Hej!

Jag och mina tjejkompisar pratade här om dagen om sexscener och ifall man kommer ihåg den första man såg. Eller snarare den första man såg där man förstod vad som hände. För i många fall så stannar den kvar hos en. Jag minns starkt när jag tvingade min gudmor att gå på 8 mile med mig när jag var åtta. Då jag var dödskär i eminem, jag hade tröjor mössor och mitt lösenord på allt var eminemhjärta. Ungefär halva filmen in har Eminem och Brittany Murphy en intensiv sexscen på en fabrik typ eller ett lager av något slag. Jag blev så generad, kunde inte titta på min Gudmor, knappt ens när filmen var slut. Det var spännande, läskigt och pinsamt. Härligt hur starka vissa minnen är, om de är goda minnen det vill säga.

Här är den om någon vill se ;) Sexscen 8 mile

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad tror ni på? Gud, någonting eller ingenting?

Jag är relativt övertygad om att tankekraft är en grej iallafall. Det här låter flummigare än vad det är, jag menar bara att du endast kan ta emot det du tror att du förtjänar. Därmed kommer du att själv välja relationer som är dåliga för dig om du inte tycker du är lika mycket värd som någon du ser som en bra person. Du kommer aldrig få jobben du drömmer om, om du inte tror att du kan klara av dem. Du kommer aldrig dra till dig allas ögon när du går in i ett rum om du inte har något självförtroende. Det kanske inte är så mycket tankekraft som att du måste kunna övertyga omgivningen om att du hör hemma där du vill höra hemma. För att göra det måste du själv tro att du hör hemma där. Bara logiskt enligt mig.

Men om man ska dra det till en lite flummigare nivå, så tror jag också en del på energier. De energier jag sänder ut kommer tillbaka till mig. Jag har många egna bevis på detta. När jag flera gånger visualiserat saker väldigt tydligt som sedan några månader eller flera år senare inträffar. Men de inträffar. Nästan som att jag bestämt mig när jag drömt om det och sett det framför mig, för att det ska hända. Sedan dök möjligheter upp runt omkring mig som tillsammans blev en krokig väg dit.

Nu låter jag flummig haha, är iallafall på ett otroligt humör idag! Livet leker så att säga, jag har ett magiskt år framför mig som ännu inte tagit fart men snart så! Då ska ni få se ;) Här kommer lite karriärsinspiration

HÄR FÅR NI EN FET LÅT SOM PEPPAR MIG IALLAFALL PUSS! Feels like homeLikes

Comments

Jag är redan så himla redo för våren, det pirrar i mig när jag tänker på de första värmande solstrålarna, grus på vägarna, människor på gator och uteserveringar. Man kan tro att vi som lever i ett kallt klimat lever mindre och nästan bara fördriver tid under vintern. Men gud vilka soldyrkare vi är resten av året det måste ju nästan väga upp i livskvalitet?

Jag vill kyssas runt djurgårdsvarvet och äta vinlunch på Milles, sen vill jag övergå till middag på Lisa på torget med vänner, sen vill jag skratta på en takterrass och dansa i sofforna på Wall. Promenera hem i soluppgången med lukten av hav och Laleh i hörlurarna! Ni vet den där vårlåten hon har gjort som gör att det spritter i hela kroppen? Vet ni? Den här- Vårens första dag

Åh jag ska klicka hem lite vårkläder nu! Känner mig så inspirerad dessa dagar. Det kanske börjar landa i mig hur jävla fet den här våren kommer bli, jobbmässigt, socialt, ja ALLT. Hoppas jag haha. Så här vill jag se ut iallafall SS16, nu jävlar!


Likes

Comments

​Jag ska lämna in min B.-uppsats på fredag men kan inte sluta spana runt efter inspirerande bilder... Klassiskt. Plus att jag skrev en person-beskrivning till bloggen, uppe till vänster i menyn igår. Efter att jag skrev den så kom jag att tänka på att det finns ett problem med min kill-typ.

Har inte förstått det förut, men det är ju glasklart när man läser det. Vad är det för typ av person, tjej som kille som tar ett rum, skojar och kräver andras uppmärksamhet? Personer med ett enormt bekräftelsebehov så klart. Visst att jag är likadan, jag mår dåligt om jag går hem en kväll och inte känner att jag tagit plats. 

Men vill jag ha en version av mig själv till pojkvän? Tror inte det.. Två osäkra bekräftelsesökande själar som dränerar varandra på energi, haha. Nej jag måste vända fokus. Charm är det jag faller pladask för, men det behöver ju inte vara killen som står i centrum hela tiden som är charmigast, eller hur. 

