Header

Satt till klockan ett i natt och skulle deklarera momsen för företaget. Ringde pappa och försökte tillsammans luska ut hur man skulle lösa det, han svar var: ring en revisor. Jag gick och la mig, ögonen gick i kors och jag visste inte ut eller in, så det spelade ingen roll vem jag pratade med. Hade inte löst det i alla fall.

Kom hem nyss, efter tio timmar på jobbet. Kan konstaterar att mitt huvud är mos. Satte mig direkt igen med momsdeklarationen eftersom den ska vara inne imorgon. Problemet från i natt kvarstod visserligen, men då ringde jag min mor. Hon är bäst min mor, hon löste alla mina problem och nu är deklarationen inlämnad. När företaget börjar generera pengar så blir hon vår ekonomichef direkt.

Sitter nu även och bokar en plats till företaget på Kiviks marknad nu i sommar. Kul sätt att nå ut till en bredare åldersgrupp eftersom vi än så länge bara haft en E-handel. Ska bli kul att se hur Österlen:arna tar emot vårt sortiment, inspirerat från just Österlen.

Kika gärna in på vår hemsida om ni undrar vad vi håller på med: Sandhammar Apparel

Ligger just nu i en planeringsfas för sommaren i form av nya produkter, men även hur vi ska marknadsföra oss. Bland annat därför vi reser till Island jag och min bror, den 8 mars, för att prata igenom nya produkter och fota bilder som ska publiceras.

Likes

Comments

Äntligen söndag. När jag vaknade i morse strax efter sex önskade jag inget annat än att få stanna kvar i sängen. Men i och med att det är söndag så markerar jag också 6 dagar på min veganvecka. Hur har det gått? Vilka utmaningar har jag stött på? Och kanske den viktigaste frågan av dem alla: kommer jag fortsätta?

Fick höra igår att om man provar vara vegan och önskar känna av en förändring så kommer inte en vecka fungera, det kommer inte märka någon skillnad. Som gammal idrottare har jag lärt känna min kropp väldigt väl, vad som fungerar bra och vad som fungerar sämre. Med handen på hjärtat så känner jag än förändring i psyke och kroppen. Jag känner mig lättare, orkar mer och är inte tungt trött längre.

Har haft ganska tuffa sovproblem till och från det senaste året. Mycket har handlat om stress, men också att jag har ätit fel, ätit försent. När jag la om kosten den här veckan så har jag tvingats bli mer ordentlig i vad, men framförallt när, jag äter. Mer planering är den stora kontentan. Det har i sin tur tagit mycket tid och tanke kraft, men i slutändan har det bara påverkat mig positivt. För idag vaknar jag lätt, känner mig utvilad på ett annat sätt än jag gjort tidigare. Jag har mer energi och vilja att ta tag i saker och göra dem.

Men som sagt, det har inte vart så lätt. När jag slutat på jobbet och magen skrikit efter energi, då har det vart tufft. Att inte kunna köpa middag på pizzerian eller Phil´s burger. Att inte ens kunna köpa en redbull eller liten kaka för att de innehåller alla någon typ av anomalistiska produkter. Har fått leta länge och väl y ”raw-hyllan” för att hitta något som gått att snabbt få i sig och öka blodsockersockernivån. Där har den stora utmaningen legat, att hitta ett vettigt mellanmål som inte kostar skjortan att köpa.

Imorgon, måndag, vid lunch, så är det den sista måltiden på veganveckan som varit. Jag är ändå stolt att jag stått emot frestelser och hunger, att jag klarade det. Sen behöver jag slå om 100 % för att göra något, för mig funkar det inte att successivt fasa ut en gammal vana och in med ny. Med det sagt så, nej. Nej, jag kommer inte fortsätta köra vegan, men jag kommer verkligen bli bättre på att kolla innehållsförteckningen på baksidan av produkterna jag köper. Det kommer bli mycket mer vegetariska måltider och en och annan veganmiddag också. Måndag kväll kommer jag äta en riktigt bra, hemmagjord burgare. Ni vet den jag gjorde till mina vänner och frälste deras smaklökar, precis den ska jag göra.

Likes

Comments

Goooodmorning! Underbart väder, eller hur? Vaknade med supertung kropp och knopp, men med lite kaffe, en portion gröt och en supernice dusch senare så är jag supertaggad på att åka in till jobbet och kränga lite kaffe och soffor. Älskar livet just nu. Beror antagligen bara på att solen skiner.

Provade riktig VR (Virtuell Reality) igår på jobbet. Vi kommer erbjuda det ett tag under våren för de som ska köpa kök. Superhäftigt att vara bland de första som erbjuder det till sina kunder och ligga i framkant.

Förlåt att ni får dras med gamla bilder den senaste tiden, men har inte haft tiden till att ta nya och vädret har inte vart allt för smickrande heller. Men snart, då sitter jag i Bergen och kommer mata er med massa nytt.

Likes

Comments

Saknar Bali. Saknar människorna. Saknar stämningen. Saknar värmen. Saknar surfen. Saknar allt.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@johanbenno