Idag är det Lördag den 15 Juli 2017 och jag har börjat blogg nu! Detta är mitt första riktiga inlägg och jag tänkte göra ett vanligt inlägg där jag berättar om hur min dag varit!

Idag vaknade jag typ 08:00 för att pappa hade hittat en Kanot eller Kanadensare som det egentligen heter som vi skulle köpa. Detta har vi bara småpratat om i några dagar och mamma visste inget. Så jag fick skynda mig upp och fixa till mig och åka direkt iväg (utan att äta frukost) och köpa en kanot. Den är gul och vi köpte den för 3500kr. Aja, påvägen hem åkte vi inom min syster och hämtade vår stora hund Felix (han har varit iväg hemifrån i några dagar för vår tik Tesla löper just nu och han har mått jättedåligt så han fick bo hos henne ett tag för att bara vila). Sen när vi kom hem hade jag fortfarande inte ätit frukost så jag var JÄTTE hungrig. Jag åt inte frukost förrän kl 1 typ. Nu sitter jag framför datorn med en blöt Tesla i knäet som jag precis har duschat! Nu ska vi titta film!


Hejdå, Johanna<3

Likes

Comments

livsstil

Hej!,

Jag heter Johanna, är 12 år gammal (snart 13 ihh) och jag älskar hästar. Jag har en egen häst som heter Faxi fra Kuskerpi. Han är jättensnäll och vi brukar rida i skogen. Jag bor i nordvästra skåne med min mamma, pappa och min lillebror Viktor. Jag har dessutom en storasyster men hon bor själv. Jag hade tänkt att börja blogga nu för de verkar så himla kul! Aja, hoppas att ni vill följa mig och vad jag gör! (bara jag inte känner dig och eller att du går i min klass).


Johanna|

Likes

Comments