Då har man varit på morgontur med Flash.  Gick bra förutom att jag höll på att flyga av 1 gång . Efter det var  han spänd hela ridpasset. 
Vi skrittade bara , tur var väll det . Mockade hans box  när ja kom tillbaka & fyllde  på vatten i hagen , fixade kvällshö och la in i boxen.

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan veterinären kommer och kollar Maja. Han kommer vid 11 tiden.  Efter det ska jag & Mamma gå till ryggkliniken o kolla min rygg mm. sitter nämligen lite snett när jag rider & får ont när jsg ansträngt mig. Ska vara där vid 14:30 . Efter det blir det Jönköping.  ska kolla efter ett par stövlar innan jag åker till kusinerna, ska vara barnvakt & sova över där.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! igår var vi på charlies & prövade ut en hoppsadel åt Hero. Vi prövade typ 3 stycken , satt i 2 men tillslut så bestämde vi oss för en pristige. .. var lite över våra budget men om han skulle tex muskla sig över sommaren så kan man fixa det. Istället för att köpa ny sadel.
När vi va klara blev det hemfärd , vi ställde princip bara tillbaka Hero i hagen när vi kom hem sen åkte vi till stugan där Farmor skulle bjuda på lunch. Blev lax & potatis.

jag & syrran var tyvärr tvungna att åka tidigare, jag skulle bort till viebäck och fixa Mimmis häst och rida ..Red en kort runda och Amanda hängde med på Maja .
När jag hade ridit klart så åkte jag hem, bytte om och drog till Addie då jag skulle sova där ..
Åt god mat som hennes föräldrar hade lagt sen kollade vi på en film innan vi la oss. .😊😊😊


  • 95 Readers

Likes

Comments

PÅSKHELGEN har varit bra! I fredags så kom släkten från jkpg & farmor på påakmiddag, Åt mycket & det var jättegott. .
Söndagen pluggade jag sönder så jag hade uppskriven tisdag 7/4.. Klarade den så nu har har bil & KÖRKOR.. UNDERBAR känsla. .


  • 108 Readers

Likes

Comments

Praktiken igår gick toppen , gick snabbt!
Red en snabbis med syster sen blev det det mys med pappa & Amanda & korvgrillning 💖
Idag fick man lite sovmorgon, sen när jag vaknade gick jag ut och fixade & mocksde i stallet.Sen städade jag jag rummet så nu är det fint 😊
Fick också studentmössorna i måndags & den va superfin ..


  • 133 Readers

Likes

Comments

Igår hade vi studiedag , Fixade stallet snabbt på morgonen sen så åkte jag och Dajana till Jönköping för lite shopping .. Drog till A6 först, köpte smink , väska, jeans& ett par vita vårskor, sen blev det lite behövligt inne på hm också ;)

Idag hade jag praktik på netto , Annbritt chefen hade slutat i Nässjö , så en annan tjej som hette Antra har tagit hennes plats som chef. .
Fint väder va det idag också så på lunchen så solade jag lite på Farmors balkong , riktigt skönt! Tycker våren kan komma nu ...


  • 153 Readers

Likes

Comments

Igår var jag och fikade med en kompis som varit här i sverige några dagar . Var på Thimons & sen gick vi lite på stan. Jag köpte b.l.a lite nytt smink.Sen gick vi upp en sväng till hennes Farmor & sa hej innan pappa hämtade oss då vi skulle ut till hästarna. .
Vi gick i huset & bytte om & hon fick låna några av mina ridkläder.
Vi red en kort runda på 1 timme då hon skulle bli hämtad vid halv tre tiden .. Var roligt att träffa Linnea fast det inte blir då ofta då hon bor i USA ..
När hon åkt käkade vi lite sen så hämtade vi lite hö till hästarna , sen pluggade jag teori typ hela kvällen

  • 161 Readers

Likes

Comments

var längesen nu !
-lovet var toppen , fint väder , ja allt var på topp helt enkelt. .
-måndagen körde jag på körskolan, på kvällen kom kusinerna och stannade i 2 nätter .
Fredagen åkte vi till till kusinerna i jkpg & firade min fasters födelsedag . Shoppade lite på stan innan vi åkte till dom ^ blev 2 tröjor o en kudde till rummet . .


  • 167 Readers

Likes

Comments

Körde på körskolan kl 15:30 -16:10 idag . Gick verkligen jättebra , backade runt gathörn , parkerade & så körde vi på lite smågator också. . Blev godkänd på jättemycket .
Nästa gång skulle vi öva för uppkörningen. ! innan jag gick ut från bilen sa Leif -Nu ska du sträcka extra mkt på dig .
Efter gick jag hem och käkade lite innan det var daks att hämta Addie då vi skulle rida kl 19 i ridhuset. Riktigt nöjd över hero idag , vi körde lite tempovexlingar, flytta bakdelen i svängar & hörn, sen hopade vi över ett litet mini-hinder jag byggt upp & travade över några bommar innan vi var klara . Maja skötte sig riktigt bra enligt Addie & gick riktigt fint vissa stunder ..

  • 197 Readers

Likes

Comments

Haft en toppenhelg, i fredags övningskörde jag med pappa efter praktiken. övade på att backa & det gick rätt bra , körde också lite på landsväg innan vi körde till Ica för jag skulle köpa godis & cider till fredagsmyset.
I lördags putsade jag fönsterna i mitt rum, damsugade & städade lite. Sen red jag lite på Maja innan Addie kom .
Kollade på massa filmer & åt lite gott.Idag söndag blev det körtur med Maja . Amanda red hero tillsammans med oss. Innan ridturen blev det en promenad med alla hästar så flash skulle få göra något annat än att stå i hagen💓

  • 204 Readers

Likes

Comments

Haft en TOPPENHELG ! I söndags så red jag & syster på morgonen , Jag red en kompis häst & Amanda red Hero. Red ganska lungt då Angel inte hade ng snöskor & var fortfarande lite sö kvar inne i skogen . Men hästarna var duktiga båda två :) När jag kom tillbaka snackade jag lite med Rangvi sen mockade jag ochfixade hennes box innan jag cyklade hem igen.

När ja kom hem så stoppade jag i mig lite mat innan vi hämtad MAJA i hagen för att köra en runda med henne innan alla gäster kom. vi skulle nämligen ha förlovningsfest för pappa & Ann-Chalotte som förlovade sig för några veckor sen.

När alla åkt hem pluggade jag körkortsteori & fick 65 , FAN OCKSÅ ! Är så himla nära , bara 2 poäng ! Aja snart går det :)

 

 

Likes

Comments