Att jag skulle skaffa blogg igen (snälla säg inte att ni missade när jag hade blogg och använde smileysar som xD och ;P seriöst) fanns ju egentligen inte på världskartan, men hur gärna jag än vill så kan jag inte ringa till alla varje dag och berätta vad som sker på denna resa; vilka stränder vi chillar galet på, alla hotell vi bor på som vi betalat typ 2 spänn för och maten som kanske kommer göra oss sjuka. Därför har jag kommit på denna smarta idé att starta denna blogg (som i framtiden kommer vara megakänd så ni alla kan säga att ni var bland de första som läste den) så ni i alla fall har något hum om vad vi gör i landet där uthyrning av moped för en dag kostar 32 spänn. Förvänta er inte någon 24 timmar om dygnet uppdatering, jag vill ju ha något att berätta när jag kommer hem som ni inte vet, men när jag har tid och WiFi tänker jag i alla fall försöka uppdatera er lite på vad som sker. Förvänta er inte nå systemkamerabilder heller, datorn får inte följa med på denna resa då jag inte har lust att få med mig hela sandstranden hem i datorn eller riskera att inte ens få med den hem över huvudtaget, så ni får nöja er med hederliga iPhone 6 bilder.

Jag tänker inte försöka vara någon inspobloggare som ska få allt att se superfint ut, men samtidigt inser ni kanske att det kommer bli svårt med tanke på vart vi åker någonstans ;))

Enjoy, mina vänner!

(nu är det ju ett tag tills vi åker, en månad om vi ska vara exakt, så det tar ju ett tag innan jag checkar in igen :/ men den som väntar på nå gott..)

Likes

Comments