rätt länge sen jag skrev en blogg men nu så tänkte jag att jag skulle börja om eftersom min första gick så bra kanske denna kunde gå lika bra va? Ok låt mig berätta lite om mig själv så ni kan lära känna mig bättre, jag är en tjej i 15 års åldern heter Johanna Moraes o bor i Sverige mer specifikt Stockholm, jag är halv brasilianare och halv svensk. Många säger att jag är en glad människa,rolig o vara med, kan vara rätt sur på visa situationer men aa så är livet ju vem har aldrig varit sur va? haha jag fyller år den 8 maj förresten vilket är väldigt snart (eller kanske inte ). Lite mer om mig är att jag är en tjej som har gått över rätt jobbiga o tuffa saker o jag har alltid velat hjälpa folk för att inte gå genom det jag har gått,vissa kanske klara gå genom tuffa saker men kanske inte några så jag finns alltid här för att hjälpa ändå om du inte känner mig vilket kanske är bäst om du inte vill berätta vem du lägg bara på anonymt o jag svarar ändå det du skrev till mig med lika mycket kärlek som om du vore en del av min familj!!! Så aaa... det blir nog det jag e typ det jag sa till er nu och kanske lite mer men skulle inte kunna sitta hela dagen o skriva om mig ni skulle säkert bli uttråkade. Puss på er alla ❤❤❤

Likes

Comments