Om bara ord kunde beskriva hur mycket jag älskar denna tjejen❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så var detta äventyret slut.
Men Fyfan va bra jag haft det.

Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle känna en så stor lättnad som jag gör efter denna redan. Hela jag känner mig lättare, allt känns lättare. Jag känner mig oövervinnelig.

Detta var så behövligt för mig och jag har som sagt haft det så otroligt bra. Men nu väntas nästa utmaningar och jag är så otroligt redo för det. Jag är så redo för vad livet har att erbjuda.

Fan va grym jag är!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev.
Fan också, jag hade ju bestämt mig för att vara aktiv här för min egen del, för att liksom kunna gå tillbaka om något år eller två och läsa igenom alla inlägg som tanken var att jag skulle lägga upp..

Men men. Den tiden är nu förbi så jag får helt enkelt nöja mig med de få inlägg som jag lyckats samla ihop ändå.

Det är lördag igen transferdag! Nya gäster ska hämtas och ganska gäster ska lämnas. En hektisk dag men har ändå fått tillfälle för lite pauser.

allting rullar på här, det är väldigt bra alltihop och tiden har gått så himla fort. Jag ska dock inte sticka under stolen med att många dagar även varit riktigt tuffa och att jag även känt hemlängtan många gånger men har samtidigt känt att den känslan varit hanterbar, jag har kunnat hantera de jobbiga situationerna på bästa sätt, jag har varit i det och tagit mig ur det, så stolt över mig själv.

Nu e de dock bara en vecka kvar i detta paradiset och den veckan ska jag göra till den bästa ever! Så de så.

Likes

Comments

Hejsan allihopa.
Första veckan har nu passerat och den har varit riktigt tuff. Så mycket att lära och så svårt att förstå så jag är helt mör från topp till tå nu. Men jag kämpar på för att bo i ett vinterland är helt underbart och har hur Goa jobbarkompisar som helst som försöker hjälpa mig så gott dom kan.

I onsdags var vi ute. Finns en svensk bar här som heter "underbar" och fan va roligt det är där. Älskar den, så utekvällen var hellyckad!

Idag ska vi hämta nya gäster på flygplatsen men det är inte förrän ikväll de ankommer så nu ligger jag i sängen och vilar upp mig. Var uppe klockan sex imorse och jobbade så får försöka vila lite nu innan det är dags att hämta gästerna, kommer bli en sen kväll.

Lite bilder från veckan som gott.

Likes

Comments

Dessa första dagarna har varit riktigt tuffa...
Jag vet knappt ut eller in för det är så otroligt mycket och att allt görs på danska gör det mycket svårare...
Men jag får försöka kämpa. Det kommer nog bli bra tillslut.

Likes

Comments

I'm alive!

Första dagen idag. Sjukt mycket att ta in för det är väldigt mycket jag ska kunna. Dessutom bor jag bara ihop med danskar och jobbar bara ihop med danskar också så det gör saker och ting lite svårare eftersom det är lite svårare att förstå... MEN alla är så himla trevliga och tar hand om mig så himla bra så jag tror faktiskt detta kommer bli toppen!

Idag har vi haft Pistvisning, vi har åkt runt och visat alla pistar för turisterna. Sedan hade jag och Susan lite fritid så vi utforskade alla backar på egen hand vilket var sjukt kul! Det är sjukt hur stort det är här! Dessutom har vädret varit helt toppen idag!
Sedan gick vi hem till hotellet och tog en powernap för att sedan åka vidare till afterskin. Mycket trevligt.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att maten ska bli klar! Ikväll ska vi äta potatismos och köttfärssås, det äter man tydligen i Danmark så jag får helt enkelt bara hänga på haha!

Puss!

Likes

Comments

Dagen är här.
Är påväg till flygplatsen nu. Är så stolt över mig själv änsålänge, som faktiskt nu lämnat sin trygghetszon bakom sig. Trodde aldrig det skulle hända.

Jag måste göra detta. Efter igår så insåg jag varför jag gör det här. Måste komma bort från Varberg. För mycket som påminner.

Men jag kommer snart tillbaka. Tills dess får ni följa min resa här!

Likes

Comments

Som jag är hemma i mitt Varberg.
Börjar känna nervositeten komma om jag ska bara helt ärlig. Så mycket frågor kring mitt huvud.

Är det här rätt val att bara dra ifrån allt? Kommer jag klara detta? Tänk om jag får panik och bara vill åka hem?

Samtidigt som det snurrar positiva frågor.

Hur ser allting ut där? Vad är det för nya människor jag kommer träffa? Hur är skidåkningen där?

Det är med en skräckblandad förtjusning som jag åker iväg. För att släppa det gamla som varit och börja om.

Med mig själv.
Detta kommer jag klara galant!

Mina underbara vänner. Ni tror på mig mer än vad jag tror på mig själv. Vad hade jag gjort utan er..

Likes

Comments

Jag ligger ikväll och läser Michaela Fornis senaste bok. Bläddrar man tillbaka på en del inlägg jag lagt upp så kan man förstå ganska så snabbt att jag tycker om hon och hennes böcker väldigt mycket. De är på något sätt så äkta och igenkänningsfaktorn i dem är maximal. Jag kan sätta mig in i princip varenda ord hon skriver, gott som ont.

"Jag är inte perfekt, tyvärr", är hennes senaste bok. I den får man på vissa sidor uppgifter, eller helt enkelt frågor man ska svara på själv. Just nu läser jag kapitlet om förebilder och fick för mig att själv skriva upp mina förebilder, för efter att ha läst kapitlet så insåg jag hur viktigt det faktiskt är att ha människor man ser upp till och även komma ihåg dem så man har det med sig hela tiden när världen bara vill vända upp och ned på en.

Vem vill jag vara?

Jag vill vara mig själv. Ett otroligt klyschigt svar om man frågar mig egentligen men den meningen har ju så otroligt stor innebörd. Jag tror inte det är många människor som egentligen vet vem de är och ärligt talat så tror jag att man aldrig kommer vara riktigt säker på det heller. Däremot så tror jag att det är otroligt viktigt att lära känna sig själv så gott det bara går, för det är ju med oss själva vi ska leva hela livet och alla runt omkring oss är där och gör resten komplett. Jag tror på att man kan forma sitt eget liv. Är det så att man inte trivs med tillvaron man lever i så tror jag på att det bara är en själv som kan ändra på det i slutändan, omgivningen finns bara där och hjälper en på traven och påverkar ens val men det är vi själva som i slutändan bestämmer valen vi gör. Sen ska man aldrig stressa sig fram med något utan istället försöka göra det som känns bäst när man känner sig redo för det.


Vilka förebilder har jag för att fortsätta vara en sådan eller för att kunna bli en sådan människa?

- Min storasyster Hanna. Så mycket hon inspirerat mig under alla år men det är väl egentligen inte förr nu jag börjat reflektera över det. Så snäll och givmild människa. Önskar bara att jag kunde vara hälften så bra som hon är. Har alltid så kloka svar att ge när man frågar henne något. Precis som ett lexikon, känns som hon har svar på alla livets gåtor.

- Malin Vik. En god vän. Hon har så mycket liggandes i sitt bagage på så kort tid och varför hon är en förebild för mig är för hon vågar. Hon vågar utmana sig själv och hon vågar ta risker. Hon vågar göra det som hon tror är bäst för hon själv och ingen annan och det är därför hon är en stor förebild för mig i livet. Varje gång jag ska testa något nytt och våga göra en förändring så tänker jag på henne, hon är bara så cool!

- Min chef. Ett så stort driv och engagemang som hon visar är något som jag en dag också vill visa. Förhoppningsvis kommer jag en dag bli en lika duktig chef som hon är.

- Michaela Forni. Såklart. Vem skulle jag annars få inspiration ifrån för att skriva och läsa. Hennes böcker är faktiskt böcker som är väldigt viktiga för mig. Under denna tuffa period som jag har gått igenom och fortfarande går igenom så hjälper hennes ord mig mycket på traven. Hon får mig att inte känna mig så ensam.


Vilka vänner inspirerar mig, vad kan jag lära mig av dem?

- Min syster Amanda. Inspirerar mig med sitt lugn. Hon visar att saker och ting inte alltid är lika farligt som jag ofta kan få det att framstå. Jag blir trygg av henne.

-Sofia. Finns alltid där. Hon orkar stå ut med mitt tjat dagarna i ända även fast jag oftast upprepar samma saker en hel dag. Hon ger mig sån inspiration till att finnas där lika mycket för mina vänner tillbaka så som hon gör till mig.

- Lizette. Ger mig inspiration till att ta saker lite mer med en klackspark. Hon är alltid så glad och sprider sån sprudlande glädje omkring sig, tänk om alla människor kunde sprida så mycket glädje omkring sig som hon gör. så unik.

- Annie. Ger mig en hemmakänsla. När jag är med henne känner jag mig på något vis hemma. Vi två är som helan och halvan, finns nog inga kompisar som är så olika som vi är men ändå fortfarande håller ihop. För det är något mellan oss som gör att vi föralltid kommer förbli vänner. Så tacksam för denna tjej och inspirerar mig bara till att orka kämpa när livet är tufft.

-Fanny. Åh vad hade jag gjort utan henne. När jag träffade henne gav hon mig ett nytt perspektiv på livet, något jag aldrig hade sett innan. Hon inspirerar mig varje dag vi bara hörs av. Med sitt otroligt lugna sätt att visa lugna mig, det känns så äkta och jag känner att hon på riktigt bryr sig om mig.

- Leah. En vän som alltid ställer upp vad det än gäller. Hämtar och skjutsar. tränar, käkar. Jag inspireras av hennes äventyrliga sätt att vara, hon vill så mycket och lyckas även med det.


Alla mina vänner inspirerar mig på sitt sätt, man formas ju av de människor som befinner sig i ens omgivning och jag tycker att de än sålänge lyckats forma mig till en bra människa.

Likes

Comments