Header

Oj, vart ska jag ens börja. Det har vart kaos de senaste dagarna. Vet ärligt talat inte ens hur jag lyckas ta mig genom veckan som vart eller iaf de senaste dagarna. Ibland känner man att det är allt för mycket på samma gång. Nu är det de. Delar väldigt gärna med mig av mycket personligt, hur jag mår och tänker, men nu påverkar det mer mig genom att jag har närstående som det händer, tråkiga och olyckliga saker kring, så för deras del så tänker jag inte snöra in mer på det. Men ibland är det skönt att få säga: nej, idag är inte en bra dag.

En frustration har då vart att jag hela dagen suttit i Uppsala på utbildning och försökt att vara med mentalt i det som sägs och görs, men det känns nästintill omöjligt. Ögonlocken är tung och huvudet värker, funderar mycket på jobbet och den hög av arbetsuppgifter som bara byggs på mer och mer, dag för dag.

Men Uppsala till torsdag, får dock äran att åka bil hem på kvällarna och sova i min egen säng. Känns lyx måste jag säga. På fredag är jag ledig och ska få hänga med en gammal vän, eller hon är inte gammal, men vi har känt varandra ett tag nu och det ska bli hur kul som helst, ser verkligen fram mot det. I helgen väntar jobb, efter löning, så räknar med fullt ös och ett trött sinne på söndag kväll. Nu säger jag, puss, kram och godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min frånvaro är aldrig okej, men kan vi mildra omständigheterna med att jag aldrig får en lugn stund i livet? Har haft fullt upp hela helgen, inget viktigt eller värt att berätta (eller som jag kan berätta om än), men min hjärna är fried nu. Och då har veckan bara börjat, haha.

Värt att nämna är dock att jag hängde med @jesperzakrisson på söndagen, vandrade runt Djurgården och käkade glass för en lite senare lunch på Holy Green. Gillar både sällskapet och maten. Glad att jag fick lära känna Jesper på Bali, bättre svärmorsdröm hittar ni varken norr eller söder om ekvatorn.

Lite smakprov på vad jag har gjort i helgen, sen lämnar jag resten osagt, haha.

Likes

Comments

Det börjar bli allt svårare att ta sig upp på morgnarna, men sista dagen innan helg motiverar. Ska försöka ta mig tid till att umgås med Linnea, träffat henne för lite den senaste tiden. Hoppas få en stund med @jesperzakrisson också. Annars ska jag verkligen se till att få in arbetsproverna och vila ut efter ett par stressiga veckor. Sen är det utbildning i Uppsala igen nästa vecka och en jobb på helgen. Nu ska jag njuta av mitt kaffe som fått vänta medan jag redigerat bilden och skrivit den här texten.

Likes

Comments

Kom hem nyss, eller ja strax efter nio. Har tydligen glömt laga middag, igen. Trycker två orostade rostskivor. Min frustration över klippet jag la upp imorse har inga gränser, har tittat om och om igen på klippet i mobilen när jag ätit lunch, gått på toa, fått en minut över, under hela dag.

Så, jag gjorde om den, fixade till kvalitén till max, ändrade övergångarna så de inte ser ut som en dålig powepointpresentation och bytte ut några klipp. Men att göra en intressant video av bara massa filmer från luften (några från marken) är så sjukt mycket svårare än vad man tror. Det är inte bara att klippa, det ska matcha musiken, beat:et, hållas intressant, inte överbearbetas, etc. Men jag älskar det. Det är det här jag kommer satsa på.

Här är iaf den nya videon, den rätta.

Så skrev jag igår klockan 23.44 innan jag somnade med kinden mot skärmen. Men nu är den här, den underbara videon från påsken.

Likes

Comments

Här är den lilla filmen på 1 minut och 30 sekunder som jag behövt göra om 2 gånger, bara senast imorse en gång igen efter gårdagskvällen. Filerna är så stora och så tunga att datorn faktiskt inte ens klarar av att ta hand om dem när jag arbetar med dem i premiere pro. Så, kvalitén är inte där den borde, men jag måste till jobbet och mitt tålamod har tryter. Enjoy what you see!

Här är den nya, uppdaterade videon i ett senare inlägg!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@johanbenno