Ska det här året börja spana lite mer längs väggarna och inte bara i mitten av rummet. Nu - uppsatsskrivande <a title="johanna" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=766812&mid=179007&f=true" target="_blank"><img alt="johanna" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=766812&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments

Inget inspirerar mig som kvinnor.

Kvinnor som tar ett rum, utan att för den sakens skull anspela på sex. Utan karisman och intelligensen blir sexigheten. Även om dessa tre självklart är dö-snygga på kuppen. När jag är tvivlar på mig själv kan jag lyssna på någon gammal intervju med Jennifer Lawrence eller ett gammalt pod-avsnitt med Forni alternativt värvet-avsnittet med Amelia Adamo, tror det blir 7de gången eller så nu.

Jag fick nyligen ett jobb som många unga tjejer skulle döda för. Jag kommer nu kliva in i media-branschen i Stockholm från och med 1 februari och en liten del har jag de här inspirationskällorna att tacka.

Det jag lärt mig från dem är att inte be om ursäkt för vem jag är och att inget kommer gratis.

Likes

Comments

När jag var liten gick min pappa i terapi så han förklarade skillnaden mellan självkänsla och självförtroende för mig i väldigt ung ålder. Jag förstod nog inte exakt vad han menade men pedagogisk som han är förstod jag ändå att självförtroende är något i förändring. Som absolut står i relation till din självkänsla men främst handlar om din attityd och omständigheterna kring en händelse, en tid, ett uppdrag eller liknande. Medan din självkänsla är hur du ser på dig själv om allt runt om försvann. Din rena person och din relation till denna. Om den överensstämmer med sanningen så når du förmodligen ganska bra och tar bra beslut i ditt liv.

I dagens samhälle får vi höra att vi inte är bra om vi inte passar in i en viss mall. Vi söker konstant bekräftelse och acceptans från vår omvärld. En kamp som inte går att vinna då man aldrig kan bli nöjd.

Jag tror att jag i grund och botten har en god självkänsla. Jag tycker om mig själv och min potential, jag klankar inte ner på mig själv över mina brister. Antingen får jag arbeta på dem eller acceptera att man inte kan vara bäst på allt man gör. Just när jag är själv.

Men i förhållande till andra, när någon annan ska få komma innanför muren. Då tappar jag det och mitt självförtroende är som bort blåst. Ett mindervärdeskomplex dyker upp till ytan och jag bestämmer mig för att fly. För hellre det än att någon skulle se hur svag jag egentligen är. Sen kommer jag hem och är ensam, umgås med mig själv. Då helt plötsligt tycker jag om mig själv igen och självförtroendet är tillbaka....

Någon psykolog i cyberspace som kan hjälpa mig att förstå detta, då jag inte har råd eller tid, (okej jag har tid) med terapi

Likes

Comments

Ni vet de som säger att den ända som kan hindra dig är du,

Visst har de rätt och så

Men om man aldrig trott att någon kan älska en,

Kan det spela någon roll då


Sjukdomsinsikt är första steget för vissa

De börjar måla, slutar skissa

Börjar hoppa, slutar sikta

Men tror inte det går för mig


Man är så mycket när masken åker av

Ju mer som hänt, desto mer att ta

Hur kan någon älska någon så svår

Som inte ens vågar visa, ett ända sår


Låtsas vara så lätt

Ni vet den där,

Som vet hur livet ska levas

Den där som kan

Jag e den där som bara siktar

i hopp om att kanske

någon gång träffa nåt


Verkar inte som att jag kan skriva om positiva saker haha, får väl bli kär snart, om det fortfarande går dvs...

Likes

Comments

Faaan också.. Jag som varit ångestfri i säkert mer en ett halvår nu har vaknat de senaste veckorna med en stor klump i magen. Den tar över hela mig helvete också. Allt påminner om den här tiden förra året, lukterna, tv-programmen ja allt egentligen.

Måste må bättre! Nu har jag iallafall skrivit klart min hemtenta och imorgon håller jag i en halloween-fest för 150 vänner så man bör ju inte klaga men fan klumpen sitter kvar.

Jag försa mig lite till P om R också så att et märktes att jag tycker om honom fan vad det är mycket nu men jättelite på samma gång. Måste bli stolt över mig själv igen, jag gör ju så mycket bra också. Självförtroende upp och vargtimmarna bort tack.

Jaja får väl bli lite vin ikväll också, sk köpa mig en jacka idag dessutom det borde ju göra en lite lycklig om än för stunden, haj!

Likes

Comments