​​​​​

Att komma hem från jobbet en fredag och ha vetskapen om att ingenting händer ikväll, det är en så otroligt skön känsla. Jag njuter verkligen av ensamheten <3. Enligt mig kan det nog vara den viktigaste tiden på dagen, den man får spendera med sig själv. Man kan liksom göra vad man vill, när man vill och ingen kan säga att det är rätt eller fel, det är en själv som bestämmer det.

Jag som för ett år sedan inte klarade av tanken av att vara ensam, njuter till fullo av det idag. Tänk så mycket man växer på bara ett år och så mycket som kan ske.

Så himla viktigt, att växa som människa, att lära känna sig själv mer och mer för varje dag och tänker man desto djupare så inser jag nu, när jag sitter här ensam, hur häftigt det är.

Jag är så stolt över den person jag idag blivit. Jag väljer själv när saker och ting ska ske, sen påverkar såklart ens omgivning en också, vänner och nära som peppar en till svåra beslut (ni är bäst), men det är bara en själv (jag) i slutändan som lägger det sista kortet.

Varje dag sker något nytt som påverkar oss människor och våra val vi gör och det är dessa saker som påverkar oss som gör att vi sedan omvandlar det till en handling, svårt som lätt.

Att vin kan göra en


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har börjat fundera på om det verkligen är så bra att vara en så okomplicerad person som jag är. Jag får känslan av att många utnyttjar det just för jag inte visar mig så brydd utåt sätt. Men inom mig tär det på mig. Jag är mycket tankspridd och vill i slutändan göra allt för att skydda mitt egna skinn. Saker och ting som uppstår kanske inte är stora saker men i mitt huvud blir det otroligt stort just för att jag inte vill bli sårad, jag vill inte gå under ytan.

Jag vet att jag tar mig igenom det. Jag vet att jag klarar allt. Men den där tuffa perioden som är emellan innan man tagit sig igenom det fruktar jag.

Jag kan liksom inte sluta fundera på hur mycket en person ska klara av innan man bryter ihop fullständigt, ännu en gång. Men jag har bestämt mig, för längesen, jag tänker inte bryta ihop en gång till, då avslutar jag det innan det går åt helvete.

Jag är ingen tjej man leker med, jag saker på allvar och om en person bara kastar bort det är det hens förlust, för jag är världens bästa tjej. Jag är bäst helt enkelt, så är det bara.

Likes

Comments

Helgen är förbi och det är måndag igen.
Har redan jobbat klart för dagen så nu sitter jag och tittar på wahlgrens värld.
Helgen har innefattat både festande och massa mys så jag är mer än nöjd! <3

Likes

Comments

Sååå bra det känns när man börjar se resultat av slit på gymmet! Bästa känslan!

Likes

Comments

Onsdag är väl ändå en lyxdag? Det är mitten på veckan och två dagar kvar till fredag, kan ju inte bli bättre! Så ikväll blir det lite plock att käka med mysigt sällskap! Jag klagar inte <3

Likes

Comments

Sitter just i skrivandets stund på tåget påväg till Stockholm.

Ska dit på kurs i tre dagar med jobbet, så kommer hem på fredag igen. Skönt att komma bort lite från vardagen faktiskt även fast min vardag ändrats lite grann.

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet?
Jag har aldrig gjort det, känt att det där är bara något man säger, rent trams. Men efter att själv ha upplevt det så tror jag mer än någonsin på det. Det är så otroligt smörigt, nästan så jag vill kräkas på mig själv, men shit vad bra det känns! Jag är så glad att jag nästan spricker och vill bara vara med honom hela tiden, (nykär) tror jag det kallas...

Jag vet att det är väldigt få där ute som läser min blogg och det är väldigt skönt på något sätt.. bloggen för mig är ett verktyg att få skriva ut i ord det jag tänker, gott som ont och ni som väljer att läsa min blogg läser också exakt det jag tänker på för stunden!

Så... ännu en gång, jag är så glad. Det känns så komplett med honom<3

Likes

Comments

Det ligger någon form av harmoni i söndagar.

Man får liksom en stund att reflektera över veckan som gått och veckan som kommer, både positivt och negativt sätt.

Min vecka har varit helt underbar. Jag har haft så mycket energi och känt en sprudlande känsla i hela kroppen, så jag kan garantera att nästa vecka kommer bli minst lika bra!

