Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade upp ännu sjukare idag. känner mig verkligen riktigt seg, Så ingen skola idag heller.
Men orkade mig nyss upp så har precis druckit lite vitamin, ätit lite soppa och sen tagit alvedon, ska sova lite till så får jag hoppas att jag vaknar upp lite piggare! 😊

Likes

Comments

Kom hem från borlänge för ett tag sedan va där med älskling, han skulle köpa lite saker till hans hus som han flyttade in i i fredags.
Just nu ska jag sätta igång och plugga lite,har dock fått feber & har ont i halsen men bara att kämpa på så får jag se om jag orkar skolan imorgon :).

Likes

Comments

I framtiden är min dröm att bli makeup artist eller stylist rättare sagt, då jag älskar att hålla på med både hår & smink. Kan spendera flera timmar framför youtube och kolla på smink och hårvideos. Men det är ju inte det lättaste att sminka och hålla på med hår, men tur att jag har en syster att träna på då hon älskar när någon håller på med hennes hår! 👏

Försökte göra en fiskbensfläta på henne, resultatet blev inte det bästa men jämfört med första gången så ser det här tusen gånger bättre ut iaf😊

Likes

Comments

Idag i skolan så stod min klass vid en monter där vi alla var osminkade & hade myskläder på oss. vi skulle prata om självkänsla & självförtroende, att man duger som man är... Till en början tyckte jag inte alls om att vara osminkad & gå runt i myskläder i skolan. Men jag blev van & kände mig bekväm... Och jag tyckte det gick jättebra :).

Likes

Comments

Gjorde min sista dag på praktiken idag, var på fridhems blommor, kan säga att det va den bästa praktik platsen jag varit på, trivdes så bra!. Fick exponera idag också, vart nöjd eftersom det va första gången för mig :)

Likes

Comments

fokus på materialet

närbild (gå närmre)

enkel bakgrund

udda antal

ögonkontakt

Likes

Comments

Sitter hos min syster nu eftersom Jag gick hem från skolan pågrund av världens huvudvärk.Mamma kommer snart hit sen ska jag bara hem och försöka sova bort min huvudvärk, Det brukar ju funka iallafall. :)


Likes

Comments

ja så var alla i min klass tvungna att skaffa en blogg, det tyckte min lärare iallafall.
ska jag vara helt ärlig så är inte bloggande min starka sida men får göra det bästa utav situationen helt enkelt. 😊.


Likes

Comments