I lördags morse tog jag & HD tåget upp mot Sthlm. Vi tog sedan tunnelbanan och åkte hem till Alexandra. Efter att ha lämnat våra grejer åkte vi tillbaka in till stan för att äta lunch och gå lite i butiker. Vårt bord på LingLong var bokat vid 18.30, så åkte bara hem för att göra oss i ordning för att sedan åka direkt in till stan igen. Maten på LingLong var amazing!!! Många smaker som jag aldrig har testat innan, rekommenderar starkt! Kvällen avslutades på Mr french.

Igår, söndag hade vi en mysfrukost innan vi återigen åkte in mot centrum, Vi spenderade större delen av dagen på Söder & i gamla stan.
Sammanfattningen av helgen: fint väder, god- och mycket mat, massa minnen, massa ny energi men framförallt älskvärda vänner.

Tack för en fin helg tjejer, ni betyder allt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


- Så tacksam för nära till natur & för nära vänner -

Igår bestämde jag, Hilda & Iréne för att vi skulle träffas idag för att vara ute i naturen och grilla. Vid strax innan 13 så hämtade Hilda upp mig för att sedan åka och handla till hamburgare & bannanchoklad. Iréne mötte oss vid grillplatsen. Nu 3h senare är vi mätta på, burgare, bannanchoklad, käff & nybakta bullar. Väldigt mysigt & väldigt välbehövligt.

Likes

Comments

Om någon har lyckats att missa det så var det alltså kanelbullensdag igår. Så man blev ju som tvungen att baka just, kanelbullar. Tycker ändå att jag och Hilda lyckades väldigt bra. Goda var dom i alla fall, och det är väl det som är huvudsaken!!

Likes

Comments

En fika på stan med Hilda & RG sitter aldrig fel. Fick även med mig lite fina blommor hem. Fika, blommor & tända ljus är det som får mig att överleva hösten. TIPS

Likes

Comments

Igår "hängde" jag och Lollo alltså med bland annat Linnéa Henriksson och Oskar Linnros. Två grymma konserter helt klar. Kan relatera till mycket i deras texter och båda artisterna var verkligen närvarande och menade vart enda ord som dom sjöng. Har varit på många konserter men det är långt ifrån alla som visar så mycket känslor som båda dessa gjorde. Det var 100%. Att det regnade under båda konserterna gjorde inte speciellt mycket. Det var inget som hindrade varken artisterna från att bjuda på show eller publiken från att stå och hoppa, skrika & dansa.


En sak var säker, vi två brann.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu under tre veckor i augusti är 4st av mina vänner från Swaziland här i Sverige. De kommer på inbjudan av Swazi Aid och skall medverka på 13 olika platser med sång och musik. Deras grupp Swazi Melody Quartet sjunger och spelar för att samla in pengar till ett vattenprojekt. Turnén har namnet "Vatten för Afrika".

Det har varit en otrolig svår torka i Swaziland de senaste åren. Torkan gör att många familjer blir utsatta och saknar vatten. Detta att sakna vatten gör det otroligt svårt att leva. Vatten används till att dricka, tvätta, laga mat, odla och till djuren m.m. Man överlever inte utan vatten. Många måste gå flera kilometer för att hämta vatten & det vatten som dom hämtar är inte alla gånger speciellt rent pga djuren både dricker, badar och kissar/bajsar i samma vatten. Det är även många floder som är uttorkade.

Torkan som härjat i södra Afrika de senaste åren gjorde att Swazi Aid valde att fokuserade på vatten. Dom har borrat vattenbrunnar i 10 byar, men dom har också installerat regnvattentankar i 10 olika hem, detta underlättar otroligt mycket för många familjer. Men fler brunnar och battentankar behövs.

Familjerna som får hjälp är familjer som saknar nästan allt som vi tar för givet. En av familjerna där Swazia Aid monterade regnvattentank nu i oktober ägde en säng. Det var det enda i möbelväg. Familjen har tre barn. Swazi Aid köpteäven bord och fyra stolar och gav dem. Frun brast i gråt och sa att hon drömt om att någon gång i livet kunna köpa ett bord

Vill du vara med och förändra livet för utsatta människor i Swaziland så är du mer än välkommen att ge en gåva. Tex så kan du ge en gåva som bidrar till att en familj får en regnvattentank.

BANKGIRO: 812-7995

SWISH NR: 123 681 72 82


Ingen kan inte göra allt men alla kan göra något
Likes

Comments

| Lever livets liv |

Kolla bara på bilderna, så tror jag ni förstår vad jag menar!

Likes

Comments