Nyss kommit hem från en liten spontan dejt med Mattias 😊 så kan det bli när ingen av oss orkade laga mat! Vi åt på Enjoy, jag testade musslorna, väldigt gott måste jag säga!
Tiden springer ifrån en och det är så mycket som måste planeras så vi passade på att prata lite bröllop. Känns väldigt roligt att det börjar närma sig och att det är i år vi ska gifta oss. Helt sjukt att det var ett år sen man började bolla idéer som man nu faktiskt måste ta ett beslut om hur man ska göra, så spännande!
På måndag ska jag träffa en sömmerska som ska hjälpa mig att sy in min klänning som är lite för stor, det ser jag fram emot 😊👗känns väldigt skönt att redan ha en klänning, hoppas bara det är enkelt att justera den...

Idag fyller för övrigt en av mina bästa kompisar 25 år 😃🎂 Grattis igen till dig Heni! ❤ Längtar till nästa helg så jag får fira dig! 🎉

En favoritbildHeni, Ilda och mig, för den är ful haha.

Likes

Comments

Gott nytt år!
Tänkte försöka börja blogga lite, först och främst för att få skriva av sig och för att dela med mig hur det går i våra bröllopsplaner 💏💍.

Idag firar jag och Mattias ettårig förlovning, och den har spenderats i soffan framför filmer med rester från gårdagens nyårsmiddag och diverse andra onyttigheter. Härligt!
Delar med mig en bild från förra året runt den här tiden, ringen och en liten katt på hörnet 😻

Likes

Comments