View tracker

Ibland när håret inte protesterar så älskar jag mitt yviga hår. Det blir liksom mer liv i hela mig och jag känner mig faktiskt fin. Som idag till exempel, jag känner mig verkligen fin.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ingen bra dag idag. Att det ska vara så otroligt ansträngande att bara försöka vara glad hela tiden. Varför är man så rädd över att visa sig ledsen? Varför är det så ansträngande att svara att man mår bra när man egentligen inte gör det när någon frågar den enkla men ack så betydelsefulla frågan "hur mår du?". Det är då fan med. När kommer vändningen egentligen. Hur länge orkar man fortsätta stå på fötterna?

Så himla glad över att få vara din moster.. min lilla plutt ❤️

Likes

Comments

View tracker

Idag är en sån dag som ångesten krupit sig fram.. sovit dåligt och känner mig allmänt nedstämd. Men det är bara att bita ihop för sen är det dags för jobb några timmar.

Likes

Comments

Godmorgon. Sov hemma hos min syster inatt. Nu sitter jag bara och väntar på att jag ska åka till jobbet. Två timmar kvar dock så har rätt god tid på mig.

Nu är det snart dags för flytt. Ska bli skönt, slippa bo hos mamma och få sitt egna...

Likes

Comments

Trodde på riktigt att kvällen skulle bli helt toppen igår. Hade en så himla bra dag på jobbet, allt flöt på jättebra och det var superroligt verkligen.

Lite senare åkte jag hem till Lizette så fixade vi oss ihop litegrann, sen kom även Amanda och vi stack iväg och bowlade. Josefine och Linnea var också med, superroligt var det!

Efter det drog vi till krogen, trevligt.

Likes

Comments

Sitter just nu i skrivandets stund på sjukhuset och väntar på att Veronika ska sluta! Sen ikväll ska jag få umgås med henne och lizzie! Kan ju inte bli en bättre torsdag! & imorgon är det dessutom fredag och jag ska få umgås med leah! Vi ska ut i skogen och leta efter en snygg tjock pinne som jag sedan ska försöka göra en häftig lampa av! Får se hur det går, fortsättning följer helt enkelt!

Älskade Emilio fyller idag 10 år. Kan verkligen inte förstå hur fort tiden går, minns det bokstavligt talat som det var igår han föddes.... men 3 syskon senare så är han 10 år och jag är så tacksam över att få vara hans moster!
Bilden är på mig och Mateo, den yngsta av dem, världens finaste unge!

Likes

Comments

Jag är ute och går. Går i skogen där ingen ser mig. Helt ensam. Så himla skönt ibland. Så skönt att få gå och tänka för sig själv. Ingen som kan avbryta mina tankar.

Jag går och funderar på vad jag faktiskt åstadkommit de senaste åren. Hur mycket jag faktiskt hunnit med, hur mycket jag faktiskt hunnit känna, hur mycket jag faktiskt växt som person. Jag är tacksam. Tacksam över vad jag åstadkommit. För många hade nog det inte varit någon stor grej men för mig är det stort. Jag som faktiskt är väldigt feg enligt mig själv har egentligen överträffat mig själv när jag går här och funderar.

Jag har fått känna på känslor så som lycka, ledsamhet, kär, rädsla, smärta, övergivenhet, ja you name it. & jag funderar, tänk om jag faktiskt inte hade fått känna på dessa känslor och många mer, hur hade jag varit som person idag då? Hur hade jag då kunnat växa som människa? Får man inte känna så går det inte att växa som människa heller.

Jag har såklart väldigt långt kvar tills jag känner att jag hittat mig själv, tills jag faktiskt känner mig säker på vem jag är. Tills jag faktiskt känner mig självständig och känner att jag faktiskt klarar mig själv. Men jag är på god väg, man får bara låta tiden gå och när tiden är inne kommer jag vara den lyckligaste tjejen på jorden. Detta är jakten på min egna lycka och ingen annans.

En person som betyder så otroligt mycket för mig. Hon gör mig så lugn. ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments