Igår "hängde" jag och Lollo alltså med bland annat Linnéa Henriksson och Oskar Linnros. Två grymma konserter helt klar. Kan relatera till mycket i deras texter och båda artisterna var verkligen närvarande och menade vart enda ord som dom sjöng. Har varit på många konserter men det är långt ifrån alla som visar så mycket känslor som båda dessa gjorde. Det var 100%. Att det regnade under båda konserterna gjorde inte speciellt mycket. Det var inget som hindrade varken artisterna från att bjuda på show eller publiken från att stå och hoppa, skrika & dansa.


En sak var säker, vi två brann.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu under tre veckor i augusti är 4st av mina vänner från Swaziland här i Sverige. De kommer på inbjudan av Swazi Aid och skall medverka på 13 olika platser med sång och musik. Deras grupp Swazi Melody Quartet sjunger och spelar för att samla in pengar till ett vattenprojekt. Turnén har namnet "Vatten för Afrika".

Det har varit en otrolig svår torka i Swaziland de senaste åren. Torkan gör att många familjer blir utsatta och saknar vatten. Detta att sakna vatten gör det otroligt svårt att leva. Vatten används till att dricka, tvätta, laga mat, odla och till djuren m.m. Man överlever inte utan vatten. Många måste gå flera kilometer för att hämta vatten & det vatten som dom hämtar är inte alla gånger speciellt rent pga djuren både dricker, badar och kissar/bajsar i samma vatten. Det är även många floder som är uttorkade.

Torkan som härjat i södra Afrika de senaste åren gjorde att Swazi Aid valde att fokuserade på vatten. Dom har borrat vattenbrunnar i 10 byar, men dom har också installerat regnvattentankar i 10 olika hem, detta underlättar otroligt mycket för många familjer. Men fler brunnar och battentankar behövs.

Familjerna som får hjälp är familjer som saknar nästan allt som vi tar för givet. En av familjerna där Swazia Aid monterade regnvattentank nu i oktober ägde en säng. Det var det enda i möbelväg. Familjen har tre barn. Swazi Aid köpteäven bord och fyra stolar och gav dem. Frun brast i gråt och sa att hon drömt om att någon gång i livet kunna köpa ett bord

Vill du vara med och förändra livet för utsatta människor i Swaziland så är du mer än välkommen att ge en gåva. Tex så kan du ge en gåva som bidrar till att en familj får en regnvattentank.

BANKGIRO: 812-7995

SWISH NR: 123 681 72 82


Ingen kan inte göra allt men alla kan göra något
Likes

Comments

| Lever livets liv |

Kolla bara på bilderna, så tror jag ni förstår vad jag menar!

Likes

Comments

För någon vecka sedan pratade jag & Hilda om att roadtripa till västkusten. Vårt mål var Halmstad, men vi ville inte bestämma så mycket mer. Så så fick det bli. I söndags slängde vi in grejerna i bilen och åkte utan någon riktigt plan vart vi skulle. Det slutade med att vi sov 3 nätter i bagageluckan. 2 vid havet, Tylösand och Varberg och 1 vid en liten sjö någonstans mellan Halmstad och Rimforsa. Nu är jag dock dunderförkyld men det var helt klart värt det!

Likes

Comments

Även denna helg var jag på bröllop och även denna helg var det fantastiskt vackert. Detta är något jag garanterat ska göra oftare.

Amanda & Alexander tack för att jag fick vara med och fira med er, och tack för en fest utan dess like. Jag hade kramp i kinderna dagen efter för jag kunde inte sluta le & skratta under dagen/kvällen/natten.
Det var magiskt att se er säga JA till varandra, se er kärlek och glädje. Det är något alldeles speciellt med bröllop, det går liksom inte beskriva, utan man måste själv uppleva det! Det var något extra speciellt med att få fira denna dag med släkten, släkten är helt klart BÄST! Så tacksam för att ha en stor släkt nära, som finns där och ställer upp och som alla är nära varandra. Grattis till Alexander som är en del av den, lite mer på riktigt nu.


Ni var och är fantastika! All kärlek och lycka till er
Puss från JG

RG frågade om jag ville ha en näsduk, men jag svarade "jag kommer nog inte gråta" det slutade med att jag använde 3st, under vigseln.... Det var så fiiiint!

TACK PAPPA!

Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen. Allt bär den, allt hoppas den, allt uthärdar den.

Men nu består, tro, hopp och kärlek. dessa tre, och störts av dem är kärleken.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Likes

Comments

All ära åt västkusten, Öland, Gotland osv... Men inget slår en fin sommardag & kväll i Rimforsa, the place to be. Så tacksam för att jag har fått växa upp här, speciellt på sommaren. Även tacksam för att jag är omringad av vänner som jag kan diskutera livets alla frågor med, vänner som ger mig ont i magen av alla skratt & vänner som ställer upp i alla lägen!


JG ♡ ER

Likes

Comments

Igår var jag med om något häftigt. Jag var på mitt första (svenska) bröllop. Jag fick vara med om att Antonia sa JA till sin Anton. Hela dagen var magisk, men Antonia du var mest magisk av allt/alla. Så vacker, liksom kolla bara på bilderna! Ni är FANTASTISKA & dagen var 10/10. Bra styrt, den ska ni ha!

Jag har ju varit med från början av eran relation, sedan Antonia spana på Anton varje dag i skolan och att igår få se er bli herr & fru Fust var så häftigt. Jag är så glad för er skull och jag har- och kommer alltid heja på er!

GRATTIS, all lycka till i framtiden och tack för att jag fick vara med och fira er stora dag!

Nu har ni blivit ett!

& det är jag så glad, stolt & tacksam för. Ni är så viktiga, inte bara för mig utan även för många andra. Ni är värda allt det bästa.

Likes

Comments