Header

Innan jag gick till frisören imorse, mitt hår var galet slitet och missfärgat på grund av bad i clorvatten och för mycket plattång, är verkligen beroende av det, stackars mitt hår.

...

Och resultatet! Är verkligen sjukt nöjd. Har länge velat gå över till den mörkare sidan då jag alltid varit naturligt blond, men aldrig riktigt haft modet till att göra det på grund av ett tidigare misstag då jag färgade håret brunt hemma haha. Men detta blev verkligen jättefint, hon lade i brunare slingor samt la en kallare ton i håret. Får väl se om jag nästa gång blir ännu mörkare.

Idag är jag dessutom ledig så det är underbart, nu skall jag pallra vidare till stan för att träffa min kompis Matilda som jag inte sett sedan vi tog studenten för en månads sen ungefär. Får se vad vi hittar på, blir nog ett glas någonstans på en uteservering i det fina vädret. Hoppas ni får en fin dag!

Puss

Likes

Comments

Efter att båda hade jobbat igår ville hitta på något mysigt tillsammans. Eftersom att solen sken igår passade vi på att ha en mysig picknick i parken. Som man ser på bilderna hade Johan fixat i ordning en jättemysig picknickfilt med lite gott att äta och dricka. Vi passade även på att fota i våra matchande couple tröjor som Linnéa fick i månadspresent. Det var en jättehärlig dag och vi ser otroligt fram emot vad sommaren har att erbjuda oss.

Vi hoppas att ni kommer tycka om vår blogg och att ni vill följa med oss på denna resa!


Puss


Likes

Comments