Denna vecka har jag varit så slut, blivit trött för det minsta lilla och börjat må illa på morgonen/kvällen. Jag kan nästan inte göra någonting/anstränga mig utan att få så otroligt ont i både rygg och mage. Känns jätte tråkigt och jag känner mig som en dålig mamma då jag inte orkar busa/leka med Stina. Har funderat på om jag kanske har foglossning? Ska ringa min barnmorska på måndag och höra, isåfall finns det ju sånt där bälte som ska hjälpa till foglossning.

Magsjukan som jag skrev om sist stannade inte hos oss länge, som tur var. Jag slapp bli smittad och det är jag väldigt tacksam över. Stina har fått lite sämre aptit och petar endast i maten, slänger ner på golvet eller spottar ut det lilla hon stoppar in. Jag hoppas att det bara är något tillfälligt och att hon snart får tillbaka sin kärlek till mat.

Min mamma är hos oss idag, hon har hjälpt mig så mycket och jag är så tacksam. Ligger helt utmattad i soffan just nu medan dom leker på för fullt i Stinas rum. Är väldigt glad att vi har fina människor runt om oss som ställer upp när det behövs. Det är verkligen guld värt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och Sebastian barnlediga, stina var hos sin farmor. Vi åt middag ute och köpte med oss lite snacks på hemvägen som vi sen mumsade i oss framför teven. Dock blev vår lugna kväll allt annat än lugn då Sebastian fick magsjuka mitt upp i allt, stackaren! Annika ringde typ en timme före och berättade att Stina hade kräkts fyra gånger, hon hade också åkt på magsjuka. Lill hjärtat mitt. Var jobbigt att inte vara hos henne när hon mådde så dåligt. Men vi for dock tidigt idag till Bureå för att hämta hem vår älskling.

Jag har hittills inte känt av något och jag hoppas verkligen att jag ska slippa! Magsjuka är ju typ bland det värsta .. Nu sover i alla fall stinisen och jag tror jag ska göra detsamma.

Likes

Comments

Igår gick vi in i vecka 21, så sjukt vad tiden går fort denna graviditet! Halva tiden har ju redan gått liksom.
Ibland glömmer jag typ nästan bort att jag har en liten där i magen ..

Tidigare idag när jag låg och vilade kände jag dom två första sparkarna. Så mysigt och jag längtar så mycket efter lillen/lillan i magen. Att få se vad det är för en liten människa. Stina sparkade heeela tiden när hon låg i magen, får se om denna bebis gör detsamma.

Likes

Comments

Igår var vi på öppna förskolan med Moa och Douglas. Vi busade mest med våra små, fikade och for sedan hem till dom och surrade lite grann innan jag och Stina mötte upp Sebastian inne i stan. Vi hade två år igår så vi lyxade till det lite med hämtmat från Wok&Roll. Sen tog vi det bara lugnt resten av kvällen. Vi båda var rätt slut efter natten då Stina hade den värsta natten på väldigt länge.

Inatt fick Stina komma upp till vår säng då hon vaknade ungefär var tionde minut och bara skrek och grät. Jag vet inte vad det är, kanske har hon mardrömmar eller något sånt .. Älsklingen, hon somnade iallafall om när hon ficka komma upp till oss och vi vaknade faktiskt tio i åtta.

Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma, kanske he oss ut en liten stund också. Ska strax väcka min lilla tjej och äta lite lunch.

Likes

Comments