Igår var jag med Lovisa och Fanny på jul på Liseberg. Åååh det är så mysigt. Jag som inte tycker om julen, har aldrig gjort och kommer aldrig göra, tycker till och med att Liseberg på julen är otroligt mysig. Men det är liksom själv atmosfären kring hela parken, all tid de lagt ned på att göra det bästa för oss som kommer dit och besöker det. Varenda liten del i parken är inredd i vinterns tema. Det var en supermysig kväll med mina pinglor i alla fall!

Sen åkte jag bara hem och sov. Pigg som tusan idag. Så jag har hunnit med att träna och snart ska jag på lite kalas för att fira min systers två barn som blivit ett år äldre. Vad tiden går fort egentligen.. helt sjukt! Men roligt!

Älskar er så mina vänner! Ni ger mig sån energi<3

Likes

Comments

Ååh! Den goa, fina, underbara kramen jag fick av My igår gav mig lyckorus i hela kroppen, det sitter fortfarande kvar i mig, så roligt att få träffa henne igen efter några månader utan henne i Varberg <3

Igår jobbade jag till 13, åkte sen iväg och tränade med Lovisa för att sedan åka upp till Landvetter och hämta vår vän My. Hon bor uppe i boden så det händer ju inte allt för ofta att man ses längre, vilken tur att FaceTime och telefon finns till hands när saknaden blir för stor!

När vi kom tillbaka till Varberg igen satte vi oss på Harrys och tog några glas, eller ja, My och Lovisa i alla fall, jag fick vara spiknykter då jag skulle upp och jobba tidigt idag. Men den kvalitetstiden man fick kommer jag leva på länge.

Idag har jag som sagt jobbat, sen stack jag och tränade. Ikväll kommer Veronika och Lovisa till mig. Vad vi ska göra än är rätt oklart, vi får se helt enkelt. Spontant e bäst!

Jag kände mig så otroligt vacker igår. Vilken känsla!

Likes

Comments

Så fina texter. Så betydelsefullt. Så viktig...☁️

Likes

Comments

Denna hösten har gått så otroligt fort, vart tar månaderna vägen? Snart är det nytt år och jag blir också ett år äldre, konstigt va? Hehe...

Men jag måste bara få skriva det, Fyfan vad jag älskar att leva. Alltså att känna att man lever sitt liv. Efter detta pissåret rent ut sagt så har jag lärt mig att få perspektiv på saker och ting. Det har verkligen varit det värsta året i hela mitt liv men också det bästa, just för stt jag lärt mig så mycket av mig själv. Jag vet vem jag är och jag vågar tro på mig själv, jag vågar testa nya saker och ständigt utvecklas. Det är nästan exakt ett år sedan jag förlorade en person som jag trodde jag föralltid skulle ha kvar i mitt liv, men vissa människor växer ifrån varandra och hur tråkigt och tufft det än är en tid så kommer man över det. Man gör det. Man får bara tänka att det får ta sin tid, man kommer inte känna så hela livet utan det kanske bara är 1 eller 2 år av sitt liv och ju längre tiden går, desto lättare känns det. En dag vaknar man upp och inser att tyngden från ens axlar har lättat gentemot hur tyngden kändes för några månader eller veckor sedan, bara det är ett stort steg för att ta sig vidare med sitt egna liv.

Jag ser inte längre hinder på det sättet som jag gjorde innan och om jag ändå mot förmodan ser ett hinder på vägen så tänker jag ändå positivt och menar på att allt löser sig alltid på ett eller annat sätt, även fast det kanske inte blev exakt som man tänkt sig från början.

Som nu. Jag kände att mitt liv började bli rätt tråkigt, alltså rätt standard och det är ju egentligen inget fel med det, vissa människor gillar standardlivet och det är helt okej, men jag har ingen och ingenting att ta hänsyn till förutom mig själv så jag kan göra precis vad jag vill! Nästa år väntas nya äventyr och jag kan med handen på hjärtat säga att jag vet att det bara kommer ge mig fler erfarenheter i livet. Jag är taggad!

Jag känner mig så nöjd med mig själv på alla sätt och vis. Jag är så stolt över vilken kvinna jag är idag. (Glöm aldrig att det är mer än okej att boosta sig själv). Varje dag säger jag något bra om mig själv när jag står framför spegeln och finner jag inga ord så drar jag i alla fall till med ett leende, det känns så bra efteråt när man gjort det, bästa starten eller avslutet på en dag.

Likes

Comments