Alltså!
Nu får det vara nog! Detta programmet gör mig bara så sjukt provocerad och det är ett program med mobbning på hög nivå! Hela Programmet går du på att mobba folk och det är sådan sjuk dubbelmoral, ingen kan stå för va de sagt för säger de en sak ena dagen gör man det motsatta andra.

Så vad går programmet ut på egentligen? Är det att barn i 12-årsåldern (vilket jag egentligen inte hoppas på kollar på detta), ska hitta sina nya förebilder? Alla som är med i detta programmet skämmer ut sig så j*vla hårt och får sig själva att framstå som jävla idioter. Det är inte coolt att visa att hela stället är ens "revir" och det är inte heller coolt att fortsätta reta en person när hen sagt att det inte är roligt.

Dessa personer som medverkar i årets program visar verkligen en hög brist på kompetens och förståelse, de har liksom gått tillbaka några stadier i ålder och därmed hjärna, de vill inte ens försöka förstå en annan person när denne blir t.ex. Ledsen.

Det värsta med detta program är att ingen kan stå för vad den gjort och heller inte be om förlåtelse till en annan person och det måste nog vara det värsta. Att man kan stå i ett program och tvärt säga "nej, jag kommer inte be om ursäkt till denna person", utan då ska man istället fortsätta och nagga eller håna personen, som om det löste situationen bättre. Går inte festande ut på att man ska ha roligt och bara älska livet? Hade jag varit instängd med dessa människorna i det huset en period hade jag nog aldrig mer velat festa.

Ordet "falsk" är nog det ordet som används mest med för den delen, alla är falska mot alla, ingen kan som sagt stå för det den gör.

Missförstå mig inte, jag tror säkert dessa människorna är hur Goa som helst om man tex. Träffar dem ute men i detta programmet kan Jag inget annat än att döma dem för vad man ser (ja produktionen klipper hit och dit, Jag vet) men ni förstår principen.

"Är man med i leken får leken tåla". Jovisst så kan man väl resonera, men att produktionen kan gå så långt att en person blir så grovt retad utan att de gör något är fan sjukt för mig.

Det är inte konstigt att det finns så många idioter i vårt samhälle idag när det finns såna här sjuka program som sänds i tv, man gör visst allt idag för att ett företag
skall gå runt. Sjukt om ni frågar mig.

Mvh en arg tjej.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jobbade till 16 idag. Jobbar hela denna veckan, mån-sön så blir inte många knop gjorda hemma denna veckan. Därför tog jag tillfället i akt att städa idag, så det har jag precis gjort och nu sitter jag och käkar kvällsmat!


Likes

Comments


Likes

Comments

Jobbat klart för dagen. Så sjukt mycket att göra idag eftersom vi hade fått en direkt leverans med massor av varor från Indien, sjukt coolt!

Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att Linus ska komma och hämta mig så ska vi åka och handla, vuxenlivet är inte att leka med...En bild den igår när vi var och käkade brunch, My man

Likes

Comments

Hejsan! Var ett tag sedan man skrev här nu, ett halvår sedan minst sagt.. Mycket har dock hänt på detta halvåret, flyttat hemifrån, planerat en resa till hösten, en skitrolig skidresa har vi åstadkommit, börjat jobba på indiska och så himla mycket mer!

Nu skall jag sticka till jobbet så skriver senare!


Likes

Comments

Imorgon tar jag studenten. Har fortfarande inte förstått att det är jag och mina kära klasskamrater Och självklart resten av alla varbergs 95:or som står och hoppar på flaken imorgon. Känns inte ens som att det var vi som gick balen i söndags, att det var jag som var klädd som en prinsessa för en dag...

Men imorgon är det i alla fall dags, att sätta ner ännu en fot i vuxenlivet...

Lite för tidiga studentpresenter av min kära pojkväns familj, helt fantastiska.


En salladsskål, Carolina Gynning halsband, ett handmålat glas av Martina och en liten söt flaska med god dricka i.

Likes

Comments