I'm collecting sunlight, sunlight, sunlight for a rainy day

I'm collecting sunlight, sunlight, sunlight for when the skies are grey
You're the only one to whom I promised the sun
I'll let it shine on you 'til all the clouds are gone
So I'm collecting sunlight, for a rainy day, yeah yeah yeah
For a rainy

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså KOLLA BARA!!

Inte utan att mitt hjärta brister i tusen bitar. Man vet inte hur värdefullt något är tills man förlorar det. Jag fick alltså äran att umgås med dessa guldklimpar flera dagar i veckan. Och visst förstod jag det även då, vilket privilegium det var. Men jag förstår det kanske ännu mera nu. Det enda jag vill är att kramas med er. Trots att vi inte, överhuvud taget förstod varandra så hade vi alltid roligt. Man behöver inte kunna prata för att skratta och busa. Det finns många fler sätt att kommunicera på utöver att prata. En kram, en blick, att putta fart på gungan, att kasta en boll, att dela en vattenflaska. Det ligger något i att handlingar väger tyngre än ord. Mina kids! Jag saknar er. Jag hoppas att ni förstår hur värdefulla ni är. Dessa barn är liksom denna världens framtid. Hur kan man inte visa dom kärlek. Hur kan man inte behandla dom med respekt. Det är liksom obegripligt. Varje barn, oavsett bakgrund, har rätt att behandlas med respekt och att få komma till tals. Alla barn har rätt till att leka, vila och fritid. Alla barn har rätt till utbildning. Eller rättare sagt alla barn SKA ha rätt till detta men långt ifrån alla har det. För trots att det är en självklarhet för mig så delar tydligen inte alla min åsikt om detta, för tro det eller ej så behandlas inte alla barn med värdighet och respekt. Och jag tror knappast att detta är en nyhet för någon. Men vad gör vi åt det? I slutet av 2015 fanns det 21,3 miljoner flyktingar i världen. Deras livssituation är farlig och desperat att de tvingas fly över en gräns för att söka skydd i ett närliggande land. Många av dessa barn. Barn som inte ens har fått en chans att starta sina liv, som inte har haft en chans att ändra eller påverka deras livssituation. För dom handlar allt om att överleva. Detta är ett problem. Detta är ett stort problem eftersom att barnen är vår framtid. Vår framtid vilar på sätt och vis i barnens händer. Men om det enda deras liv handlar om just nu är att överleva dagen så kraschar det lite. Hur kan dom vara framtidens räddning om dom inte ens har en framtid eller om dom saknar räddning.  För att vi ska ha en chans måste vi först ge dom en chans. En chans till ett värdigt liv, en chans till  att leka, vila och fritid. Ens chans till framtid.

Likes

Comments

Jag längtar till att åka utomlands ca hela tiden. Är mer än trött på detta väder, på denna lilla by & på att jobba. Men när man stannar upp, ser alla små detaljer & bara är, så finns det kanske ingen bättre plats än Rimforsa att bara "vara". Så trots allt är jag otroligt tacksam för att jag bor och är uppvuxen här.

| Rimforsa, no place I rather be |

Likes

Comments

I lördags morse tog jag & HD tåget upp mot Sthlm. Vi tog sedan tunnelbanan och åkte hem till Alexandra. Efter att ha lämnat våra grejer åkte vi tillbaka in till stan för att äta lunch och gå lite i butiker. Vårt bord på LingLong var bokat vid 18.30, så åkte bara hem för att göra oss i ordning för att sedan åka direkt in till stan igen. Maten på LingLong var amazing!!! Många smaker som jag aldrig har testat innan, rekommenderar starkt! Kvällen avslutades på Mr french.

Igår, söndag hade vi en mysfrukost innan vi återigen åkte in mot centrum, Vi spenderade större delen av dagen på Söder & i gamla stan.
Sammanfattningen av helgen: fint väder, god- och mycket mat, massa minnen, massa ny energi men framförallt älskvärda vänner.

Tack för en fin helg tjejer, ni betyder allt!

Likes

Comments


- Så tacksam för nära till natur & för nära vänner -

Igår bestämde jag, Hilda & Iréne för att vi skulle träffas idag för att vara ute i naturen och grilla. Vid strax innan 13 så hämtade Hilda upp mig för att sedan åka och handla till hamburgare & bannanchoklad. Iréne mötte oss vid grillplatsen. Nu 3h senare är vi mätta på, burgare, bannanchoklad, käff & nybakta bullar. Väldigt mysigt & väldigt välbehövligt.

Likes

Comments

Om någon har lyckats att missa det så var det alltså kanelbullensdag igår. Så man blev ju som tvungen att baka just, kanelbullar. Tycker ändå att jag och Hilda lyckades väldigt bra. Goda var dom i alla fall, och det är väl det som är huvudsaken!!

Likes

Comments

En fika på stan med Hilda & RG sitter aldrig fel. Fick även med mig lite fina blommor hem. Fika, blommor & tända ljus är det som får mig att överleva hösten. TIPS

Likes

Comments

Igår "hängde" jag och Lollo alltså med bland annat Linnéa Henriksson och Oskar Linnros. Två grymma konserter helt klar. Kan relatera till mycket i deras texter och båda artisterna var verkligen närvarande och menade vart enda ord som dom sjöng. Har varit på många konserter men det är långt ifrån alla som visar så mycket känslor som båda dessa gjorde. Det var 100%. Att det regnade under båda konserterna gjorde inte speciellt mycket. Det var inget som hindrade varken artisterna från att bjuda på show eller publiken från att stå och hoppa, skrika & dansa.


En sak var säker, vi två brann.

Likes

Comments

Likes

Comments