Header

Godmorgon från ett regnigt Österlen. Gick upp nyss, fortfarande tröttare än döden, men det gäller att ta vara på den tiden jag får här nere. Då kan man inte sova bort dagen.

Gårdagen gjorde vi aldrig så mycket egentligen. Gick halva dagen och klippte gräset, för det hade växt en halvmeter sen i maj, vilket är helt sjukt. Så det tog sin beskärda del av dagen. Solen tittade fram till och från under dagen, men det var mest molnigt. Sa ändå att vi skulle ta en promenad längst med stranden, sagt och gjort så gick vi en bit. Pappa vända ganska fort med hunden som såg helt förstörd ut efter ha grävt i sanden hela dagen. Jag och Linnea fortsatte ett tag till, gick bara och pratade om livet, framtiden, sånt som jag och min far brukar gå runt och prata om längst med strandkanten.

När vi kom tillbaka så började regnet precis ösa ned utan för fönstret. Hjälpte pappa då att mäta upp det soffbord som vi ska försöka bygga. Han sågade, limmade, spikade och jag kritiserade, haha. Nae, inte riktigt så var det, men han vill gärna göra mycket själv och släpper gärna inte kontrollen, men det kommer bli bra. Får försöka få en bild på ett klart bord innan vi senare idag åker tillbaka till Stockholm.

Strax innan klockan blev åtta så gick vi ut för att springa. Har en speciell runda som vi springer, mälarhusrundan kallar vi den, kände nästan hur jag flög fram och då är de sista ca 3 kilometrarna längst med strandkanten. Det fina var då att solen hade börjat trycka fram genom molnen och faktiskt fått det till att bli en väldigt fin kväll.

Som ni förstår händer det inte mycket här under dagarna och det är så fantastisk skönt. Jag behöver verkligen det idag. Sitter i det stora rummet, med panoramafönster ut över heden och kullarna, med en kopp kaffe bredvid mig samtidigt som regnet smattrar utanför med stenterassen. Pappa sitter framför mig och snickrar på bordet, han mumlar lite om att det blir snett, sen rättar han till det och fortsätter in i sitt bankande.

Det är det här som är sommar för mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Glad midsommar från Österlen!

Sitter nere i stugan på Österlen sen igår kväll. Finns ingen plats i världen som jag trivs lika bra på som här. Lugnet, närheten till havet, minnen, mörkret, allt är så... energifyllt. Tänker nästan lämna det åt så, visa några bilder och sen återkomma imorgon igen med lite mer vad vi gör.

Så länge får ni ha en fantastisk fortsatt midsommar och hoppas ni haft en fantastisk dag fram till nu.

Likes

Comments

Blir uppriktigt sagt rörd av att se så många av er titta in här dagligen och kolla efter livstecken från mig. Nu får ni det första tecknet på ett tag. Jag lever. Det känns att jag har lämnat en stressig period i livet bakom mig, svårt att inse det så, men det känns nu. Prioriteringen har tyvärr inte hamnat på den här portalen utan mer åt, framförallt, jobb, men öven relationer, träning och underhåll av lägenheten (det tar sin tid).

Men nu är jag tillbaka från en helg i Linköping och båten. Tanken var från början att hänga hela helgen i båten med min far, men som den egenföretagare han är så kommer ibland livet mellan. Det blir andra prioriteringar i livet, men det gör verkligen ingenting. Jag hann hjälpa min far och underlätta hans arbete, hänga med min bror, träffa några vänner (inte alla, jag vet, men det blev spontant. Förlåt för det), men också få träffa min älskade mor. Det gjorde hela min helg fantastisk.

Och tur var det att vi bara åkte ut lördagen, det blev tillslut den enda dagen där molnen skyltade med sin frånvaro och solen lös starka än på länge. Att bara få ligga på en klippa i den Svenska archipelagon och slippa stressa var fantastiskt. Även om jag blir stressad av att inte vara stressad. Ligger bara och funderar på vad det är jag har glömt göra eller ska göra.

Jag filmade en hel del när jag var iväg under lördagen, men ni får vänta ett litet tag till innan ni får se det resultatet. För er som inte följer mig på instagram (@johanbenno) så får ni lite bilder nedan från helgen.

Imorgon väntar flyget till Österlen och midsommarfirande. Kommer garanterat blir fler bilder, bättre uppdatering här och en grym början på sommaren.

Likes

Comments

Ligger några dagar efter i bloggandet, men tog examen från ledarskapsprogrammet jag har gått under våren. Tänkte berätta mer om det i morgondagens inlägg. Bl.a. hur jag ser tillbaka på tiden som vart, vad pratade jag om i mitt examinationstal och vad har hänt med mig under det halvår som gått.

Några bilder från i torsdags när jag och Rebecca var på Måns Zelmerlöw på grönan. Vi gick runt och fotade, drack smoothies och åt frozen yoghurt till middag. Så glad att min vän inte bor mer än några tunnelbanestationer bort i stort sätt. Så tacksam för att jag har hittat tillbaka till många av mina gamla vänner, de är verkligen fantastiska allihop.

Likes

Comments

Ni måste vara så trötta på att kika in här, dag in och dag ut. Förlåt att jag inte har vart här mer, uppdaterad er, den senaste veckan. Vad har jag gjort den senaste veckan som hållt mig borta så länge? Ingenting, haha.
Jag har jobbat, måndag till fredag, kommit hem, lagat mat och gått och lagt mig. Ibland blir veckorna så, ibland finns inte energin eller intresset att göra någonting och det här har vart en sån vecka. Det blir inget intressant att skriva om då.

Har en hel del projekt jag satt igång, det mest kring Sandhammar. Har försökt låsa några deal:er med levernatörer, men de har inte kunnat leverera den nivån eller kvalitén vi vill ha. Vi kommer inte göra något halvdant, "okej" är inte tillräckligt bra för oss. Några av de andra projekten får framtiden visa, men senast i slutet av den här månaden kan jag berätta mina planer.

Kämpar just nu med mitt upplägg för sommaren. Det finns så mycket som jag vill göra, ibland sätter tiden stopp, ibland ovissheten för framtiden. Förhoppningsvis firar jag midsommar nere på Österlen, hänger på båten veckan innan, Way out west i augusti, kiviksmarknad i mitten av juli och en massa annat. Behövde till och med köpa en kalender för att känna att jag har koll på allt, haha.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@johanbenno