​För ungefär 2-3 år sen så hände något jag ALDRIG trodde skulle hända... Men det hände, jag fick tillbaka min andra halva, min bästa vän,min soulmate, min storasyster..

Efter så många år så fick vi tillbaka våran kontakt. Kommer ihåg exakt hur det var när jag träffade dig hemma hos min farmor jag kommer ihåg att vi kollade på varandra och du gick fram och hälsade på min pappa men inte på mig, men samma dag så ser jag att jag har fått en vänförfrågan från dig på Facebook, det kändes lite skumt att just du var hemma hos min farmor men fick ju veta varför senare men inte från dig - vilket hade varit bättre. Dagarna gick å vi började skriva med varandra och började ses varje dag när båda kunde... dagarna gick å vi fortsatte att träffas du ringde mig konstant varje gång du var i Ekholmen när du inte hade något att göra självklart åkte jag ju å träffade dig eller så kom du till mig och vi kollade film och bara umgicks vilket vi än idag gör men inte lika mycket. Idag umgås vi inte lika mycket med varandra som vi gjorde men vi har fortförande daglig kontakt med varandra och bara det betyder sjukt mycket. 

Du är en person alla borde ha i sitt liv för det finns ingen som är lika underbar som dig och som just förstår en som ingen annan kan göra. Med just dig i mitt liv så behöver inte jag någon annan för du är som flera personer fast du bara är en. Du är en person som man kan lita på i vått å torrt att just du skulle betyda så otroligt mycket för mig det trodde jag aldrig att nån skulle göra. Din vänskap är allt jag behöver att du är den ända äkta vännen jag typ har så är så sjukt underbar, du är en sån fantastisk person att du tar andra förre dig själv å att du alltid ställer upp för alla fast du kan ha det riktigt svårt å jobbigt. jag har nu haft med mig dig i mitt liv i 2-3 år och du gjorde dom åren så sjukt fantastiska iallafall 2017.. Alla sjuka saker vi har gjort tillsammans alla gånger vi har "festat" med varandra, MEN det finns ju ännu mer personer som har gjort mitt 2017 väldigt bra oxå å det är ju ALLA andra som vi har varit med . 

Men just du har gjort mitt LIV å mitt ÅR så sjukt underbart så jag vill ha med dig hela livet ut, låta våra framtida barn växa upp med varandra helt enkelt så ska vi hålla tills döden skiljer oss åt. Du är allt jag behöver ha i mitt liv å Tack bästa underbaraste människa för att du gjorde mitt liv så här, du är guld värld å jag älskar dig mer än vad ord kan beskrivas.

DIG VILL JAG INTE FÖRLORA; ÄLSKAR DIG NÅGOT OTROLIGT MIN BÄSTA VÄN!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Det var ett tag sen jag skrev något här, men det har inte hänt så mycket saker sen sist. Har haft en väldigt skön vecka för det har varit en sån skön skoldag där det knappt har hänt något för det har varit lite annat in för jullovet.. Men nu är äntligen jullovet här och det är bara 3 dagar kvar till julafton och jag är sååå taggad på nåde julafton och nyår! har ni några planer in för nyår? Det vara bara det jag hade för idag, ha det bäst :)

Likes

Comments

​Hejsan!

Ska lite kort förklara vad jag har gjort under min lördag... Lördagen började väldigt segt, senare på kvällen så åkte jag iväg med en kompis och vi åkte iväg och träffade några sen efter det åkte vi hem till mig och hade lite mys och kollade på film - jag ska snart gå och lägga mig tänkte jag, så jag säger nu godnatt och hoppas att ni har haft en toppen Lördag! :)

Likes

Comments

​Hej

Tänkte förklara lite varför jag just valde att börja med en blogg... Har känt efter att jag behövde hitta ett ställe där jag kunde skriva av mig lite om min vardag osv, så tänkte för mig själv - "varför inte skaffa en blogg så jag kan skriva av mig lite?" lite så var det.. Och till slut så blev det att jag gjorde en. Kommer lägga upp lite om mina dagar och vad som händer runt om osv men ni får gärna komma med förslag om vad ni vill läsa också - kommer dock inte lägga upp varje dag kommer nog lägga upp lite då och då ibland när jag känner för de också men det märker ni hur mycket det blir :)  men jag hoppas att ni kommer gilla det jag kommer skriva om här och att de kommer att ge er lite tips på saker :)

Likes

Comments

Inget är som att ha såna underbar vän som dig, vi har gått igenom så sjukt mycket tillsammans - visst vi har haft våra dagar då vi har tjafsat osv men vi har ju alltid hittat tillbaka. Att en människa som du skulle betyda såhär mycket för mig som du nu gör trodde jag aldrig att någon skulle göra. Du är en person som tänker på andra innan du tänker på dig själv för du vill att alla ska må bra innan du får dig själv att må bra, men det betyder bara att du är så sjukt omtänksam av dig vilket gör mig så sjukt stolt - jag vet att du ville att jag skulle skriva ett inlägg om oss men det här kommer typ bara bli om dig för då får jag skriva mina saker som jag tycker om dig! Jag vet att både du och jag har svårt att visa för varandra hur stolta vi är över varandra men det spelar ingen roll för så länge jag har dig vid min sida så kan jag inget mindre vara mer stolt över dig och att du just valde att ta tillbaka mig i ditt liv efter vårt tjafs det är något jag aldrig kommer förstå. När jag väl förstå att våran en gång var över då tänkte jag mer för mig själv... "vem fan ska jag nu kunna ha långa samtal med" och "vem ska jag nu kunna lita på när min största del av mitt liv är borta" då slog mig tanken att jag aldrig skulle kunna klara mig utan en sån människa som dig, du har en STOR plats i mitt liv och det kommer du alltid ha det är ingen som kommer kunna ändra på det! Asså ärligt så fuck dom som försöker förstöra någon sån här fantastisk vänskap som vi har! Det är du och jag och ingen annan bara vi, vad folk än säger om våran vänskap så kommer du alltid att vara min allra bästa vän som förstår mig som ingen annan. Tänk oss tillsammans resten av våra liv, gå på varandras bröllop, gå på varandras dopp när vi blir mer "vuxna" och skaffar oss egna barn i framtid, att båda blir gudmor till varandras barn och umgås resten av livet... Det kan jag säga att det är goals! Men med allt det här så vill jag bara säg att du är en sån underbar människa som jag aldrig vill förlora, du är en sån sjukt fantastisk vän och lite till , du är min fucking soulmate i alla läggen! vill bara säga en sista sak och det är att JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!!!

Likes

Comments