ni kanske undrar varför jag inte gjort något inlägg på typ 50 år nej men, jag håller på med en ny blogg på blogg.se i stället för jag tycker det e så sjukt mycket änklare där så efter jag är klar så kommer den nya bloggen upp så håll ögonen öppna. 

Likes

Comments

Jag önskar att ni kunde vara så sjukt snälla å gå in på facebook och gå in på hööks sverige å rösta på mitt bidrag det skulle betyda så sjukt mycket då jag skulle köpt ridkläder från hööks till min bästa kompis men hon vet inte att det e hon än eftersom jag har fler hoppas ni röstar, skulle betyda guld.. nohttp://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_140330159473974&app_data=10338 tryck på länken där mitt bidrag finns

Likes

Comments

Nu hade jag tänkt att tipsa om en blogg. Det är min kompis Alva hon är så jävla underbar och om inte hon skulle funnits så skulle jag inte kunna klara mig. Hon betyder guld för mig. Jag tycker att ni ska kolla in på hennes blogg nu med det samma :D Hon har en av dom bästa bloggarna jag vet. Den handlar om hennes liv vissa inlägg är lite känsliga och är väldigt sorliga om henns liv men hon är en tjej som aldrig ger upp nohttp://www.nattstad.se/alvahalvordsson snälla gör mig as stolt nu och kolla in hennes fina blogg. 

Likes

Comments

Det har hänt jag gav nyss upp min dröm :( Han sa att jag inte har några vänner vad fan är det för fel på mig kan någon berätta? Ingen gillar mig ju cool

Likes

Comments

Tack fina mamma. Får en väska helt plötsligt när denna sjuklingen sitter i soffan :)

Likes

Comments

Längtar som as till 27 och sista april :D 27 kommer nog en haul då man ska på marknad wop wop

Likes

Comments

Längtar som as till 27 och sista april :D 27 kommer nog en haul då man ska på marknad wop wop

Likes

Comments

God morgon alla där ute. Just nu sitter jag med datorn i knät vid tvn och ser på något random pogram. 
I dag vet jag inte riktigt vad som står på schemat blir väll att va med nån kompis eller något. Om ni har tips på vad jag ska göra för inlägg eller tips på videos SKRIV DÅ.!!!! jag behöver verkligen hjälp har typ sklut på idér om vad jag kan göra. Men nu får det väl att fortsätta chille dilla och få på sig något annat en pyjamas hihi.. 

Hare gött så ses vi no

 

Likes

Comments