Stina har nyligen somnat för natten. Lade henne där efter sju och hon somnade till men bara för en kort stund. Innan hon vaknade och grät och grät och grät, hon var nästintill otröstlig och vägrade somna om. Hur mycket jag än försökte så hon fick komma upp ett tag och lugna ned sig, gumman ♡

Nu har jag slagit mig ned i soffan, tänt ljus och poppat lite popcorn. Sebastian jobbar till elva vilket bara är drygt trettio minuter kvar nu. Hoppas vi kan vara uppe ett tag, kanske fortsätta se lite av dokumentären vi började på igår. Om han orkar såklart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Klockan är efter åtta och Stina har nyss somnat för natten. Det blev lite senare ikväll än annars men vi hade lite besök av min syster och hennes man. Jag och Sebastian har brett ut oss båda två i soffan och har nyss slagit på någon serie på Netflix. Något med fängelsen och deras fångar. Vi båda tycker att sådant är så intressant.

Vi åt middag idag i Bureå och vi blev bjudna på hemmagjord sushi! Har aldrig ätit det förut så var faktiskt lite skeptiskt innan, har nog alltid vart det mot just sushi. Men OJ så himla gott! Trodde verkligen inte att det skulle vara så mumsigt. Tror definitivt att det kan få en plats på min lista av favvo-rätter.

Likes

Comments

Igår var jag hos min syster som hade födelsedagsfest, några av hennes vänner var där och det var så trevligt. Var dock väldigt länge sedan jag drack alkohol så det kändes ändå lite konstigt på något sätt. Även om jag tog det väldigt lugnt så blev jag rätt rund om fötterna ändå. Vi besökte calles någon gång efter tolv men det var verkligen ingenting att hänga i granen, så vi var inte ute speciellt länge. Men det var hur som helst väldigt trevligt och så roligt att träffa några av hennes vänner som det var väääldigt länge sedan jag träffade. Men summan av kardemumman så kan jag med handen på hjärtat säga att det absolut inte är lika 'ballt' att festa som man tyckte det var förr. Då var de det enda man gjorde, typ. Aja! Det var en rolig kväll och jag är väldigt glad att jag for och fick göra något annat samt fick släppa mammarollen för en kväll.

Idag mår jag sådär. Mår absolut inte sämst men inte bäst heller. Har hunnit vara på Konsum och köpt lite pepsi, mitt nya beroende. Och nu sitter jag här framför teven och trycker i mig lite chips, det får man göra såhär dagen efter. Sebastian är och gymmar och så fort han är tillbaka ska vi sätta oss i bilen och rulla mot Bureå. Stina sov där inatt hos sin farmor. Jag längtar ihjäl mig efter henne, min älskade dotter. Hatar verkligen att vara ifrån henne.Likes

Comments

Idag blir världens bästa tjej tio månader (!!!!!!!!)

Jag älskar dig så otroligt mycket min älskade dotter ♡

Likes

Comments